Oroku 1394 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih dana , baterije koje stoje u aparati izdrze do potpunog praznjenja 2-3 dana, i onda nemoze ni da se upali aparat. Naravno, pre toga je ubacena potpuno napunjena baterija. Ne radi se samo o jednoj bateriji , vec o tri, kod svih su isti simptomi. Pre toga, baterije su trajale oko 500-700 fotografija. Sta bi mogao da bude problem? Kako da resavam ovo? Inace , radi se o Canon 1000d i baterijama LP-E5... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Februar 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se malo podsetio oko Li-Ion baterija i svugde piše da je neki max. broj cilusa punjenja - pražnjenja oko 1000. Pa sad vidi koliko ti traje to pakovanje i koliko puta si ga punio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Jednu ne vise od 10, druge dve manje od 5 punjenja. Znaci, nije to , idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Februar 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A ne znam šta da ti kažem, možda su dugo stajale negde po magacinima? Ili te možda i punjač zeza? Ili su kineske kopije originalnih Canon? ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Jedna je original Canon, pre par dana je odlicno drzala, isto kao i ove druge dve, koje su kineske, ali su isto drzale dugo. I sad odjednom , sve drze jako kratko . Nesto vuce struju verovatno, i kad je fotoaparat ugasen? Nevidim sta bi drugo bilo, jer ono kad su izvan njega, i stoje u torbi , se ne prazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Februar 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je sledeće što sam hteo da napišem: kamera vuče struju a ne bi trebala dok je ugašena. Mislim da je neki mehanički problem, mešto se ne zatvara dovoljno i ne isključuje kameru...probaj da nađeš nekog dobrog servisera, samo pazi da te servis ne košta više od kamere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 11, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vreme ti je da se otvoris za nove ba(k)terije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Februar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6033 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je problem aparat preporučujem servi DS u Bg-u. Vrhunska usluga - cena korektna. 011-324 3543 ili 063-307 386 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam već sličan problem sa digitalnim aparatom. Baterije u njemu ne sastave ni 50 fotki, dok u drugom aparatu služe i po 4 dana na odmorima gde se škljoca non stop. Nije mi palo na pamet da ga popravljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ne znam dal ima veze, al kod kolege sa posla, mali samsung, kompakt, praznio baterije za dan. aparat je za to vreme radio normalno ko i do tad, međutim, bez blica. ispostavilo se da je bio neispravan onaj sistem,kako li se već zove, što puni elektrolit za bljeskalicu. radi li blic kod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Radi, sve redovno. Sad sam skinuo adapter za stare objektive sa njega, i stavio redovni objektiv. Za sada, posle jednog dana, jos uvek ne pokazuje da su baterije prazne. Sacekacu jos koji dan, mozda taj adapter vuce struju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Isto mi se desavalo sa nekim baterijama Sanyo i C.f.l(tri punjaca sam promenio mislio u tome problem) i onda sam uzeo Eneloop.Provereno kod nas baterije koji najbolje drze,Eneloop.Nisam neki profesionalac ali znam kad su mi baterije u aparatu C.f.l ikad su mi Eneloop 3 puta vise slika napravim sa Eneloop,inace aparat s5is Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba kad meni ne idu obicne baterije , nego samo te koje pasu na moj aparat . Uglavnom, skinuo sam adapter, i baterije i dalje pune, izgleda je on vukao struju. Moracu da skidam te M42 objektive, kad ih ne koristim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je toliko brzo praznjenje ako koristis aparat na hladnom, ili ako stoji na hladnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 15, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam imao i ja. Pre nekoliko godina kupim Samsung Digimax A6 kao ima 6 megapixela bla, bla... i ni jedne baterije nisu mogle u njemu da sastave 50-tak fotki. Reklamiram ga kod prodavca i on mi da drugi aparat. Evo ga i taj stoji negde, skuplja prasinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je toliko brzo praznjenje ako koristis aparat na hladnom, ili ako stoji na hladnom. Znam da se prazne, ali slikao sam i na -10 ove godine, i nisu se toliko brzo praznile, a sad stoje u sobi, gde je uvek toplo, jer imam centralno grejanje... Videcu, ako nije do adaptera, nasao sam papire, vazi mi jos uvek garancija, tako da nema brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...