VeNoM 35 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan inače dobra stvar na N je mogućnost da se ubaci elektronikova mašina od 90cc a oklop čini svoje a naleže šraf na rupu..barem meni je bilo tako a panduri nisu mogli ništa da vide...barem oni koje se malo razumeju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Februar 19, 2011 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan inače dobra stvar na N je mogućnost da se ubaci elektronikova mašina od 90cc a oklop čini svoje a naleže šraf na rupu..barem meni je bilo tako a panduri nisu mogli ništa da vide...barem oni koje se malo razumeju. E 90 moze da stane i na APN,t15,t14,BT,ATX. I sve ide sraf na sraf.Jedino kad te pita pandur kakav je to cilindar na APN-u,moras da ga ubedis da je natek'o od ujeda ose! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan To je moglo do sada,ali uvedose registraciju svake god.Kako objasniti cikama na tex. pregledu sto se br. masine ne poklapaju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Februar 19, 2011 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan To je moglo do sada,ali uvedose registraciju svake god.Kako objasniti cikama na tex. pregledu sto se br. masine ne poklapaju . Cao nema vise! Od sada ce te makine krasiti supe,baste,plotove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 20, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je moguce ako oce covek da se zeza da stalo menja cilindar pred tex I meni su padale tako neke fix ideje dok sam vozio ATX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Radicu vozio si tomosa a nisi ni malo savladao materiju . Ne moze e90 cilindar na apn/atx/bt/15/14 blokove. nije nista isto,samo na izgled su isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 20, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne fix ideje. Naravno ovo nije potrajalo duze od par dana. Nazalost nisam imao srece da se sretnem sa e90 pa ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Radicu vozio si tomosa a nisi ni malo savladao materiju . Ne moze e90 cilindar na apn/atx/bt/15/14 blokove. nije nista isto,samo na izgled su isti. Upravo tako ! Ako čike na tehničkom počnu uredno da upoređuju broj rama i broj motora eto iznenađenja kod ubuženog E-90 u klasičan BT. Jedan lik je u Zemunu vozio BT- N sa nameštenim E-90. Razlika u broju rama i broju motora je bila u 2 cifre. Od keca je napravio sedmicu i ostade samo jedna cifra razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...