Alekre 13661 Napisano Februar 13, 2011 Ne silazi, 7604 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jako dobru koznu jaknu, rucno radjenu. Sve ima sem protektora Postoji li mogucnost da se nekako ubace i lepo zasiju i jos bitnije, ko to moze lepo da odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja znam moze. Malo se ojaca fabricka postava sa jos jednim slojem dobre postave i onda se na to sve ushije dzep za protektor. Jes da nije ko fabricko al bolje nego da ga nemas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7817 Napisano Februar 13, 2011 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Butik koze BOBAN...Zemun i Autokomanda...sve moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Ove informacije tražim:) Boban je blizu mene, samo gde nabaviti protektore za ugradnju i koliko traje košta ugradnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7817 Napisano Februar 14, 2011 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Protektori LOUIS ili POLO...a pravljenje na jakni...odes pitas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Moja savet je krznar/kožar koji ima radnju kod Cvetkove pijace i negde na NBG. Prepravio mi je Dainese kožnu jaknu od debele kože, po skoro svim merama, odlično je uradio. Između ostalog, prepravio je i mesto za leđni protektor, tako da verujem da može da uradi i to što tebi treba, na osnovu protektora koje mu odneseš. Čeka se oko 7-10 dana, dečko je vrlo ljubazan i ima sve-može-da-se-uradi stav. Za istu jaknu su mi kod Bobana rekli da ne može da se uradi to što sam zamislio... Telefon je 063/7787-296, ima neko čudno radno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Kozarska radnja u Maxima Gorkog,sa leve strane,kod kafane Stara Srbija,cale radi za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam recimo dobio prosle god na poklon odlicnu polovnu koznu jaknu, samo je problem sto mi je ogromna. E sad kao sam razumeo, oni bi mogli da je prilagode mojim merama, naprave luftere i mesta za protektore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jaknu prepravio po skoro svim merama, suzio struk, suzio kragnu, suzio rukave, proširio "džep" za leđni protektor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan E super, blizu mi je cvetko. Mislio sam da ponesem ortakovu jaknu, da radi po modelu. Koliko je kostalo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Sužavanje rukava, kragne i dela leđa, struka, pravljenje novog džepa za leđni protektor, prilagođavanje vadive postave, promena rajferšlusa(?), i još par sitnica je bilo oko 80-90 eu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...