milos-v 2450 Napisano Decembar 28, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos ugradio,ali sam uradio najteze. Kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Decembar 29, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio pored njega, zastao i pomazio ga, i nastavio dalje..p.s. motor mi u dnevnoj sobi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 29, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Proverio struju u akumulatoru, 12,2V i odmah ga stavio na punjač tj onaj kap po kap. Imam uticnicu pored motora, punjač je bio 5m dalje, samo je trebalo malo vremena i volje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Decembar 29, 2016 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo auspuh pa karter. Izvadio "jedva" stari šraf. Izbušio i urezao novi navoj za ispuštanje ulja, zamenuo ulje, filter ulja, filter vazduha, zamenuo sajlu kvačila, očistio i podmazao lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 3, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo grejanja na zimu petrolej i cetkica za zube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 3, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Danas to a sutra isto zavrsavamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Januar 4, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Oba motora konzervirana, akumulatori izvadjeni, masine oprane i sredjene. Sto se mene tice, zima moze da pocne Шта сматраш под тим конзервирано? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 4, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Januar 15, 2017 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Priprema Gotovo Sutra priprema centralnog za farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Januar 20, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put vozio ZZR-a za Deda Mrazove. Od tada stoji u garažici, smećari gde ostali drže bicikle, zimnicu, ja sam komšije oterao i smestio motor. Zajednički je zid sa mojim stanom, jeste hladno, vidim da je neka voda zaledila na podu, ali mislim da je bolje nego napolju. Probam juče da upalim, na treće-četvrto verglanje krene da se javlja, upali, digne obrtaje pod saughom na oko 3.000, svi cilindri rade, meni odmah osmeh i neko blaženstvo. Ali, jbga, posle nekih ni minut rada krenu obrtaji da padaju, dok sam se okrenuo, spustio neku kesu, ugasi se. Posle toga probao da upalim pod saughom, čekao, bez saugha, posle pola sata opet, ništa, vergla punom snagom dok nisam oslabio akumulator (koji je skroz nov i jak). Samo je pucnuo na auspuh, više prdnuo bez saugha, a poslenji put sa saughom zamalo da sastavi, čuo se i ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Januar 20, 2017 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš goriva...verovatno te slavina zeza i zaćepila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Januar 20, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ima goriva u rezervoaru, a ja ga pustio na rezervu, možda je u onom situ u rezervoaru steglo pri dnu. Možda je bilo bolje da sam normalno okrenuo slavinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Januar 20, 2017 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno da je tako Probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosXRV750 2 Napisano Januar 22, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bg Motocikl: XRV 750 RD04r Prijavi odgovor kao problematičan Izvadih agregat,afrika je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, ja izvadio agregat Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Januar 27, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put vozio ZZR-a za Deda Mrazove. Od tada stoji u garažici, smećari gde ostali drže bicikle, zimnicu, ja sam komšije oterao i smestio motor. Zajednički je zid sa mojim stanom, jeste hladno, vidim da je neka voda zaledila na podu, ali mislim da je bolje nego napolju. Probam juče da upalim, na treće-četvrto verglanje krene da se javlja, upali, digne obrtaje pod saughom na oko 3.000, svi cilindri rade, meni odmah osmeh i neko blaženstvo. Ali, jbga, posle nekih ni minut rada krenu obrtaji da padaju, dok sam se okrenuo, spustio neku kesu, ugasi se. Posle toga probao da upalim pod saughom, čekao, bez saugha, posle pola sata opet, ništa, vergla punom snagom dok nisam oslabio akumulator (koji je skroz nov i jak). Samo je pucnuo na auspuh, više prdnuo bez saugha, a poslenji put sa saughom zamalo da sastavi, čuo se i ništa. Upalio juče, radio jedno sat vremena. Rešenje: Povezao ga na kablove sa Multiplom, zaverglao kratko dva tri puta, javio se. Onda ga zaverglao jedno 5 sekundi, upalio i od onda pali, radi. Najavili temperaturu u plusu za iduću nedelju, pa da se spremim. Lanac nisam fotkao, jer bi se Bokyboy-u i ostalima što glancaju četkicom slošilo. žut od rđe, jbga vozio ga pre mesec dana do Sremčice i nazad po bljuzgi i takvog ga ostavio. Dobro sam ga nauljio i ostavio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 28, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Okačio meso iznad njega dodatnih 5ks Kao i pogled iz kuhinje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Januar 28, 2017 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Posle tri mjeseca namontiram akumulator, kresnu kao da sam ga prije sat ugasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Januar 28, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator dopunjen ovih dana skidam ceradu da ga uglancam i da budem spreman za ovaj plus sto najavljuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 30, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo sredjivanje za prolece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Polako se sprema za otvaranje sezone, samo malo da se asfalt osusi posto su mi "ćelave" gume.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Full stvar kad imas garazu pa mozes da se igras . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Februar 5, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Polako se spremam za sezonu,kupljen novi akumulator stari odsluzio svoje posle 4 sezone kod mene a pre toga koliko je vozen neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16907 Napisano Februar 6, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nista jbg, svi servisi zavrseni odavno, ostalo mi samo da briskam prasinu i da dopunim povremeno akumulator jer nemam vremena da se provozam... ...a da, debela i dalje ceka novog vlasnika...ili prolece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Februar 7, 2017 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao sam centralni stender, napravio zastite od gume i na polugu centralnog videcemo dokle ce drzati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...