Milos_sU 16 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kako da nastelujem karburator . Nisam to nikada pre radio .. U pitanju je Yamaha XT125X . Hteo bi da nastelujem ler , smesu i sve sto je potrebno . Samo nzm kako da skinem karburator, ustvari ne zelim sam da probavam , da ne bi nesto zeznuo. Pa ako je neko imao iskustva sa time , ako moze da mi kaze na sta treba da pazim i to . Ler gas mu je slab , kada je hladan , cok moram da drzim i po 5 minuta , i kada pustim , ugasi se .. Pa ako neko moze da pomogne. Hvalaa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan bolje to vozi kod majstora nekako...ipak je relativno nova masina pa da ne sjebes nesto....da je neka masina 15, 20 + godina stara pa i ajde da cackas nesto da naucis posto ne znas,ali ovako bolje daj malo kesa za stelovanje i odvezi kod majstora....! poz i puno predjenih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji vec tema o stelovanju karburatora u Sam svoj majstor, pa potrazi malo. U svakom slucaj ne znas da li znas da uradis dok ne probas:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam pojma.. Pokusao sam da ga upalim i nije hteoo jer mu je prazan akumulator . I spojio sam ga na auto , i vergla samo , ali nece da upali , a svecica baca varnicu , tako da je do goriva, zer ne ? A sta mi drugo preostaje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Redom,slavina,crevo,filter ako ga ima,dreniraj karb.ako i to ne pomogne,ocisti diznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Evo resio sma napokon . Skinuo sam ga , ocistio i sve ali nije hteo da upali i dalje . Pa sam uzeo spric i ubrizgao gorva malo tamo gde ide svecica , i tako par puta , i povukao je onda gorivo i sada radi redovno . A ler sam nastelovao . Hvala svimaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Objasni malo sta si radio i sta skidao-posto se i ja spremam na ovaj poduhvat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Pa prvo sam odvrnuop selnu od vazd. filtera ,pa selnu koja ide na glavu motora . Otkacio cevcice i ostalo. Sajlu od gasa odvrnuo , i ispod na karb. imas 4 srafa , odvrnes ih i videces unutra plovak i dizne . Ali opet imam problem , svecica mi je skroz suva , i nece da pali redovno . I koliko god da drzim saug ne smem da dam gas , odma se ugusi i ugasi , sta bi mogao biti problem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok to-to znam i ja, nego sta onda? Jesi li cackao dizne-sta si radio? Sta smem a sta nesmem da nebi sta pokvario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam smo dizne procistio , i ocistio talog . Ali nzm sta mi je problem . Na saugu radi redovno , i cim dam mali gas , odmah se ugasi . A snoc sam ga provozao , i radio je redovno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan E, ako te nanese vetar ka BGD, ima jedno cudno savetovaliste "LABORATORIJA", ljudi steluju i karburatore i sve zivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Ma nastelovao sam ga , dobro je sada sve Da,da , cuo sam vec za Laboratoriju, tu na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...