DzOkS 1172 Napisano Februar 6, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Потребан ми је исти, ако неко има пластичан пошто не бих да још код стругара правим метални (није џабе то шваб'о направио пластићним). Овај шраф служи да фиксира сајлу од сауха која улази у карбуратор. Навој се увија у карбуратор а у рупу улази метална лула. Надам се да сте ме сконтали, ако треба још неко појашњење или сличица реците. навој је милиметарски и дугачак је 6мм а ширина му је 12мм.... ова сисица, супротно од навоја служи да се на њу навуче бужир.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 6, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prohodam pa ću potražiti na još par mesta gde bi tako nešto moglo da se nađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan није џабе то шваб'о направио пластићним naravno. da ga je napravio metalnim, ne bi bilo ove teme jelda. ukoliko ti na kraju zatreba jeftin strugar, pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 6, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Распитах се мало о шрафу и добих одговор да је направљен пластичан јер би метални могао да оштети лежиште-кућиште на карбу а то баш није добро Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 6, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prohodam pa ću potražiti na još par mesta gde bi tako nešto moglo da se nađe. Нема фрке, само опуштено, нисам нашао времена ево да данас да га мало потражим..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan pa nek ti strugar napravi plastican, u cemu je problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 6, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što to nije pravio švabo nego žabar. Ili Austrijanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan isti takav je na sajli sauha za Hondu Dominator i cini mi se da ga dobijes kad kupis novu sajlu (sto i nije tako preskupo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes sraf slobodno napravi kod strugara . Taj koji ti je reko da ostecuje kuciste karburatora nema pojma sa zivotom . Kako moze da ostecuje kuciste kad se taj sraf samo navije u karburator i nicemu vise ne sluzi . Naravno prolazi sajla . Mislim da mozes da nadjes kod nekog majstora ili slicno . Vise ce da te kosta da ti strugar napravi nego da nadjes negde . Znam da se dosta uklapaju jedan na drugi tako da moze od bilo cega . Nadam se da ce da nadjes sta trazis ako ne javi da pogledam u garazi , imam jedno 5-6 karburatora pa da proverim da li neki ima taj sraf . Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a da ti probaš mislim ako može onda može i taj šraf a ti ne zateži ta bužir tako dušmanski sa papagajkama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 6, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Попси, то сам већ пробао и добро је држао неко време али реко сад кад га не возим да и замени пошто ми пуче ономад на зими кад сам покушао да упалим... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 143 Napisano Februar 7, 2011 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti proveri taj navoj , da li je m-6 ili sirine 6 mm , lici mi d je sitniji od m-6 , imas na tomosovim saljlama raznih krajeva , m-5 m-6 m-7 std. odnosno sitan navoj ,sajle su po 100.00 din nova , samo vidi koji ti treba , samo ce trbati d se skrate. To tvoje je napravljeno od plastike zbog jeftinoce a i da mu ne treba kontra matica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Februar 7, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks ne bi da trolujem ali pitanje... jel se vraca ona rucica od sauha sama ili je rucno vracas ? ja rucno... tj kad procenim da se zagreJo ja je krnem nazad... mada nesto mislim da bi to trebalo samo kad se zagreje masina ili ja opet mastam ? ps. iako sam u prvi mah mislio kako popsy to bih ostavio ipak kao drugu soluciju... naravno sad kad ima vrlo korisnih komenara o substitutima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napravi kod strugara ali od aluminijuma i resio si problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...