Alex018 415 Napisano Februar 10, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima viska kupujem gel akumulator 12v i minimum 8a. naravno da je u upotrebnom stanju ili nov. inace dolazi u obzir samo gel jer mi u skuteru stoji u vodoravnom polozaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan imas nov gel..po ceni od 27e naravno 12/9a izvini na off . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 10, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Imam polovan gel 7.5ah koriscen samo za probavanje skutera tj kao test akumulator u radionici 1300din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...