Jump to content

Moto Zajednica

Italija 2011

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 402 postova
  • Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s

TO MAJSTORI hehehe,desi Ajgore druze pa nismo se culi od onomad jos :nanana::moto3: dolazim za frtalj dana pa te zvrcnem a mozda idem za Viterbo pa svratim da te opeljesim za espresso :zvizduk:.jako mi je drago sto smo se upoznali i jos draze sto smo se vozikali svi zajedno,nadam se da je svima bilo ludo i nezaboravno ovo nase malo druzenje po apeninima!ima i ko se ovajdio i o neku zabarku tu i tamo hehehe...bem vam leba ...:lol: dajte jos slika bre...

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 570 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Vlado evo ovako pred svima javno :care::care::care:

da nije bilo tebe da mi prevodis i pomalo zakopavas nista ne bi uradio kod zabarke :lol:

Bice slika u putopisu, polako strpite se... :moto2:

hehehe e jebacu,zinula ona zabarka na tebe cim te videla tako da ti nikakav prevod nije trebao,samo dobar jezik :nanana::lol::lol:

• Podržavam 1

• zajebant, 81 postova
  • Motocikl: ducati streetfighter

balkanlover je u pravu,verona obavezno,a i dodao bih vam malo toscane,najlepsi putevi i priroda u italiji,san marino...javite se,proletos smo bili tamo,mogu da pomognem,a kontaktirajte igora PRONTO,bajker koji zivi u italiji,moze da pomogne i za ne daj boze,zna sve tamo a sjajan momak !

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt

E druze hvala na savetima ali mi smo se vratili sa puta pre 2 nedelje :) Zapljunuli smo se i u Veroni i u San Marinu, a bogami i po Toscani smo fino krivinarili...sve u svemu bilo je fantasticno ;)

• Podržavam 3

hehe jebaci ,pa di ste bre...i papke u saftu smo polizali,vozili se po celoj srbiji a vas nigde...bem ti kakvi ste vi to bajkeri cccc.....ajde bre jednu zimsku turu...ako se ne plasite zime :moto3:

• Podržavam 1

tu ja brate bajkeru hehe,rintam,pravim papke u saftu za 20 bajkera u domacem surcinu,rekao ajgoru da objavi kad ni on nije dosao!!!eee bem ti leba...sledeci kotlic se pravi uskoro u nasem lepom kupinovu na obedskoj bari uz naravno pokoje prasence :aha:...ajde pa se nadjite u kraju sa praznim stomacima hehe....

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 283 postova
  • Motocikl: R6

tu ja brate bajkeru hehe,rintam,pravim papke u saftu za 20 bajkera u domacem surcinu,rekao ajgoru da objavi kad ni on nije dosao!!!eee bem ti leba...sledeci kotlic se pravi uskoro u nasem lepom kupinovu na obedskoj bari uz naravno pokoje prasence :aha:...ajde pa se nadjite u kraju sa praznim stomacima hehe....

Kad je to? :Bokilic::ooo: :ooo: :kotlic:;)

BTW, i ja čekam taj putopis, pa da isplaniram sledeću sezonu na vreme. :moto3::Mina:

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 570 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Poludi covek vozeci Ducati (od zveckanja suvog kvacila) pa ne zna sta prica... nisi rekao ajgoru nego ajvanu :P

ajde javi za kupinovo makar dan ranije, ako moze vise jos bolje.. :takoje:

Pozdrav za mog prijatelja ducatistu od vecitog rivala na YAMAHI :yamaha:

• Podržavam 1

Ajvane derane :hej:...ti dobro znas da je moj motor crne boje a da je tvoja jamaha bela...i od nedavno sa crnim straftama sa obe strane rezervoara...a na jakni imas lepu tatuazu metzelera rensporta :moto3::lol:....mojne brate,ostao ti samo far i prednji blatobran da se overe :takoje:...pusti ti kvacilo na suvo nek zvekece hehe.....Jeco sestro pa sto se ranije nejavi...da nam ulepsas malo ove tmurne dane...a i face :zvizduk:....ja tebi ostao duzan neke cipele ako se ne varam jel :aha:....bice klopa kad god se skupimo.e sad je problem samo to jel,da se skupimo hehe....ovu turu sam sve ja organizovao i boga mi bilo je bas bas...imali smo i profi kuvara a trosak smesan.izaberite svi zajedno jedan lep suncan dan jednog vikenda pa da obavestim za gice unapred a i kotlic da se spremi...izvol'te ;)

hehe e to je suvo za njih najbolje :takoje:...i znas sta jos...imas vaspitnu za vrat i sledeci put ;) al si se navikao vec jel :lol:...

• Svrati ponekad, 283 postova
  • Motocikl: R6

Heheh.... ja baš ništa protiv tog zveckanja kvačila ne bih imala, pa makar to morao da bude i recimo Ducati 1098 :P

Inače, vrlo me intersuje neka Italija sledeće godine, pogotovu Toskana, pa se već sad ložim! :D

Za ovu sezonu vožnja je za mene gotova, a motor sam prodala pa negde u martu - nova makina! (Valjda ću izdržati do tad. :D)

Ali zato sezona teške hrane tek počinje, pa sam za takva okupljanja raspoložena. :lol::lol::lol::cirka1:

p.s. Wax, obuću sam rešila kupovinom čizama, ali ako iskrsnu neke ženske patike, namenski za bajkerke, a da su za vrele dane i kraće vožnje, tu sam :takoje:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja