B@ne 307 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 5 popodne sam stigao,defile je bio u toku,i do pola 1 sam ostao. Odlican skup i pohvale organizatoru,mislim da je bila veoma dobra posecenost. Mog´o si i da zoveš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar,dobar,naravno da uvek može bolje.Pohvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oko 5 popodne sam stigao,defile je bio u toku,i do pola 1 sam ostao. Odlican skup i pohvale organizatoru,mislim da je bila veoma dobra posecenost. Mog´o si i da zoveš Veruj da si mi pao na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5566 Napisano Avgust 8, 2011 Pana, 540 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je standardan , kao i svake godine . Ništa lošiji ali ništa ni bolji a moglo bi se poraditi na tome. Prilaz je malo prašnjaviji , al ajde... neravnine su se mogle poravnati a ona rupa ( uličica koja vodi na nasip) je trebala biti zatrpana. Motora je bilo dosta ( fala Bogu da je tako), pa je i parking trebao biti adekvatno obeležen ( malo su mi zasmetali klinci koji zuje na svojim mezimcima kao da je off road staza ) Stolovi za ručak malo bliže kazanu , jedna šatra je bila tesna i nedovoljna za pasulj onakvog kvaliteta. Muzika za nijansu tiša . Ovo su sitnice i nemojte zameriti . Ovo pišem jer mi se skup svideo i nameravam ponovo da dođem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Avgust 8, 2011 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan jel bilo marsovaca kao prosle godine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,roadrunersi "novi becej" su bili prisutni(jes da nismo spomenuti,nema veze)bilo je super i docicemo opet.a vi sto mrsite muda nemojte,ne bih imao nista vise da izlozim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2687 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1226 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Koce nama ugoditi . Kako kaze nas narod { znam ja nas je-o ti nas}. Futozani dobri ste bili . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarelic 35 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan <br />jel bilo marsovaca kao prosle godine ?<br /><br /><br /><br />Bilo je marsovaca, bilo je radarske kontrole, a bogami i po povratku sa koncerta priredise dobrodoslicu na ulasku u Novi Sad. Gomila policije koja je u onom njihovom tzv. levku kontrolisala sve zivo zbog alkohola pa neki nasi bajkeri zavrsise i na treznjenu u apsani. Ujutro sam prolazio a na tom mestu kontrole jos stoje parkirani motori koje nije imao ko da odveze. I tako za svaki moto susret, oni ko da nemaju druga posla nego nas vijaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan <br />jel bilo marsovaca kao prosle godine ?<br /><br /><br /><br />Bilo je marsovaca, bilo je radarske kontrole, a bogami i po povratku sa koncerta priredise dobrodoslicu na ulasku u Novi Sad. Gomila policije koja je u onom njihovom tzv. levku kontrolisala sve zivo zbog alkohola pa neki nasi bajkeri zavrsise i na treznjenu u apsani. Ujutro sam prolazio a na tom mestu kontrole jos stoje parkirani motori koje nije imao ko da odveze. I tako za svaki moto susret, oni ko da nemaju druga posla nego nas vijaju. Pa ne znam sta bi i rekao,brate ako si resio da pijes rasiri sator i u nedelju kuci,ako nemas sator mozda se neka teta nadje da te ugosti,sve je bolje od varijante pijan na motor i gas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan <br />jel bilo marsovaca kao prosle godine ?<br /><br /><br /><br />Bilo je marsovaca, bilo je radarske kontrole, a bogami i po povratku sa koncerta priredise dobrodoslicu na ulasku u Novi Sad. Gomila policije koja je u onom njihovom tzv. levku kontrolisala sve zivo zbog alkohola pa neki nasi bajkeri zavrsise i na treznjenu u apsani. Ujutro sam prolazio a na tom mestu kontrole jos stoje parkirani motori koje nije imao ko da odveze. I tako za svaki moto susret, oni ko da nemaju druga posla nego nas vijaju. Pa ne znam sta bi i rekao,brate ako si resio da pijes rasiri sator i u nedelju kuci,ako nemas sator mozda se neka teta nadje da te ugosti,sve je bolje od varijante pijan na motor i gas. Ponavljam To ima samo u Novom Sadu nidje to nijesam drugo sreo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 10, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je marsovaca, bilo je radarske kontrole, a bogami i po povratku sa koncerta priredise dobrodoslicu na ulasku u Novi Sad. Gomila policije koja je u onom njihovom tzv. levku kontrolisala sve zivo zbog alkohola pa neki nasi bajkeri zavrsise i na treznjenu u apsani. Ujutro sam prolazio a na tom mestu kontrole jos stoje parkirani motori koje nije imao ko da odveze. I tako za svaki moto susret, oni ko da nemaju druga posla nego nas vijaju. Bolje da su ih pijane pustili, pa da bude još RIPova na forumu. Radari i sl. je sranje, ali za alkohol pozdravljam. Previše to života odnosi, neka su kontrolisali! Šteta što to ne rade na svakom skupu. Lepo šator, odspavaj, pa 100% trezan & odmoran vozi kući. Kasno je posle udesa o tome misliti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2644 Napisano Avgust 10, 2011 Vozac A kategorije :D, 945 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje tri godine zaredom dolazim u Futog i samo sam jednu manu, i to ove godine, uocio. Kuvar nije spremio dorucak za sve, tj. spremio ga je suvise rano, ali nema veze. Rucak u nedelju je bio za 10+ Bilo kako bilo ja cu u Futog dolaziti dok kod postoje Klasicni Tockovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.C.ClassicWheels 28 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala draki!!! trudicemo se sledece godine da bude ranije,i da ima za sve,ali vidimo se pre toga kod vas!!! pozz za DUHOVE od nas !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...