scuba 17 Napisano Februar 17, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, SACHS 125 XTC Treba mi ili dimenzije semeringa prednje viljuške ili gde ima da se pazare (ako nisu u nekom standardu) u Beogradu. Gde uopšte ima delova za to? Pa ko zna, nek kaže. Fala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5318 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su semerinzi isti kao na Sachs X-Road(motori su 80% isti XTC ima samo kozmeticke razlike) a delove za njega bi trebalo da imaju u KMH Trade u Rakovici Patrijarha Dimitrija 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Februar 18, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Fala lepo. Sutra zovem ili u ponedeljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...