rusovortak 25 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... e drugari .. mala pomoc-savet .. scorpion EXO 750 ili marushin 999RS ili shark S900 ...sada nosim marushin 777 i do 120km je ok preko nevidjen pritisak na glavu-dzu ... da li je to normalno ili samo kod ovog modela ... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm trenutno u fazi kupovine... NEKA PREPORUKA. Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Februar 18, 2011 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram ovu temu da ne djubrimo druge teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan ajd, ajd.... nema problema hhehhee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako trazite kacigu imate nesto ovako: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60218-p-kacigu-hjc-fs-10/page__p__1014345__fromsearch__1#entry1014345 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako trazite kacigu imate nesto ovako: http://forum.bjbiker..._1#entry1014345 Dzaba prijatelju dok ne probam kao sto rece rimtutituki nista. Nego bio sam misljenja za neku preporuku, akd budem isao to da uzmem da mozda potrazim. Ipak hvala na ponudi. POzdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, bio sam danas za KG, ali idem za neki dan opet pa ako si zainteresovan mozes da pogledas, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... rimtutituki za ubao hao ... to je termin iz mladjih dana ... voleo bih kad bi bilo u gradu da se probaju ti modeli .. ali nema ... liopa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 19, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Scorpion EXO 750, zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Shark S900 ti je plasticna kaciga a Scorpion EXO 750 je od fiberglasa-kelvara Iako mozda generalno Shark jeste bolja firma S serija je ipak njihova niza klasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ee e a danas chekam informaciju da li je kupljena " scorpion exo 1000 " javljam kasnije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mene takođe zanima EXO-1000, javi utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Mart 7, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam video na youtubu scorpion exo 750 i 1000 hvale na sve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 7, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam EXO 750, meni je kaciga odlična. EXO 1000 i EXO 750 su u principu iste kacige, EXO 1000 samo ima one sunčane naočare pride. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam EXO 1000, iako se nisam nesto mnogo vozao sa njom, prezadovoljan sam, jako udobna i tiha kaciga,ima i onu helmet pump funkciju koja je odlicna, jedina mana je sto je suncani vizir mozda malo svetliji ali naviknes se i na to. I cini mi se da im je malo manji kalup, sve ostale kacige koje sam probao odgovara mi velicina M, EXO 1000 sam uzeo u L velicini, nisam merio obim glave pa ne mogu to da vam kazem Svratite do MaxMomenta pa probajte.... Ovakva je moja- http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/133/proizvod_id/328/_/IntegralneFull-Face Pitajte ako vas jos nesto zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, meni se baš dopala zbog sunčanog vizira, ali ako nije dovoljno taman, džaba onda. Meni baš smeta jako sunce i potrebna mi je veća zaštita, odnosno tamniji vizir/naočare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, meni se baš dopala zbog sunčanog vizira, ali ako nije dovoljno taman, džaba onda. Meni baš smeta jako sunce i potrebna mi je veća zaštita, odnosno tamniji vizir/naočare. Pa sluzi on svrsi, ali ja bih voleo da je za nijansu tamniji, ako te ne mrzi skokni do Grocke da vidis, i da probas (naravno ako ti odogovara L velicina) , nismo toliko daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekih godinu dana sam probao tu kacigu u Maxmomentu, L mi je bila mala, XL mi odgovara, ali nisam izlazio napolje, tako da nisam znao kakav je sunčani vizir. Hvala na pozivu, skoknuću ako ugrabim neko slobodno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... danas uzeh glavudzu .. scorpion exo 1000 bug .. neki smor preko louis-a pa sam je pazario u maxmoment-u ...strava je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Mart 15, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan .. evo da kazem neshto za exo 1000 ...kaciga je bruka dobra ,tiha je toliko da je neverovatna , sunchane naochare da su malo tamnije bile bi do j...ali nikakav problem , ventilacija strava, ali jedino shto me smara (mozda nisam navikao )je kopchanje .. kazu navicicu se vremenom .. 2 dana se vozao po gradu e sad chekamo sl nedelju da izadjemo malo na otvoreno pa ce mo da vidimo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan sunchane naochare da su malo tamnije bile bi do j...ali nikakav problem Možda se to može rešiti dodatnom zatamnjenom folijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... i mozda uspem da postavi sliku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sta preporucujete izmedju ove dve kacige : SCORPION EXO-450 Material: polycarbonate Weight: approx. 1,600 g Visor: Everclear® scratch-resistant, clear, anti-fog Ventilation: adjustable chin and forehead vents plus air flow rear extraction Lining: Kwikwick® lining, breathable and absorbent, completely removable Fastener: ratchet fastener Certificates: ECE 22.05 Other features: includes breath deflector and inflatable cheek pads with Airfit system Product features of the Scorpion Exo-450: 1. The cheek pads can be inflated using the innovative AIRFIT® system. This means the helmet can adapt perfectly to your particular face shape. 2. Kwickwick® liner: High-tech lining, breathable and absorbent. 3. The controllable ventilation system with air inlets and outlets ensures extremely effective ventilation and cooling, and wicks moisture away to the outside. 4. Dual density EPS liner: The double-layered inner shell has an extremely high impact-absorbing capability and provides excellent head protection. 5. Speedshift®: The patented visor mechanism allows hassle-free replacement of the visor in seconds. 6. The EverClear® visor is scratch-resistant, has an anti-fog coating and offers full UVA/UVB protection. ili AIROH MATHISSE RS Airoh® Mathisse RS X Sport Our special offer. Flip up helmet with anti-dazzle view, thanks to the integrated sun visor. The comfort-lining with Sanitized ® treatment and mech structure is bactericidal and breathable. The helmet can be fastened by the ratchet fastener optimally. Material: thermoplastic Weight: approx. 1,550 g Visor: scratch-resistant, clear plus integrated sun visor, scratch-resistant, smoked Ventilation: adjustable chin- and forehead vents Lining: comfort-linig with mech structure and sanitized® treatment, breathable Fastener: ratchet fastener Approvals: ECE 22.05 Koja od ove dve kacige je po vama boji izbor s obzirom da se trenutno u Louisu mogu kupiti za iste pare tj 100e Motor ne ide brze od 100 km/h ... cisto inf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
phantom85 3 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko uzeo Scorpion EXO-500? koju bi mi vi preporucili a da je sto manja "promaja" unutar kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mareskin 14 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam Scorpion EXO-500 i za sada sam zadovoljan. Ne magli mi, do sada sam bio zadovoljan cirkulacijom vazduha (tek čekam velike vrućine). Ima ugrađen sunčani vizir koji se spušta polugicom. Nije previše taman i do sada mi je bio od pomoći. Možda bi bilo bolje da je malo tamniji. Vizir se lako skida. Ima mrežicu ispod brade, ali se meni čini da je ipak prilično bučna na većim brzinama. Mada, ni vizir na motoru nije mnogo veliki pa verujem da bi mi veći vizir primetno pomogao u vožnji. Ima pinlock i pumpicu za obraze. U svakom slučaju sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...