srbenda 518 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan PRODAJEM jaknu potpuno NOVU ne nosenu DAINESE velicina 56.Kupljena pre 2 meseca u Nemackoj alimi je prijatelj doneo za broj manju.....jbg ugojio sam se zima duga ! Placena je 145e i model je za 2010 god. Potpuno vodo i vetro nepropusna Rukavi se skidaju pa se dobija letnji prsluk (probao je na kratko i ne duva na snjirevima oko rukava ) Zimska postava koja se skida a na samoj postavi je jedan dzep vidi se na slici br.4 Na spoljnom delu jakne 3 dzepa CENA 100 e Za vise informacija na PM ili na telefon: 063-8129618.......na SMS ne odgovaram.....ko nema za poziv nema ni za jaknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Februar 9, 2011 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Koji je model Dainesea ? Ne mogu da je nadjem u katalogu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Koji je model Dainesea ? Ne mogu da je nadjem u katalogu. veruj da ni sam neznam al iskreno i nikad me nije ni interesovalo koji mi je model jakna ili kaciga..... vec uvek samo ko je proizvodjac !! ali iskljucivo jer uvek trazim iskljucivo samo KVALITET! Valjda pise na jakni Model je iz 2010 to znam jer me tada zvao iz nemacke da me pita jel mi smeta sto je model iz 2010 g ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa,ali nije original Dainese... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa,ali nije original Dainese... A, to zakljucujes po ...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lepa,ali nije original Dainese... A, to zakljucujes po ...? Zato sto je ne pravi Dainese. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa,ali nije original Dainese... A, to zakljucujes po ...? Zato sto je ne pravi Dainese. Ajde da ponovim pitanje. Kako znas, mislim, ako covek kaze da je dosla iz NemackU? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj pocetno slovo na jakni koja se prodaje,a pogledaj ga i na reklamnom balonu sa prilozene slike 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan U, mamu im prevarantsku! Hvala! : 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš da je falsifikat. Pravi se razlika u kojoj se fabrici pravi, ili za koje se tržište pravi. To su ti neki njihovi "skriveni" znaci prepoznavanja, to slovo D (stilizovano) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Даинезе користи оба облика почетног слова Д. Барем сам тако видео на http://www.dainese.com/ Приметићете на самој насловној ту чињеницу. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je ovo model RAJKO DAINESE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je ima ih i ovako napisanih i onako pa ko voli nek izvoli,sorry za off http://bimoto.be/dainese_store/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=sr&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=hr&u=http%3A%2F%2Fwww.visordown.com%2Fforum%2Fforummessages%2Fmps%2Fdt%2F4%2FUTN%2F35217%2F&act=url "Prema Dainese vlastite web stranice Tvrtka je osnovana u 1972 i njihov prvi proizvodi bili su motocross hlače, ne spominje krzna ili kože fashions, postoji još jedan talijanska tvrtka također pozvao Dainese (različitih logo previše), koji još uvijek ne proizvodnji krznenih kaputa." 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam se zajebao odmah na pocetku oglasa i ostavio ga otkljucanim iz najbolje namere a zaboravio da ovde ima vise DUSEBRIZNIKA i naravno onih koji samo pametujeu bez namere da ista kupe vec da samo ubijaju vreme spamujuci PRISILJEN sam da ZAKLJUCAM OGLAS Jakna jeste originalna! 100% Zanci za sve ostale informacije na PM il na telefon Hvala na razumevanju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odo da pregledam moju jaknu,istripovali ste me!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Lepa,ali nije original Dainese... Lepa,ali nije original Dainese... A, to zakljucujes po ...? Zato sto je ne pravi Dainese. Ja bih rekao da je ovo model RAJKO DAINESE Malo revoltiran komentarima nekih likova ovde koji kao sve znaju i u sve se razumeju nije me mrzelo da dam zeni za frizuru (za te pare sam mogao da natocim rezrvoar dva puta do vrha ! ) da pronadje deo samo DOKUMENTACIJE koja je stigla na plasticnoj vezici zakacenoj na jakni te sam slikao dokumentaciju garanciju prospekt koji je dosao uz jaknu Prilazem i slike ..... POENTA je sledeca ....da nemam nameru da ikoga obmanjujem (a samim time i sebi to radim) 'Ebes 100eu .....nikakva kinta a obraz se gubi cas posla !!j Molim da ono rekla ....kazala ....cuo od komsije koji zivi tamo negde preko.........zadrze za sebe a da samo konkretno vezano za oglas pitaju Nadam se da sam ovim fotografijama sve pokazao oko autenticnosti jakne a za sve nedoumice se obratite fabrici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 7, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan PRODATA ! SA SRECOM DA JE NOSI KAD JA NISAM MOGAO....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...