Jump to content

Moto Zajednica

SBK,Phillip Island,Australia 2011.

Recommended Posts

• Drug član, 2598 postova

imo al za malo :moto3: . jel vidis sada koliko je 9 hiljaditinki.

Meni je najaci Scasa, gura glavu napred kao da mu je ovo atletika pa ce glavom preseci foto celiju.

ahahaha ja tek sad vidim na zadnjem frejmu da je lik ustao sa motora :lol::lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2316 postova

Da li se Pirelli oglasio povodom pneumatika?

Jos uvek ne. navodno istrazuju.

Ono sto sam ja cuo da su se timovi zalili da je Pirelli ostavio gume na suncu u subotu i da su zbog toga promenile svojstvo. ok je da su promenile svojstvo ali da su se zbog toga izbusile to mi bas i ne ide.

Ronald ten kate je rekao da mu je jos cudnije sto se to desili jer su na testiranjima uspeli novim podesavanjem motocikla cak da smanje temperaturu pneumatika i da nema govora o pregrevanju.

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

tacno je da se Ducati "povukao" iz Superbajka ali je zato Althea team dobio zvanicnu fabricku podrsku i u njemu se nalaze Fabricki mehanicari tako da nazivati Althea Ducati privatnim timom nije bas fer. U Ducatiju su primenili isti princip koji imaju Honda i Yamaha, to su na papiru privatni timovi sa kompletnom fabrickom podrskom.

Neznam da li na nasem prenosu to objavili ali su na ovim "nasim" ovde to vrlo lepo objasnili.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: 916 SP,

Kolor sema je cak mnogo slicnija fabrickom timu , dok su Honda i Yamaha vise u bojama spozora. Ceka je prosle godine vozio privatni Ducati ni priblizno dominantno kao sada.Zar neko misli da je posle 39 godina zimus naucio da vozi.Ovim potezom se fabrika ogradila od moguceg neuspeha jer bi dve lose godine zaredom bilo mnogo cak i za Ducati.

• Podržavam 1

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Kolor sema je cak mnogo slicnija fabrickom timu , dok su Honda i Yamaha vise u bojama spozora. Ceka je prosle godine vozio privatni Ducati ni priblizno dominantno kao sada.Zar neko misli da je posle 39 godina zimus naucio da vozi.Ovim potezom se fabrika ogradila od moguceg neuspeha jer bi dve lose godine zaredom bilo mnogo cak i za Ducati.

... a ako bude dobar prišljamčiće mu se.

• Drug član, 3618 postova

Ares, šta kažeš za potez Ducatia? Nije loš, zar ne? Umesto da imaju dva vozača u fabričkom timu (da bi se smanjili troškovi, a zna se zbog koga i čega) oni tj. Ducati su dali ekstra konkurentan motocikl i ljudstvo veteranu koji vozi za satelitski tim i koji se dokazao prošle godine u više navrata.

Kada si mi prošle godine rekao da će Checa biti konkurentan moram da priznam da sam bio skeptičan ali sam sada i više nego uveren da će King Carlos biti veoma jak konkurent za titulu. Ova sezona će biti odlična.

Znas kako ja to kapiram. Fabrika ce uvek biti prisutna. e sad dali kao podrska nekom privatniku ili kao poseban tim to je pitanje. mada ja mislim da ce se sledece godine vratiti u potpunoosti. razlog je jednostavan, bezanjem iz SBK fabrika otstupila od svog koncepta koji ih krasi a to je V2. znamo da je u moto gp-u 4-cilindricna masina a to nije ono cemu tezi ducati i sta gura u seriskoj proizvodnji.

E sada, ducati ce se bolje snaci nego prosle godine to je sigurno. vracanjem u SBK na seriske injektore i benzisku pumpu Ducati je samo u plusu u odnosu na ostale.

A kada je Checa u pitanju to cemo videti, sledi par staza koje bas leze apriliji i biagiu.

Ono sto je jos bitno je pitanje dodavanja kilaze i smanjivanja usisnika. Checa je za sada miran jer su druga dva ducatija (Smrc i Guintoli) podbacili i prosecan broj bodova ide u checinu korist

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja