Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha - novi distributer

Recommended Posts

  • Svrati ponekad, 154 postova
  • Lokacija: Beograd -Kaludjerica
  • Motocikl: Africa Twin

Pre par dana smo dobili novog distributera za Yamahu u Beogradu "Motoring" . Nalazi se u ulici Hadzi-Nikole Zivkovica 2 - mala ulica pored salona SIMPO kod autobuske stanice Lasta . Ja sam danas svrnuo da vidim sta ima . U salonu imaju pristojnu ponudu motora , a u suturenu im se nalazi servis . Prodaju delova trenutno ne rade , al bi i to uskoro trebalo da zazivi . To me posebno raduje jerbo se ovi iz Rodica bas i nisu pokazali kao ekspeditivni (Pocetkom januara sam porucio deo koji mi jos uvek nije stigao . Prva informacija je bila da je rok isporuke 2-3 meseca . Danas sam i njih obisao i momak mi rece da ce verovatno stici za mesec dana - sto ce reci u najbolju ruku 6 meseci cekanja ) Nemamo nikakve garancije da ce ovaj novi distributer da bude bolji , al se bar nadam da ce se i jedan i drugi u takvoj konkurenciji malo vise potruditi da podignu kvalitet usluge .

Devojcica iz Motoring-a nije imala da mi da cenovnik , al mi rece da ce celokupna ponuda sa cenama moci videti na :

www.yamaha-motor-serbia.com

www.sym-serbia.com

www.mototradegroup.com

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • jedan od DDMZ, 807 postova
  • Lokacija: NBG
  • Motocikl: R, gsx R

Želim da vam prenesem moje iskustvo sa tom radnjom.

Oni prodaju SHAD kofere i nosače za iste. Ja imam SHAD kofer a kad sam prošle godine promenio motor, trebao mi je nosač. Logično.

Pozovem telefonom radnju, kažem šta mi treba, i dobijem odgovor da čovek koji radi kofere nije tu. Pozovem za nekoliko sati, pa sutra, pa već prekosutra dođem do "nadležnog". E on mi lepo kaže da nosač koji sam izabrao (i našao kataloški broj, da se ne muče mnogo) može da se poruči! Jedino što ne znaju kad će stići i koliko će da košta!!!

Ne želim da vraćam sebe u tu priču. Ukratko, čuli smo se još par puta telefonom, dva puta sam išao u radnju, i zaključio da ta radnja ne zaslužuje da gubimo vreme sa njima. I njima sam rekao da ću ih "hvaliti" na sva usta.

 

Nenad,

Honda XX.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 332 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos

Ja sam kod njih kupio motor i moje dogodovštine sa njima možete pročitati u tekstu "Kako (ne)kupiti motor u Srbiji" na Home Page-u.

Za sada prilično traljavo rade ali su u svakom slučaju daleko bolji od Rode (barem nisu bezobrazni).

U svakom slučaju mislim da imaju potencijal da postanu prvo pravo predstavništvo u Srbiji ali treba još mnogo, mnogo da rade

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 184 postova
  • Lokacija: atar Stare Pazove

Pre par dana smo dobili novog distributera za Yamahu u Beogradu "Motoring" . Nalazi se u ulici Hadzi-Nikole Zivkovica 2 - mala ulica pored salona SIMPO kod autobuske stanice Lasta .

Da, tu se nalazi Mototrade, diler Tomosovih motora za Srbiju. Bio sam tamo pre dva meseca.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1063 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Honda NC750XD

Tu sam isao ne pamtim koliko puta od prosle odine. Pred kraj sezone sam poceo da zagledam motore, cekao sam da nadjem prave informacije da bih znao sta "valja" kupiti itd itd... Elem... Gde god sam otisao pa i u radnje drugih brendova informacije su bile vrlo sture, najcesce doslovce NIKAKVE. Otprilike tu su postavljeni ljudi kao u Rodicu da setaju okolo i na svako pitanje, ocekujuci strucan odgovor, vade se na kataloge, imate na internetu, pa Yamaha ne daje takve informacije...itd itd u nedogled. Ok, od sigurno 20ak odlazaka u pomenutu radnju zatekao sam je otvorenu mozda 4-5-6 puta. Ne pamtim vise ni koliko sam telefonsih poziva uputio. Obicno je odgovor kad se pojavim...otisao je decko negde nesto da zavrsi, a to se sve odigrava u 10 u 13 u 15h. Sta on ima da zavrsava NESTO u radno vreme. I bukvalno nisam ni mogao da kupim bilo sta od njih.

