V2sik 1 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Korisna aplikacija koja daje prikaz visine vozaca i polozaj u odnosu na odredjeni model motora. http://cycle-ergo.com/ Pogotovo zanimljivo za nas koji u planu imamo motor a plasimo se da nam je sve gabaritno malo. Mrak simulator, ne na sedeh se nikad na ovoliko modela u ovako malo vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan o boze meni na svakom noge u bradi -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 7, 2011 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovu temu posle duzeg vremena i moram jedan offtopic Kome je SVE malo kupi BMW-a Kome je STA malo? Hmmm? Neki organ? Molim bez ljutnje, ovo je sala Morao sam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 8, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan odlican link, imas plus od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ovo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 10, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlična simulacija mera.Prvo sam probao da vidim sa motorima koje sam vozio i video da je potpuno isto kao i kada ja sedim na njma.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Au, ovo je prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronin 82 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Kawasaki ZX6R 636 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefaneli 2 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Trenutno nemam Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ovaj link! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 11, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska stvar, meni samo nije jasno kako se isto sedi na nekim naked i R modelima istog proizvodjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecam 2 Napisano Mart 9, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora, jos samo da se snadjem sa ovim merama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan @Pecam - imas da promenis mere u cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Kako se menjaju ove mere da bude u cm ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Bogme meni ovo nesto uopste ne funkcionise, kad sve podesim ispadne da ne mogu voziti rebala od 125 kubika (njega sam koristio kao kontrolno vozilo i bogme ispadne da jedva mogu patos dohvatiti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lionskillol 1 Napisano Avgust 6, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi molim vas sto pre mi odgovorite,hvala unapred.<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">Da li je potrebna dozvola za mali deciji motor od 49 ccm???? Evo link slika od motora<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">http://www.kupujempr...065499874_n.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 6, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ni vozacka ni saobracajna, jer nije namenjen za saobracaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Septembar 12, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan odlicno naprevljeno, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 12, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska stvar, meni samo nije jasno kako se isto sedi na nekim naked i R modelima istog proizvodjaca Koliko sam upućen recimo daytona 955 i triple 955 su isti motori sa istim ramom. Samo je razlika u oklopima i 'guvernali'. Cini mi se da i ducati 848 ima istu naked tj streetfighter verziju gde je i auspuh drugačiji ali čini mi se da je sve ostalo isto. Moraću da odem da probam oba pa cu javiti rezultat. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Februar 29, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično sve što je virtualno se nedopada. Sve više i više virtualnosti. Npr. piše se da će ovogodišnji sajam automobila u Ženevi biti virtuelan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Isprobao sam moj motor sa mojim mjerama i bogami ne pokazuje kako treba. Piše da bih trebalo da dohvatim petom pod sa obe noge i još da mi koljena budu malo savijena, što definitivno nije slučaj (mogu sa obe noge ali na pola stopala, odn. da su mi pete ~3cm od poda). Čak i ako uzmemo teoretsku mjeru (a slučajno je to i moja mjera) unutrašnjeg veza (inseam) od 84cm odn. 33,07 inča, slika pokazuje da možeš do poda obema nogama petom, pa još i malo savijena koljena. To je nemoguće uzevši u obzir da je fabrička visina sjedišta isto toliko (840mm). Dakle ne samo da bi sic u tom slučaju bio tanak i uzak kao špaga i noge ne bi širio ni malo, nego bi još i pod 00 trebalo da se zategne kao tange. E sad, svjestan sam da na tom sajtu ima mnogo modela i da ne može biti sve savršeno, ali ovo je jednostavno realnost sjedišta na motoru koja uopšte nije uračunata u simulator na samom startu. Dakle koliko god da ti je mjera, odmah odbij 3cm od inseam dužine jer toliko ti sic odbije kad sjedneš i raširiš noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 6, 2020 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, popovich said: Čak i ako uzmemo teoretsku mjeru (a slučajno je to i moja mjera) unutrašnjeg veza (inseam) od 84cm odn. 33,07 inča, slika pokazuje da možeš do poda obema nogama petom, pa još i malo savijena koljena. To je nemoguće uzevši u obzir da je fabrička visina sjedišta isto toliko (840mm). Dakle ne samo da bi sic u tom slučaju bio tanak i uzak kao špaga i noge ne bi širio ni malo, nego bi još i pod 00 trebalo da se zategne kao tange. Mislim da ovo mnogo ima veze sa sleganjem amortizera i tezinom vozaca, kao i oblikom sedista. Ova aplikacija vise ima smisla za odredjivanje polozaja gornjeg dela tela, rekao bih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @DjordjeMijailovic Tako je. Ali pazi sad ovo - na zadnjem amortizeru sam spustio pre-load na minimum (težak sam oko 85kg) i otprilike 1cm se udubi sjedište kad sjednem i opet nije dovoljno da obe pete dohvate do poda (fali mi ~3cm). A izmjerio sam unutrašnju dužinu svoje noge od međunožja (na koje sjedam) pa do vrha pete i fino pokazuje 84cm. Dakle ovaj simulator uzeti sa dozom rezerve, svakako gledati da se sjedne na motor koji se planira kupiti da bi sve bilo jasno i bez nedoumica ili neprijatnih iznenađenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Decembar 26, 2020 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva aplikacija za neko inicijalno predznanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 22, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Prosto sam iznenađen da se na ovoj aplikaciji nalazi model mog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...