srbac 2453 Napisano Februar 21, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Otvoreni poziv za sve , ponovo radi bioskop, Djenka bajker ga opravio. Snimak staze u voznji , ko zeli moze se vozati kad hoce i koliko hoce !!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo , ali mnogo lepa staza. Svaka ti cas i na voznji sa jednom rukom sve vreme. Ako bude bilo srece nadam se da cemo se jednom provozati. Jel ovo Huskin zvuk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Februar 21, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da, Huski. Vec par meseci sam nemeravao ovo da stavim na YOU tube i eto uspeo sam. Snimak je bio 550 MB ali sam uspeo da ga skratim na 49 MB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/29746-nagrada-cacka-27-jun-2009-motokros/page__p__528861__hl__motokros__fromsearch__1#entry528861 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Februar 21, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uhuhuu ja hteo da idem u Milanovac. Hvala za ovo. Kako se dolazi do ove staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Februar 21, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Iz ivanjice kroz centar Cacka pa preko mosta Morave pa na kruznom toku levo i kroz selo Gornja gorevnica i dva km posle sela pored asfaltnog puta je staza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepa staza. Kod nas u Kraljevu ima jedna, al je teška vratolomka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Februar 21, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo. U subotu ili nedelju sam na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj Muljaz lepše vreme pa da dođem i ja... da me slikaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Februar 22, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj Muljaz lepše vreme pa da dođem i ja... da me slikaš. Necu ici ni ja ako bude sneg. Nemam gume dovoljno dobre, a mrzi me da dolazim cak tamo da bi se vrteo u mestu. Prvo lepo vreme i tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Uhuhuu ja hteo da idem u Milanovac. Hvala za ovo. Kako se dolazi do ove staze Gde u Milanovac? P.S. Cim dodjem do prvih dokonih para kupujem hard enduro i krecem i ja u akciju, pa ce biti druzenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Februar 23, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Milanovac? Na ono vojno, pored meridiana, tamo na kruznom putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je nekad davno bila staza za moto-kros, secam se da sam kao klinac gledao trke za prvenstvo Jugoslavije (one u sazetoj verziji), ali nisam primetio godinama da se tu nesto desava, sa magistrale sve izgleda poprilicno zapusteno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Februar 23, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zapusteno i jeste. Cuo sam da to s vremena na vreme koristi neki "milanovacki baja' i po nekad vojska. Meni je teco tamo vojno lice, pa sam mislio preko njega da udjem tamo. Ne znam sto li ljudi ne dolaze tamo. Ne deluje staza toliko lose, po konfiguraciji terena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Znam par ljudi koji voze samo off road i uglavnom se krndzaju po Rudniku i Jesevcu, na stazu ne zalaze, nisam nikad pitao zbog cega, mogu da se raspitam pa da ti javim, ali tek za nekoliko dana... Inace, ne bi trebalo da je problem uci tamo, nisam primetio da je nesto obezbedjeno, ali opet ti kazem sa magistrale deluje poprilicno zaraslo u korov... Samo da se ja snabdem adekvatnom spravom, pa ce biti voznji, ima oko Milanovca idealnih terena, recimo Ravnu Goru poznajem kao svoj dzep, samo gore mozes da se vozis godinama a da ti ne dosadi, da ne nabrajam dalje... P.S. Izvinjavam se srbcu za offovanje teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Februar 23, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti pisi jel me bas zanima a verujem i ostale gde ima dobrih off relacija,jer sam i ja u stalnoj potrazi . Pa valjda ima jos nekog iz G. Milanovca na ovom forumu da nam kaze jel se tamo moze uci i voziti, mozda da bace neku sliku ! Ja bas nesto i ne volim stazu, u Cacku kad provozam dva tri brza kruga padam u nesvest od umora. Ipak sam ja cile od 44 god mada se nedam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Одлично си ти ово провезао и снимио једном руком! Надам се да ћемо се провозати заједно ове године! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Februar 23, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da malo otopli i osusi, jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam pitao za bivsu kros stazu, rekose mi da je otvorena i da je moguce uci na nju bez ikakve posebne dozvole, ali da je u jako zapustenom stanju i da je zato niko ne koristi. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Mart 8, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to nije nikakav problem sto je zapustena. Nekoliko "testera" ima za dan da iskrci sve sto je zaraslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boboška 13 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: ČAČAK Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gile odakle ti ta informacija kad se svake godine vozi trka i staza se obnavlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Mart 8, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio je na stazu u G. Milanovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Mart 8, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jos neki dan i jos malo temperature i eto nas !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...