Jump to content

Moto Zajednica

MOTO SHOW FUTOG 2011

Recommended Posts

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Oko 5 popodne sam stigao,defile je bio u toku,i do pola 1 sam ostao.

Odlican skup i pohvale organizatoru,mislim da je bila veoma dobra posecenost.

Mog´o si i da zoveš :zvizduk:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Oko 5 popodne sam stigao,defile je bio u toku,i do pola 1 sam ostao.

Odlican skup i pohvale organizatoru,mislim da je bila veoma dobra posecenost.

Mog´o si i da zoveš :zvizduk:

Veruj da si mi pao na pamet :aha:

• Pana, 540 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Skup je standardan , kao i svake godine . Ništa lošiji ali ništa ni bolji a moglo bi se poraditi na tome.

Prilaz je malo prašnjaviji , al ajde... neravnine su se mogle poravnati a ona rupa ( uličica koja vodi na nasip) je trebala biti zatrpana.

Motora je bilo dosta ( fala Bogu da je tako), pa je i parking trebao biti adekvatno obeležen ( malo su mi zasmetali klinci koji zuje na svojim mezimcima kao da je off road staza )

Stolovi za ručak malo bliže kazanu , jedna šatra je bila tesna i nedovoljna za pasulj onakvog kvaliteta.

Muzika za nijansu tiša .

Ovo su sitnice i nemojte zameriti . Ovo pišem jer mi se skup svideo i nameravam ponovo da dođem.

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80

pozdrav,roadrunersi "novi becej" su bili prisutni(jes da nismo spomenuti,nema veze)bilo je super i docicemo opet.a vi sto mrsite muda nemojte,ne bih imao nista vise da izlozim.

• Podržavam 1

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: bmw
<br />jel bilo marsovaca kao prosle godine ?<br />
<br /><br /><br />

Bilo je marsovaca, bilo je radarske kontrole, a bogami i po povratku sa koncerta priredise dobrodoslicu na ulasku u Novi Sad. Gomila policije koja je u onom njihovom tzv. levku kontrolisala sve zivo zbog alkohola pa neki nasi bajkeri zavrsise i na treznjenu u apsani. Ujutro sam prolazio a na tom mestu kontrole jos stoje parkirani motori koje nije imao ko da odveze. I tako za svaki moto susret, oni ko da nemaju druga posla nego nas vijaju.

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure
<br /><br /><br />

Bilo je marsovaca, bilo je radarske kontrole, a bogami i po povratku sa koncerta priredise dobrodoslicu na ulasku u Novi Sad. Gomila policije koja je u onom njihovom tzv. levku kontrolisala sve zivo zbog alkohola pa neki nasi bajkeri zavrsise i na treznjenu u apsani. Ujutro sam prolazio a na tom mestu kontrole jos stoje parkirani motori koje nije imao ko da odveze. I tako za svaki moto susret, oni ko da nemaju druga posla nego nas vijaju.

Pa ne znam sta bi i rekao,brate ako si resio da pijes rasiri sator i u nedelju kuci,ako nemas sator mozda se neka teta nadje da te ugosti,sve je bolje od varijante pijan na motor i gas.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Suzuki Intruder VS 800
<br /><br /><br />

Pa ne znam sta bi i rekao,brate ako si resio da pijes rasiri sator i u nedelju kuci,ako nemas sator mozda se neka teta nadje da te ugosti,sve je bolje od varijante pijan na motor i gas.

Ponavljam To ima samo u Novom Sadu nidje to nijesam drugo sreo

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

Bolje da su ih pijane pustili, pa da bude još RIPova na forumu. :)

Radari i sl. je sranje, ali za alkohol pozdravljam. Previše to života odnosi, neka su kontrolisali! Šteta što to ne rade na svakom skupu. Lepo šator, odspavaj, pa 100% trezan & odmoran vozi kući. Kasno je posle udesa o tome misliti.

• Podržavam 2

• Vozac A kategorije :D, 945 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Poslednje tri godine zaredom dolazim u Futog i samo sam jednu manu, i to ove godine, uocio. Kuvar nije spremio dorucak za sve, tj. spremio ga je suvise rano, ali nema veze. Rucak u nedelju je bio za 10+ :) Bilo kako bilo ja cu u Futog dolaziti dok kod postoje Klasicni Tockovi ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja