Zen 3 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo Slejer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=RWvlLO9X8p4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steppenwolf 43 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 120 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3330 Km / h http://www.youtube.com/watch?v=rKIn4zDciCI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 11, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=Lg-dRSVl6rI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=I8YSNJLrzgU&feature=related Legendarnooo!! Moram naglasiti da sviraju na moto skupu MK Warriors U Obrenovcu 14.maja 2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan 25.06.2011. Debeljaca MC De'Wheels Moto Rock Meeting nastupa TARJA (Ex-NIGHTWISH),inace bivsa pevacica grupe Nightwish,je to danas objavila na njenom zvanicnom sajtu. http://www.youtube.com/watch?v=p6xaIPszwpo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano April 22, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za Rockhead, Osmi Dan i Band X!!! Nego ko voli Guns 'n' Roses, nema boljeg tribute banda od ovih likčina! Zovu se Dust 'n' Bones, inače su iz Budimpešte i rasturaju koliko su dobri:) Svirali su kod nas 2009. na moto skupu ( MK Mužlja) i ne moram reći da je oduševljenje bilo neverovatno! Ove godine, u subotu 30.07.2011. on stage ponovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano April 22, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ili dok sam još u fazonu Moji apsolutni favoriti Iron Median iz Slovenije! Fantastičan tribute band, ako zatvoriš oči čuješ Dickinsona svirali su prošle godine a verujem da ćemo ih zvati ponovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
New Deal 2 Napisano April 23, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan New Deal,band iz Bora,pa ako vam se svidja...evo linka na fb http://www.facebook.com/group.php?gid=52248626501 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan A i VATRENA VODA iz Pnceva mislim da su, Rajko pevac je Kralj Rakac hehehe Potvrdjujem Najvise na svetu se smori kad mu neko pridje i pita ga "jel si ti Rajko iz VATRENIH VODA" Momci stvarno znaju da naprave sjajnu atmosferu, vecina vas ih je sigurno vec slusala http://www.youtube.com/watch?v=kEXlN0-W2f0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 24, 2011 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Inače ja prevozim Osmi Dan,i koga nešto interesuje,može slobodno da mi se obrati,imam ovlašćenje od samog benda .I.Pozz,i vidimo se na susretima,živeo R&R. Ps. 02.04.2011 Moto Bal kod nas u Temerinu,pršti Osmi Dan!!!!!! Mi smo se već dogovorili za subotu 30.07.2011. u 23:30. 22. "DANI GRMLJAVINE", MK KNEZ R , Bijeljina. ISPRAVKA ... Moja greška ... dogovorili smo OSMI DAN u petak 29.07.2011.... istoga dana je i PROROCK, a u subotu S.T.R.A.J.K , BANDX, PATRIBREJKERSI ... + " preko nekoliko" lokalnih bendova. ... a Bane Gluvakov će bidne utepan ... jer mu telefon služi za ... 22. "DANI GRMLJAVINE", MK KNEZ R , Bijeljina. 29., 30. i 31. jul, bazeni "IMPERIO". Uhapsili smo i BANETA GLUVAKOVA ... petak 29.07. u 20,00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SCREAMERS 0 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Senta Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li ova grupa jos postoji ,posto je pevacici broj nedostupan. Bend postoji, ali je pevačica na trudničkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Jun 23, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najgore od svega je to sto je doslo vrijeme da klubovi prave skupove kako bi zaradili sto vise love. Nema tu vise ni Rock'n'Roll-a niti cega drugog,samo INTERES!!! Ako im je svirka i muzika toliko bitna,zasto onda zovu "poznate" bendove kad ima mnostvo dobrih neafirmisanih bendova? Zato sto ne mogu dovuci civile vec samo motoriste!Mi cemo i ove godine praviti moto skup sa ciljem da privucemo samo bracu bajkere ali one iskrene,ne fensere koji dodju na skup,promuvaju se koji minut da budu vidjeni i odu u lokalnu diskoteku na narodnjake sa nadom da ce staviti neku skulu na motor i po mogucnosti povaliti! Svaka mraka je kupila motor i vazi za bajkera. Gdje se izgubio onaj duh Rock muzike i dva tocka kakva god da su? Mislim da bi svi ponovo trebali pogledati film "Easy Rider". Ja takodje imam grupu i sviramo po skupovima i drago mi je sto smo do sad svirali vecinom na prvim skupovima koji jos uvjek drze do Rock'n'Rolla! Kojima nije bitno ime grupe vec ENERGIJA!!! Mislim braco draga da cemo uskoro bjezati od moto skupova i sastajati se u malim odabranim grupama uz prisjecanje nekih starih vremena. Neka nam je Bog na pomoci... