Pseudonim 144 Napisano Februar 22, 2011 (promenjeno) Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, prodajem Ducatija iz naslova. Godiste 1998. Karbonski prednji blatobran, karbonski poklopci kaiseva, karbonske bocne "plastike". Za razliku od ostalih Monstera ovaj ima potpuno podesivu prednju vilu(po svim parametrima), takodje i zadnji amortizer. Ogibljenje je potpuno isto kao kod 916. Motor sam dobio u zameni i prodajem dalje tj menjam za nesto jos jeftinije. Nije da žurim, voleo bi bar da ga malo provozam, ali lova ima prednost. Cena 3.400 evra (moguca mala korekcija za kesh) Kilometraza oko 34.400. Nekada se nekome crevo smaklo sa akumulatora pa je kiselina curila malo po levoj strani rama i zato ima malih ostecenja farbe (samo na ramu i malo na dekli). Na bočnim karbonima je obična Alpinestar nalepnica koje se lako skida.A verovatno cu je ovih dana vec skinuti. Promenio Februar 22, 2011 član Pseudonim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih - motor je registrovan do kraja maja 2011. Telefon: 063/80-65-700 Mail: pseudonimk@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Februar 23, 2011 Andragog, 5007 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan motor je extra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Bicu iskren, jedva cekam da vreme dozvoli da poteram ovu zver malo - posto ga nisam ni probao. Al naravno ako neko hoce da trgujemo imace prednost u odnosu na moje zelje. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga prvi put poterao malo - . Utisci su :ooo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, ti ih menjas, svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Kamo srece da ne moram tako brzo. Jednom u dve godine je OK - barem za mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga prvi put poterao malo - . Utisci su :ooo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise Alpinastar nalepnica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Mart 16, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ga videh kod mene u kraju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja aktuelna. U maju istice registracija. Ali ja cu ga u svakom slucaju registrovati ponovo. Moguc dogovor za cenu. Moze zamena za jaftiniji enduro, hard enduro a i ostalo. Pre 700km uradjen servis ulje, filter, svecice, ulje u koncnicama, ulje u hidraulicnom kvacilu, nov akumulator. Ima po neku "knedlu" tako da bi trebalo uraditi karburatore. A verovatno cu to i uraditi ovih dana. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Cena 3.250 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Sledece nedelje ga registrujem. Cena ista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan, ni manje ni vise nego ravno godinu dana - počev od danas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kaisevi kad su menjani? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Kaisevi izgledaju kao novi. Motor je zadnju godinu presao samo oko 600 km, a u svakom slucaju cuo sam se sa Jocom - Visnjica, da se motor pregleda i urade karburatori itd. Tako da je odgovor - ne znam. Na ebay kostaju 50e, odakle i nabavljam sve sto mi treba. Ali da bi covek bio siguran ne bi bilo lose da se promene. Inace regler je nov, akumulator, kablovi, svecice, ulje. Takodje sam nabavio poklopac zadnjeg sedista. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Maj 22, 2011 Andragog, 5007 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Aj stavi sliku sa poklopcem !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Maj 24, 2011 Andragog, 5007 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moze i na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan LJudi ovako stoje stvari: Uradjen je servis kod Joce - karburatori, svecice, itd. za 10 dana mi stize filter za vazduh i NOVI zubcasti kaisevi - tako da ce biti sve uradjeno po propisima. I onda kad me neko pita kad su menjani znacu odgovor. Registrovan godinu dana, na mom imenu, CENA 3250 evra. Ko razume shvatice da sam ulozio dosta para a da je cena ista za ODLICAN bajk. Pa kazite nesto.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan nešto,nešto,nešto.... Šalu na stranu,kolegu Pseudonima ne poznajem lično pa nemam neki razlog da favorizujem oglas,ali neki od modela Monster-a su uvek više na ceni od drugih,čak i jačih modela,a jedan od cenjenijih je i ovde pomenuti motor. Ovde se javlja apsurdna situacija da je pomenuti model jeftiniji ovde nego u Italiji što mi nikako nije jasno. U svakom slučaju budućem kupcu želim svaku sreću sa ovim motorom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Stigao orginal filter za vazduh i zubcasti kaisevi. Znaci servisiran da bolje ne moze, kod majstora Joce - Visnjica. Ko voli nek izvoli, mada otkrio sam cari bajka i uzivam dok .... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su naplaseni oko cene odrzavanja, ali evo vi kazite jel puno: 6000 din ze servisiranje karburatora, ulje kao i kod svakog, svecice kao i kod svakog, filter vazduha 20 €, dva zubcasta 50€. Motor nema vodeno hladjenje tako da nema zamene antifriza itd. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Jun 25, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Napomena: zubcasti se menja na 15000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Posto su ruke za zamenu kaiseva i stelovanje ventila?? A sta je sa spanerima?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...