dejan24 322 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tako blizu a tako daleko.Mislim sa jednog kraja Srbije na drugi jedno blizu 400 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A pa moja greska onda za godine. Sa 4 banke mozes da vozis sta hoces i da menjas do mile volje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska za godine. Mislio sam da si dosta stariji Onda mozes da vozis sta hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jes mi imamo chichu u klub 70 i neka tera Fazera600 sam da puca. (ali pravi starac nije neki sportista pravi chicha iz predsoblja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 25, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko od vas muskarcina sa velikim motorima trazi ruznjikavu devojcicu koja vozi TA, tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 42 napunio pa teram AT. Koje veze ima koliko si godina?! ti nisi bio pri zdravoj pameti ni pre 4banke a tek sada da ne govorim! mislim da cu danas da to posvedocim slikama!! a nije ti ni neki motor :P sa time bi se dao sloziti,osim sto ima dobre gume i nosac za kofer!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa za br. telefona te TA 99 koja je procenjena na 2000e. ja sam postavio i pitanje da li znaju ko je taj lik jer br. telefona koji je dao u oglasima nije tacan odnosno nepostoji a ja bi se rado cuo sa njim a za ovu drugu ponudu razmislicu u svakom slucaju hvala. Taj je oglas postavljen da bi se društvo "našalilo" na moj račun. U ovoj temi imaš da čitaš koliko hoćeš o svemu i svačemu, a tamo pri kraju je i osvrt na Bugarsku: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54846-kom-se-carstvu-privoleti-transalp-ili-afrika/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora nisi trebao da se javis mogao si da nas drzis u neizvesnosti, sada ce da skoci cena TA pa opet necu moci nista da nadjem. A procitao sam ono sto si izbacio veoma poucno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zaključak je ovakav, što jeftiniji motor, to je relativno skuplji u odnosu na mnogo mlađi. Za 3.000, model 650 u tip top stanju i sa svom opremom, ništa da se ne pipa i razmišlja. Al je to velika suma odjednom pa svi mislimo da će bolje da se prođe za soma i nešto a zaboravlja da se vrlo brzo ispostavi da treba uraditi ovo, pa ono, još ovo i ono...Ja uzeo motor sa novim gumama a sad mi dunolo da uzimam drugu marku, a smetalo mi što tamo neki imo bajate točkove. Jako teško naći motor u pristojnom stanju. Želim ti sreću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Februar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Đunto, slabo si slušao savete iskusnijih . Uvek se prvo gleda agregat i njegovo stanje pa tek na kraju "potrošni materijal" gume, pločice...iako su i one stavke koje kasnije dođu na red. U stvari, pravilo je da nema pravila, većinom srce odluči (kao i sa ženama ) a tek posle vidiš da li si se zeznuo mnogo ili malo, ali zeznuo si se sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Agregati su u glavnom svi dobri. Zanimljivo je da su svi motori koje sam ja gledao bili vozni, dobri i što svi kažu, odmah mogu na put. Al kad prođe onaj prvi elan, onda se otkriju sitnice koje nisu preterano bitne i teško se saniraju jer kod nas nema ništa od delova. Takođe, nužno je iz preventivnih razloga mnogo toga proveriti zbog same starosti i to košta, a sa mladjim motorom to ne bi bilo neophodno. Evo, ja sad dva dana tražim unutrašnje, nema nigde. Sramota da ne mogu iz Tigra da ih izvučem a vodio sam nekad spoljnu trgovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Februar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sa svim motorima je tako, uvek trka za delovima i opremom, u tome je čar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma slazem se ja sa tobom Đunta ti si delimicno upravu sto se tice toga da sto vise para to mladji motor i bolji ali i to nemora da znaci. Ima sigurno akadzija koji mogu da rasture motor i da ga dovedu do faze raspadanja i da ti treba posle mnogo vise para nego kada bi kupio polovan naravno da nadjes nekoga ko se prema njemu odnosio kao prema clanu porodice. Problem je uvek isti manjka para u novcaniku a to na danasnje vreme u nasoj Srbiji postaje sve ocigledniji problem. Ja cu da trazim i trazim pa koji mi se motor zasvidja ja cu da ga uzmem a ako nesto zahvali eto mene kod majstora tamo bar uvek ima hladno pivo a nadam se nesto i na rate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan dejo, za te pare nema dobra honda. uzimaj od gila onu tarabu, i prst u uvo. ako gile javno kaze da je motor dobar, onda je dobar, jer ako nije dobar, onda gile nije dobar, a ako gile nije dobar, onda niko nikad nece kupiti nista od gila. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor je lep nema sta ali mi se vise svidja TA, cekam i cekam... jos neke kombinacije su u opticaju, ne bi da kupim nesto sto dusa ne zeli a i zena. Slabo ide prodaja motra, danas su skupe pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Februar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...oskudacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor je lep nema sta ali mi se vise svidja TA, cekam i cekam... jos neke kombinacije su u opticaju, ne bi da kupim nesto sto dusa ne zeli a i zena. Slabo ide prodaja motra, danas su skupe pare. ma bitno je da si sektas , sad dal si kod ovih ili onih, nije vazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ako bas zelis dobar TA,ostaje da pitam tipa koji je uzeo od mene dali bi prodao! a to je bas bas dobar TA,ja ga vozio jednu sezonu a sledeci gazda mozda 500km. uzet od jedne zene u swis,jager i ja isli po njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Februar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da potvrdim, Banetov (Svetac) bivši TA je baš, baš dobar i ne verujem da je novi vlasnik uspeo da ga upropasti . Još samo da hoće da proda i da ti odgovara cifra i eto veselja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj,pitaj pa javi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sa velikim zalenjem mora da vas obavesti da je pobedio glas razuma,doticni je odustao od kupovine BMWa i NE prodaje TA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan NEEEE. Moj prijatelj prodaje BMW 650f. Covek je pedantan a motor lep ki slika kada bi ga video tvoj drugar promenio bi misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je hteo GS-a... Mada je prošle sezone prešao BUKVALNO 500km na TA. Ne znam koji će mu GS uopšte?! Dobro da je odustao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sta je tu dobro pa on ne prodaje TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ZA NJEGA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...