GagacKMX 0 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: Tomos APN 6, Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna unutrasnja guma, 4,10 - 18. svuda sam trazio,zvao mnoge ljude,ceo internet sam pretrazio i nigde nema. da li neko ovde zna kako i gde mogu da nadjem gumu? Pomagajte hitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Slicna situacija i kod mene (samo za drugu dimenziju). Meni su rekli da se strpim do pocetka marta jer ce tada skoro svi dobovljaci dobijati novu robu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od trans alpa unutrasnje gume i spoljne. Polovne su, nisu krpljene nigde. Mislim da je prednja 19ica, a zadnja 17ica. Tako da koga zanima pusti PP, pa se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako pravi Tigar onda ima kod nas, javi ako te zanima da proverim u radnji. Drugar kupovao za MZ-a 18-tice u njihovoj radnji, ne znam detalje i dimenzije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kod ovih, imaju sve ako im je verovati i šalju poštom. http://www.internet-prodaja-guma.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kod uvoznika Continental-a: www.motobox.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ima i onaj matori na buvljaku sto valja delove za mz i tomos.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagacKMX 0 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: Tomos APN 6, Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan za MZ i TOMOS idu 2,5 - 18. :/// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagacKMX 0 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: Tomos APN 6, Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Biker Q: Meni treba unutrasnja 4,10 - 18,ako imas javi,nigde ne mogu da nadjem unutrasnje gume,sve spoljasnje. ratboy: ovde su sve spoljasnje. B@ne: i ovde sve spoljasnje,nigde nema unutrasnjih. hvala vam momci,a ti BIker Q ako imas u radnji javi mi i cenu. HVALA jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagacKMX 0 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: Tomos APN 6, Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem unutrasnju gumu za motor 4,10 -18. 410mm sirina i 18 obim,18-ice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi se potrudio, pretrazivač sa desne strane prikazuje samo spoljašnje ali kad kreneš peške na moto gume poredjane po ceni prvo su pojasi, lepkovi pa unutrašnje. Poručiš, uplatiš i stigne za par dana kurirskom službom tako bar piše na sajtu. http://www.internet-prodaja-guma.com/product.php?productid=29799&cat=270&page=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Slicna situacija i kod mene (samo za drugu dimenziju). Meni su rekli da se strpim do pocetka marta jer ce tada skoro svi dobovljaci dobijati novu robu. alo ti bre Palancan:D,tebi treba 21 col onda,imas kod "bjelosa" kontinentalovu ja letos uzo 1200 din cini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan vidi u"kontinentalu" ili mozda od MZ-a pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto? http://www.internet-prodaja-guma.com/product.php?productid=29809&cat=0&page=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Miki Jawa treba da ima 4.0x18 a verovatno moze da nadje i 4.10x18, unutrasnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se dobro OOdrazio, nemam ja radnju nego ima kod nas u gradu, provericu danas popodne sta imaju pa javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ima i onaj matori na buvljaku sto valja delove za mz i tomos.. To sto valja delove za MZ i tomos ne znaci da nema gume koje momci traze. Ima matori te gume od one tajlandske firme na V nesto. Znaci nisu nesto ali kad nema drugih su dobre. 4.1 je odprilike standardna mera za enduro 18icu. E kod matorog imas i 2.75 i 3 za prednju, a ima i unutrasnjih 17ica. Cene nisu bas naivne, al jbg. Ako nisi u prilici da ides na buvljak javi otici cu ja pa cu ti poslati AKSom ili postom. Ovo naravno vazi samo ako ti treba za enduro voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kupujem unutrasnju gumu za motor 4,10 -18. 410mm sirina i 18 obim,18-ice. I jos samo jedna stvar 4.1 ne znaci 410mm sirina, ovo je mera u incima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagacKMX 0 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: Tomos APN 6, Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Marko,nisam merio ali mi se cinilo da je 410mm pa sam zato mso da je sirina u milimetrima. :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nista ako ne mozes dodjes do NBGa javi na PP adresu i telefon, pa cu ti posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagacKMX 0 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: Tomos APN 6, Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam neku,hvala ti puno u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Slicna situacija i kod mene (samo za drugu dimenziju). Meni su rekli da se strpim do pocetka marta jer ce tada skoro svi dobovljaci dobijati novu robu. alo ti bre Palancan:D,tebi treba 21 col onda,imas kod "bjelosa" kontinentalovu ja letos uzo 1200 din cini mi se Ima spoljna ali nema unutrasnja. Nista do marta kad treba da dobiju novu robu. Inace Bjelos i uzima gume od MOTOBOX-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...