Cope 215 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ukradena Yamaha TTR600 hard enduro. Motor je plavo bele boje. Ako vidite motor, ili èujete da neko nudi delove, javite na 063-202-869 - Aleksa... Unapred hvala svima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Jer ima neka slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ukradena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ukraden na banovom brdu iz garaze, nazalost nisam imao priliku da je slikam, jer je motor od drugara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Imam drugara na banovom pa cu da se raspitam ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Banovog brda.Mislim da znam koji je motor.Jer iz Zrmanjske? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 31, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz garaze :? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Banovog brda.Mislim da znam koji je motor.Jer iz Zrmanjske? Iz garaže zgrade u ul. Kneza Višeslava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan koje je godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E pa stvarno da ih pobije covek . Daj neke karakteristike ako nema slike (ako ih ima) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je stara dve godine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan hahahah do sad je ta yamaha rasprostranjena sirom ex yu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 14, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Na BJB slucajevi nikad ne zastarevaju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko je ppostavi na prvu stranu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na BJB slucajevi nikad ne zastarevaju ;D Mogao sam da se kladim ko je postovao u temi staroj dve godine bez da pogleda datum... ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5840 Napisano Maj 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...možda je zaljubljen...? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 15, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Na BJB slucajevi nikad ne zastarevaju ;D Mogao sam da se kladim ko je postovao u temi staroj dve godine bez da pogleda datum... ;D ;D ;D ;D ;D Pa jesi li se kladio ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na BJB slucajevi nikad ne zastarevaju ;D Mogao sam da se kladim ko je postovao u temi staroj dve godine bez da pogleda datum... ;D ;D ;D ;D ;D Pa jesi li se kladio ? Ahahahahahahaha....pa nisam....bas sam jazavac... ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mish, bezmudic ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=8019.msg524359#msg524359 date=1242340022] koje je godiste Aplauz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Maj 15, 2009 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kazite coveku godiste da nadje motor ;D Eto da se neko ranije setio da pita za godiste motor bi odavno bio pronadjen, to je krucijalna informacija ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan aj ne prdite slucajno mi je ispala tema i ima jedna u komsiluku kod mene isto plavo bijela kao ova ,pa sam zato pitao bas ce mi pasti na pamet da gledam kolko je stara tema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 15, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, jel te i ekipa iz kraja oslovljava sa "Otvorena zagrada velika-interpunkcija-donja crta-interpunkcija-zatvorena zagrada velika" ili samo braća po motoru sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, jel te i ekipa iz kraja oslovljava sa "Otvorena zagrada velika-interpunkcija-donja crta-interpunkcija-zatvorena zagrada velika" ili samo braća po motoru sa foruma A ja mislio meni dukacak username. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Druže, jel te i ekipa iz kraja oslovljava sa "Otvorena zagrada velika-interpunkcija-donja crta-interpunkcija-zatvorena zagrada velika" ili samo braća po motoru sa foruma Hahahaha gde se toga seti! Stomak me zaboleo od smeha... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...