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pesma u čast svim bikerima sa balkana Prvenstveno svima koji su ulepsali moj zivot i podržali mene i moj projekat u posljednjih nekoliko godina i koji su me pozvali da sviram na njihovim skupovima i gde sam imo cast da uzivam u njihovim gostoprimstvu naravno, i svima drugima MC `s, Freegroups i Feebiker vani Držite oči na cesti i ljubav i poštovanje za sve vas Nadam se da nismo uvredili fanova divlji jagoda sa nasom obradom posto smo dosta promenuli A radujemo se svakim lajku ili komentaru Motori A za nase prijatelje sirom evrope ova mala pesmica King on Wheels Držite oči na cesti i ljubav i poštovanje za sve vas Chris www.rockhead.at 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade_bas 1 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, mi smo bend Burning Circle, ako ste zainteresovani za nas mozete nam se obratiti na broj telefona 064/23-21-468 Ispod je klip sa moto skupa u Rumi gde mozete cuti repertoar koji sviramo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
New Deal 2 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan NEW DEAL iz Bora... Leto 2013. Zlatibor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
New Deal 2 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan NEW DEAL ... Leto 2013. Paraćin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
New Deal 2 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan NEW DEAL iz Bora .. Leto 2013. Paraćin ... Kontaktirajte nas putem FB grupe https://www.facebook.com/groups/52248626501/ ili FB stranice https://www.facebook.com/pages/New-Deal/183109668407393?fref=ts. Možete i putam mail-a: newdeal.press@gmail.com Vidimo se i ovog leta na skupovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Maj 4, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan a kakve veze ima uopste neka vrsta muzike sa skupom,sa tim da volis motor,ono sto on pruza,volis da ga vozis.a volis i da se druzis sa istomisljenicima i da vidis njihove motore,popricas sa njima.jel bitnije od toga ono sto se cuje sa bine? pobeci ce ljudi ako ne bude muzika po njihovom ukusu?oni su onda dosli na koncert,na kome im se ne svidja muzika.ok,odes..ali cekaj,ovo bese moto skup? ma,da se ostane ipak,tu su drugari,motori,druzenje....sta li mu je sad tu bitnije...cek,a da nema bine ni svirke? auuu...sranje pa idemo kuci..ali cekaj-moto skup? MOTO-skup... moto...sad ne razumem nista...pa bajkeri se vezuju za rokenrol,to je nekako...ko ivica i marica..mora biti rokenrola,kvalitetnog sta vise.sad ja nesto mislim-bajkeri i rokenrol...nema rokenrola raspade se i druzenje bajkera.cekaj a ko su bajkeri?pa ono,moto klub,boje,prsluci,president,pripravnici..e,i rokenrol...aha..jel to sve od bajkera.pa jeste,ko ima vise?? cek mozda ima...ima nekih koji isto vole motore,doduse ne pale gume ne pucaju nemaju boje prsluke..nekako se ni za rokenrol nisu vezali..ustvari nisu se vezali nizasta...pogotovo ne za vrstu muzike.al vole i oni motore,voze se,nekad se skupe pa voze po srbiji,evropi,odu i dalje cuo sam....hm,pa kako stignu,od tolikih moto skupova? a,pa ne idu oni tamo,ljudi se druze i bez skupova,postoje i bez rokenrola,voze se na benzin,ne sipaju muziku u rezervoar... ima ih bre dosta,mozda i vise od ovih rokenrol-boje-skupovi -bajkera.cekaj pa ko su sad pravi bajkeri ovi ili oni...nije mi jasno.ali znam da ovi drugi nece propasti zbog lose muzike 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci druz, ima nas koji volimo motore i rokenrol i druzenje. I kad se to sve spoji u jednom danu, to onda ostane dan za pamcenje. Ne verujem da ce to ikad nestati. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Maj 4, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan a kakve veze ima uopste neka vrsta muzike sa skupom,sa tim da volis motor,ono sto on pruza,volis da ga vozis.a volis i da se druzis sa istomisljenicima i da vidis njihove motore,popricas sa njima.jel bitnije od toga ono sto se cuje sa bine? pobeci ce ljudi ako ne bude muzika po njihovom ukusu?oni su onda dosli na koncert,na kome im se ne svidja muzika.ok,odes..ali cekaj,ovo bese moto skup? ma,da se ostane ipak,tu su drugari,motori,druzenje....sta li mu je sad tu bitnije...cek,a da nema bine ni svirke? auuu...sranje pa idemo kuci..ali cekaj-moto skup? MOTO-skup... moto...sad ne razumem nista...pa bajkeri se vezuju za rokenrol,to je nekako...ko ivica i marica..mora biti rokenrola,kvalitetnog sta vise.sad ja nesto mislim-bajkeri i rokenrol...nema rokenrola raspade se i druzenje bajkera.cekaj a ko su bajkeri?pa ono,moto klub,boje,prsluci,president,pripravnici..e,i rokenrol...aha..jel to sve od bajkera.pa jeste,ko ima vise?? cek mozda ima...ima nekih koji isto vole motore,doduse ne pale gume ne pucaju nemaju boje prsluke..nekako se ni za rokenrol nisu vezali..ustvari nisu se vezali nizasta...pogotovo ne za vrstu muzike.al vole i oni motore,voze se,nekad se skupe pa