Isao sam i do Rodica..ok znam jako je to ime bla bla, ali sam nekako vizuelno ipak bio vise privrzen ovoj drugoj radnji tj motoringu. Bukvalno sam uh danima jurio, isao tamo, zvao telefonom po 2-3 sata na svakih 20min BAS da vidim kad ce mi se javiti. To se nije desilo. Lepo odem u rodu, udjem, vidim motor, pitam moze li da se kupi i istog trena to i ucinim. Mojim je mukama dosao kraj :)

 

A da...za malo da zaboravim. Posle sam isao jos par puta u Motoring da bih kupio koju sitnicu od opreme, jaknu, kacigu itd. Mislite li da sam ih opet nasao? :) Od vise navrata samo jednom. I taj jedan put kad sam uaso u radnju osecao sam se kao popishan! Gledam od 2 kacige koju da uzmem probam, menjam pa probam samo je pitanje detalja...pokusavam da "dozovem" prodavca vise puta i bukvalno sam isao po radnji za njim, a ne on za mnom. Lepo bacim one kacige i izadjem. Cao djenja :) Takvi i treba da propadnu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1675 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Deluju kao ok, bar sto se prodaje motora tice, pogotovo sto ih daju i na kredit (web kredit). Ja sa njima imam, kao prodavnica koja prodaje NOLAN kacige, dosta lose iskustvo: trazio sam tacno odredjen model kacige ima 2 i kusu godina, redovno su mi uzimali podatke i obecavali da ce u sledecoj turi doci, ..., na kraju sam kontaktirao NOLAN direktno, pa sada cekam odgovor.

Oni su najobicniji paceri i mudroseri, do sutra mogu da lupetaju kojekajve gluposti al ne daj boze nesto strucno da pitas....ostaces uskracen ;D

Od dve N-102, jedna se odmah raspala i evo uskoro ce 40 dana kako ja njima saljem emailove fine i kulturne a oni meni nista ???

Bagra obicna, tesko onom ko tamo nesto pazari ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1675 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Kilo Smor L8

zvao sam ih i pitao za servis-kazu servisiramo samo motore koji su kupljeni kod nas   ??? :-[ >:(

Pa zato sto se jos uce i obucavaju, na novim motorima menjas ulje i vozis, toliko su do sada naucili ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 423 postova
  • Lokacija: Cuprija

Ja sam motor uzeo kod lazarevica koji se kako sam ja razumeo vodi kao njihov serviser i odprilke uzeo sam motor od njih...i mogu reci sve najbolje za moto kucu lazarevic :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 423 postova
  • Lokacija: Cuprija

Aco ja bih rekao da Lazarevic prodaje motore yamaha-rodic.

pa prosle godine nije radio sa rodicem za sada ne mogu nista da garantujem,Video sam samo da pravi neki salon.........

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2143 postova

Tu firmu treba zaobici u sirokom luku, kupio sam kod njih kacigu NOLAN N-102 Com, pokvario se mehanizam za zatvaranje posle nekog vremena, jurio sam ih danima , odbili da mi daju novu kacigu i onda mi na kraju prepakovali moje "Sundjere" u novu skoljku. Sve to uz debelo natezanje, mnogo odlazaka i cekanja da dodje "nadlezni", da se konsultuju. Na telefone se nikad niko ne javlja-desavalo se to prosle godine u vreme godisnjih odmora.

 

Jednom recju KATASTROFA od neljubaznosti i neodgovornosti, za izbegavanje....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 755 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Multistrada 950S

imam i ja iskustvo sa ovim likovima

 

ko je njih ucio trgovini ostae nepoznato ail zvao sam ih vise puta i uvek bi se natezali oko stvari koje su jasno istaknute na njihovom web siteu

 

jednom su me prebacivali sa jednog na drugi pa na treci telefon unutar firme da bi mi se cudili sto ja ocekujem da oni ista drze na stanju

 

drugom prilikom, nekoliko meseci kasnije sam zvao za nosace koefra za dva motora, tdm-a i pekijevu cb750

 

covek u yamaha salonu je bio koliko toliko normalan i objasnio mi je sve lepo dok je lik na koga su me prebacili za honda nosac bio toliko drzak da sam hteo da ga opsujem

 

 

moje pare videci nece :)

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja