N.F.S. 22394 Napisano Januar 24, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Sta ste danas uradili..." Zestoko omasih temu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Januar 24, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas , dok sam čistio sneg ispred garaže, upalio motor posle 15 dana, odradio je malo u mestu, izšaltao do "treće" na štenderu i ostavio ga još 15 minuta da radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 24, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan "Sta ste danas uradili..." Zestoko omasih temu....Neka, jer je zanimljivo. A ova plovila u pozadini ? Jel ima od njih neka fotografija, da ne kažem priča? Što neko reče, otvaranje svake nove teme je besplatno Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 24, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Ausländer je napisao: Чек, јес ти овај са тетоважом и мањком килограма? To je vlasnik motora, ja sam ovaj sto slikuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 24, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema zmijsko telo??! Vide li ti pitona kad" proguta antilopu Evo ga ja, posao na slavu, prigodan poklon poneo...110kg and counting.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 24, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, X8 Vračar je napisao: Neka, jer je zanimljivo. A ova plovila u pozadini ? Jel ima od njih neka fotografija, da ne kažem priča? Što neko reče, otvaranje svake nove teme je besplatno Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Nema price, plovila su tudja, on je obezbedjenje tih hangara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 24, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pih bre i ti... Daj malo blaze... Manjak kose ili ne vidljivu frizuru! Os neki kompleks da navucem? Elem, u duhu teme... Prihvat sa novijeg motora pa na njemu reducir za moju masinu... Njega sam pravio kada se iskasapih Strelicom obelezeno mesto gde sam dremelom "upustio" materijal, tuda cu provuci kablove. Ceo ce rep biti na sestopolnom dzeku (muskom) a njegov parnjak visice iz motora, ako bude potrebno da se raskaci ceo blatobran iz nekog razloga... I nije waterjet vec brusilica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 24, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Danas video da mi se polomio zadnji migavac, resim da potrazim neke led migavce. Ko mi moze preporuciti dobre led i ako ima neki proizvodjac za te zezancije i da li se isplati ugradjivati led migavce ili jednostavno da ih ostavim ovako normalne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 27, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Temperatura u plusu, hladno je ali volja je jaca! Prvo odradjeno kabliranje u plastici repa, ne nadjoh sestopolni dzek vec se odlucih za mosko/zenske buksne... Duplo zasticeno termo buzirom, preko zenskih pustena "suknjica" zarad zastite od prespajanja... Slede slike ozicenja pre/posle, parovi buksni "na sprat" opet zbog sigurnosti a i lakseg provlacenja kroz nosac repa... U nosacu postoji mesto gde se snop svih kablova vezuje i kao zastita zavija se metalna ploca, koja sve na mestu drzi i stiti od fizickog ostecenja... Ne strci van motocikla puno, slike malo lazu ali verujem da ce zastita od vode biti puno bolja... Pozdrav Nenad. P.S. Na prvoj slici blatobrana iznutra, zice zmigavaca jos nisu "sredjene", bez buksni su i zastite od srafa kroz koji prolaze... To je odradjeno ali slikano nije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Januar 27, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: Temperatura u plusu, hladno je ali volja je jaca! Prvo odradjeno kabliranje u plastici repa, ne nadjoh sestopolni dzek vec se odlucih za mosko/zenske buksne... Duplo zasticeno termo buzirom, preko zenskih pustena "suknjica" zarad zastite od prespajanja... Slede slike ozicenja pre/posle, parovi buksni "na sprat" opet zbog sigurnosti a i lakseg provlacenja kroz nosac repa... U nosacu postoji mesto gde se snop svih kablova vezuje i kao zastita zavija se metalna ploca, koja sve na mestu drzi i stiti od fizickog ostecenja... Ne strci van motocikla puno, slike malo lazu ali verujem da ce zastita od vode biti puno bolja... Pozdrav Nenad. P.S. Na prvoj slici blatobrana iznutra, zice zmigavaca jos nisu "sredjene", bez buksni su i zastite od srafa kroz koji prolaze... To je odradjeno ali slikano nije Jel ovo ona ista Kawa koja je kod mene bila ne tako davno??? ne prepoznajem je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 27, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Xexxexeee..... Jeeedva cekam lepo vreme, svasta sam nesto poradio, blago i ciklistiku promenio (dodao distancer na opruge u stapovima, gusce ulje sipao u iste)... Zivo me zanima kako ce se voziti sada... Ocekijem i sipku za guvernal ovih dana, da ga "ukrutim" jos malo... Docekujem sezonu spreman! Hvala ti na ovom divnom motoru, odavno se nisam radovao voznji...:D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 28, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @hard_rock, evo snimka zvuka, pojacaj bass ili wufer, nema druge... Hladan je, malo sam ga "vrteo", tako oko 4K... Bas sportski zvuk ima (a ja tisinu volim) P.S. Telefon fokusira non stop, nesto se zaglupeo ali se lepota Kawe vidi... I cuje! Krenuo (motor) u nazad par puta pa snimih sediste 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 28, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm to je taj rad, samo prede mora sledeci biti I4 pa ne zvao se ja hard_rock Dobro si ga upicanio, super boja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 28, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Hard! Trokut na guvernalu i jos par sitnica idu ovih dana na plastifikaciju, srafove gde su smeli stavih prohromske, vitalni ce biti titanijumski (moram Alekre-a da pitam gde nabavlja).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Januar 28, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, N.F.S. je napisao: @hard_rock, evo snimka zvuka, pojacaj bass ili wufer, nema druge... Hladan je, malo sam ga "vrteo", tako oko 4K... Bas sportski zvuk ima (a ja tisinu volim) P.S. Telefon fokusira non stop, nesto se zaglupeo ali se lepota Kawe vidi... I cuje! Krenuo (motor) u nazad par puta pa snimih sediste Superiška...vidi se da podje nazad,nezgodno...'oće u kuću,'ladno mu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 29, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenja radi, zvuk agregata (kada pridjem) kod Honde... Kawa kao da "na suvo" radi a samo sto ulje zamenih... Prvi je snimak sa fabrickim a drugi je sa izduvom koji mi je pravio Darko iz Maglica... Honda...Mmmmm... Kao na paru da radi, i taj zvizduk zamajca.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 29, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel to anlaser zvizdi tako na Hondama, cuo sam da je to standard za te modele? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 29, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Brate od tebe cu kupiti sledeci motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 29, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zvizde (Honde) sa strane gde je lamela... Rekao bih zbog malih tolerancija ali i zvog nacina na koji zubi zupcanika "nalezu" jedni na druge. Neka me ispravi neko strucniji ali Honda uvek zvuci kao da je u agregatu sve "zavijeno" kako treba.. Poslusaj cbf kako zvizdi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 29, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, hard_rock je napisao: Brate od tebe cu kupiti sledeci motor Vidi Hard... Ovih par motora sto zamenih u zadnje vreme, nije hir nit sam preprodavac, kada mi se neki svidi, ja to vozim duuuugo... Da bih uopste krenuo da se vozim a da je uzitak potpun moram, imam jaku potrebu da sve dovedem u stanje meni prihvatljivo! Robujem motoru i ta opsesija traje od ranog detinstva... Ko me licno poznaje zna da ako mi se neki motor svidi umem dati i duplo skuplji za njega! Ne vrednujem novcem vec osecajem na njemu! Ma koliko to nekome cudno zvucalo... U stanju sam da sa dve majce leto preguram a 4 vrste ulja da isprobam (u agregatu :D)... 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Januar 29, 2019 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se kako kockas motore, svaki ima neki svoj detalj...... nisam ni jedan uzivo video ali ovako preko foruma izgledaju i rekao bi da su perfekt stanje. Al da robujes to je sigurno, iz prevelike ljubavi predje u tesku boles 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 29, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uzvratio bih ti komplimentom (iskrenim) a sto se tvog rada tice! Negoooo, glupo ce da deluje, kao neke "zelje, cestitke i pozdravi" Drug, kada se poremete vrednosti, kada je pedantno bolesno a aljkavo prihvatljivo/pozeljno ja zapinjem jos vise! Svakome pohvala godi, da se ne lazemo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Januar 29, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Vidi Hard... Ovih par motora sto zamenih u zadnje vreme, nije hir nit sam preprodavac, kada mi se neki svidi, ja to vozim duuuugo... Da bih uopste krenuo da se vozim a da je uzitak potpun moram, imam jaku potrebu da sve dovedem u stanje meni prihvatljivo! Robujem motoru i ta opsesija traje od ranog detinstva... Ko me licno poznaje zna da ako mi se neki motor svidi umem dati i duplo skuplji za njega! Ne vrednujem novcem vec osecajem na njemu! Ma koliko to nekome cudno zvucalo... U stanju sam da sa dve majce leto preguram a 4 vrste ulja da isprobam (u agregatu :D)... Ja bih da potvrdim ovu pricu. Vec sam rekao par puta, al evo opet, Nenad mi dade skuplji motor u zameni kljuc za kljuc. Jeste mi Kawa bila najlepsa, ali se nisam pronasao na njoj, zato mi ova lepotica legla kao budali samar hvala Nenade 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 29, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U ceni su inace :D, na stranu sto je mene taj preko 4000e izneo Ne zahvaljuj se, iz nase trgovine imam kvalitetno poznanstvo vise, meni je to dovoljno (i dobar motor naravno ) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Gotove cevke...šmirgla 1000 i 1200 i samo malo na kraju 2000...topove nisam hteo šmirglati,nisu još za šmirglu,samo sa Autosol-om... ...a tu su i štitnici i ostale džidža bidže... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...