voze po srbiji,evropi,odu i dalje cuo sam....hm,pa kako stignu,od tolikih moto skupova? a,pa ne idu oni tamo,ljudi se druze i bez skupova,postoje i bez rokenrola,voze se na benzin,ne sipaju muziku u rezervoar... ima ih bre dosta,mozda i vise od ovih rokenrol-boje-skupovi -bajkera.cekaj pa ko su sad pravi bajkeri ovi ili oni...nije mi jasno.ali znam da ovi drugi nece propasti zbog lose muzike Ima istine,ali ispravicu te da je rock'n'roll muzika dosta bitan faktor na moto skupovima!Zbog cega?pa to ti je kao kad bi boema u kafani pitao jel ti bitno da se kafanske pesme pustaju u kafani?naravno da ce ti reci da jeste!To ide jedno sa drugim o oba slucaja!Gledaj to ovako najednostavnjie,podela je jednostavna:bajkeri sa jedne strane,motorasi sa druge!Ko je ko?To se vidi na moto skupovima,nemoram da pisem o tome!nekazem da nisi u pravu,ali neke stvari se znaju zasto su naprosto takve!Kada sam imao 16 god poceo sam aktivno da obilazim moto skupove,na dosta njih sam i svirao i sada posle 11 godina obilazenja istih stvari su se dosta promenile!zbog cega?pa zbog toga sto je sada sve vise ljudi koji dodju na moto skupove sa opasnim sportacima da pokazu svoje opake masine,turiraju bezveze do crvenih,budu kratko vreme i cim pocne stari dobri rock'n'roll oni se oblace i gas prema kapiji ko opereni!!!! Nekazem,i oni vole druzenje i motore,ali bajker voli sve to + kampovanje+rock'n'roll+alkohol=100% uzivanje po njihovoj meri! Razlika je jasna i ocigledna! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Maj 4, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nadajmo se.i ne treba da nestane.a valjda je najjace ono sto je nezavisno,svoje,a ne-ako svira ovaj onda hocu,ako onaj,onda necu ne svidja mi se muzika. a sto se tice posta iznad mog...pravi bajker voli rokenrol...pa jos alkohol...ako ne pije,jelte,sekapersa je,a bajkeri to nisu...znaci ko ne slusa tu muziku i ne napije se nije bas neki bajker.hm.malo mi to detinjasto.zvuci kao ono pravi muskarac je gazda u kuci i bije zenu. nema neke logike.toliko od mene u ovoj temi,uzdravlje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Maj 4, 2014 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan nadajmo se.i ne treba da nestane.a valjda je najjace ono sto je nezavisno,svoje,a ne-ako svira ovaj onda hocu,ako onaj,onda necu ne svidja mi se muzika. a sto se tice posta iznad mog...pravi bajker voli rokenrol...pa jos alkohol...ako ne pije,jelte,sekapersa je,a bajkeri to nisu...znaci ko ne slusa tu muziku i ne napije se nije bas neki bajker.hm.malo mi to detinjasto.zvuci kao ono pravi muskarac je gazda u kuci i bije zenu. nema neke logike.toliko od mene u ovoj temi,uzdravlje Cekaj,cekaj,...polako... Da nisi malo prenaglio? Ne mora covek da pije alkohol i da bude bajker. Ili da voli rnr i da bude bajker. Ili da pije i da slusa rok... Sve to moze da bude karakteristika i za samo jednog coveka-alkoholicar,roker,bajker,tuce zenu i decu,drogira se... Ali mi smo ipak svi jedinke za sebe i tesko nas je bas ukalupiti na ovaj nacin. Sta sam hteo reci? Mozes i da si roker i da vozis motor,a ne moras da pijes pivo. Jel'? Jednostavno,rok muzika i motori su tesno povezani. To je tako samo po sebi,ali ne mora svako da se nadje u tome. Ne mora i ne moze svakom svakom da se svidi. Druga je stvar sta bi bilo kada bi se napravio moto skup sa narodnjackom ili ozbiljnom muzikom. Kad je skup u NS preseljen na Tvrdjavu probalo se sa dve bine. Na jednoj je bio DJ. Ali niko,znaci niko nije isao da slusa DJ muziku... ne kazem da ne bi bila dobra svirka sa harmonikom,ali smatram da je velika vecina ipak za rok... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 25, 2014 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da nisam u nekom MK , najvise idem zbog svirke tj koncerta.sasvim na drugom mestu su mi druzenja(imam ih privatno i previse).... Obzirom da inace sviram, obozavam rock i hard rock svirku...Ako cujem trubace, ili bend koji mi je dosadio, ja ne idem..Tako je i sa nekim ljudima koje poznajem a nisu u klubovima..Malo voznjica, dobra svirka, vidis motore, po neku dobru guzicu i pedala doma... Sent from my iPad using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Maj 28, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Partibrejkers rulz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
New Deal 2 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav, s obzirom na to da smo cesto na skupovima,mozemo da kazemo da nama prija okupljanje motordzija. Uvek je pozitivna i vesela atmosfera i apsolutno uvek se lepo provedemo. Pri tom steknemo brdo novih poznanika i prijatelja. Rock on!!!!!!!! \m/ P.S. Ovako je bilo u Kumanovu ove godine, nov snimak. Amaterski je, ali se moze cuti dobra svirka i videti atmosfera .... Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...