Markone88 4832 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, BokyBoy said: Primetio sam, zato i kažem, nema veze sto je kraj sezone, ako si rešio da menjaš, menjaj što pre, jebes ti vožnju kad na svako zavrtanj gasa, u glavi se vrti lanac... Tu sam ako ti bude potrebna pomoć oko zamene, izmenjao sam ih XY... hvala! sad cu da vidim da nadjem odgovarajuci set, pa cu onda da vidim sta i kako. svakako zameniti se mora :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17093 Napisano Octobar 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Markone88 je napisao: hvala! sad cu da vidim da nadjem odgovarajuci set, pa cu onda da vidim sta i kako. svakako zameniti se mora Zovni moto delove u Kacu, uvek imaju neki popust ili akciju, mene je zlatna Regina u najjačem kvalitetu izašla nešto malo preko 100e. https://motobikeshop.rs/sr/category/motocikli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Octobar 6, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, ali nisu ni bili uslovi da se primeti. More, silasci na plaze po prasini, nivo stroke na motoru za tebe verovatno nezamisliv Nisam se ni trudio da ga zagledam, kad sam ispuskirao motor, video da vire gumice, znao sam da je gotov. Kazem, doterao sam iz Grcke tako i vozio jos koji dan ovde (dok nisam nasao gde da kupim alat za lanac, a da ne kosta kao 2 lanca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Octobar 6, 2020 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Stigle lamele za Kawu. Jos brata da izmoljakam da ih promjeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Markone88 je napisao: hvala! sad cu da vidim da nadjem odgovarajuci set, pa cu onda da vidim sta i kako. svakako zameniti se mora Javni sta si nasao i gde i meni je pri kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I meni sledi isti posao za novu sezonu... Gledam na KP šta se nudi: KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! KupujemProdajem | Praktično sve. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imate dobre cene lanaca i lančanika i u MRG Motoshop Kula... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih sam pre 2 godine kupio Pilot Road 4, imali su tada najbolju cenu. PS: ne vidim na webshop-u da imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, DraganNS je napisao: Kod njih sam pre 2 godine kupio Pilot Road 4, imali su tada najbolju cenu. PS: ne vidim na webshop-u da imaju Najbolje da ih kontaktirate porukom na viber - 0644650630. Tu najbrže odgovaraju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @piki @DraganNS ja sam uzeo preko naseg kolege @milos-v on ima neki popust u motobikeshop-u. Pa ga kontaktirajte na PP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Šta si uzeo, jel onu kombinaciju JT plus D.I.D? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, DraganNS je napisao: I meni sledi isti posao za novu sezonu... Gledam na KP šta se nudi: KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! KupujemProdajem | Praktično sve. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu Mogli smo napraviti i skup pa menjati svi zajedno uz pivo i rostilj,svi suzukisti povani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DraganNS said: Šta si uzeo, jel onu kombinaciju JT plus D.I.D? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, piki je napisao: Mogli smo napraviti i skup pa menjati svi zajedno uz pivo i rostilj,svi suzukisti povani Takozvana "Lancijada" u npr. Mitrovici! pre 4 minuta, Markone88 je napisao: Da Nemam više "plusića" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, DraganNS je napisao: "Lancijada" Hahahahaha lancijada,moze u Mitrovici,imamo dvoriste,imamo garazu ako bude kisa,ima alata a ima i rostilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Markone88 je napisao: Da Koliko te je izaslo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Reših da virnem malo unutra... Stanje pre... Očekivao više prljavštine... Stanje posle... A lanac...žao mi da ga zamastim... Podmazano bilo ali sam turio novu mas"...da papuča ide fino... I ende...aj veri "epi stanjem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, vas Suzukiste uhvatila manija peruckanja... Hoćete li vi to voziti ili držati u dnevnoj sobi? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Octobar 7, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reših da virnem malo unutra... Stanje pre... Očekivao više prljavštine... Stanje posle... A lanac...žao mi da ga zamastim... Podmazano bilo ali sam turio novu mas"...da papuča ide fino... I ende...aj veri "epi stanjem... Примечујем да ти је ланац до краја и следече је највероватно промена.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, ThePainkiller je napisao: Vidim, vas Suzukiste uhvatila manija peruckanja... Hoćete li vi to voziti ili držati u dnevnoj sobi? Ma nemoj! A ti tvog kad pickaš? Kiša... za vikend... možda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Krokodilo je napisao: Примечујем да ти је ланац до краја и следече је највероватно промена. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Čini ti se zato što mu je dugačak šraf za dotezanje... Nov je...skoro... Evo slika sa YT-a nov, tek stavljen... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ThePainkiller said: Vidim, vas Suzukiste uhvatila manija peruckanja... Hoćete li vi to voziti ili držati u dnevnoj sobi? Ja palniram da drzim u sobi do aprila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka svaka čast drug. Prelepo si oprao. Ja nisam ulazio u sitna crevca jer ću menjati lanac i oba lančanika, pa ću tad da operem sve (vratim u fabričko stanje) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, piki said: Koliko te je izaslo? ne znam tačno, uzeo sam još svašta nešto, sprejeve i maziva i ciradu svakako jeftinije nego bilo gde drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Octobar 7, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čini ti se zato što mu je dugačak šraf za dotezanje... Nov je...skoro... Evo slika sa YT-a nov, tek stavljen... Пре монтаже премериш и скратиш ако је потребно, у принципу имаш још једно затезање и толико али, ако је теби ОК онда зашто мени не би било.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...