BokyBoy 17093 Napisano Avgust 29, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Biker Boy je napisao: Nista lepse od novih guma...njuskao si ih, priznaj... Odlicna guma, vozio sam ih, polovne doduse, al se mnogo lako obore do kraja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2010 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 1131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Detaljno očišćen lanac i stavljen nov komplet Dunlopa sportsmart 2 max. Druga priča i osećaj na motoru Dosta sam čitao mešovitih komentara vezano za Dunlop gume, videćemo za vikend kako drže po putu. Ja imam Dunlop Roadsmart 3.Drze lepo, ali moraju da se zagreju...Moje misljenje je da bi bilo bolje da si roadsmart nego sportsmart.Nije sportsmart za fazera...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Avgust 30, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Vec par dana se borim sa kojekavim crevima, pa da bude u tom stilu: Stoji naopako samo zbog slikanja. Jedva sam nasao mesto gde da udenem aparaturu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 6.8.2020. at 21:01, DonToni je napisao: Stavio mu "BAS" (basso profondo) ... Sad je Medo Brundo ... (nije danas nego juče) J'beni "off road"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17093 Napisano Avgust 31, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem, skini i posalji Robertu da ga sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Avgust 31, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nove gilje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 196 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Našao čoveka koji mi je tresnuo motor na parkingu i pobegao dok nisam bio kod kuće. Matora komšinica koja visi na prozoru non stop je zapisali tablice. Epilog iskrivljen korman, možda i viljuške ko zna sta jos. Sad čekam njegovo osiguranje da pokrije troškove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pale nove rucice. Poklon od brata za rodjendan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Avgust 31, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan napojio dorata posle jurnjave popolju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nabacila ekstendere za retrovizore i progledala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 2752 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, dangubas said: napojio dorata posle jurnjave popolju.. Ovu opremu jos nisam video na motoru. Gde se ti vozas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Septembar 1, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki iznad samo sto ne padne sa drzaca... Ne stoji valjano i stabilno, obratite paznju!Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Septembar 1, 2020 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66 Po Zlatiboru sa onim kaubojima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Septembar 1, 2020 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Posle te slike ide pre 59 minuta, branko_stefanovic je napisao: prefarbali par izgrebanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Septembar 1, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ceo drzac, ili je pravljen za odredjeni motor (sirina) ili se steluje... Ako je ovo potonje onda vertikalni delovi "L" drzaca trebaju stelovanjem da naslonjeni budu na zid zadnje viljuske, tu je "najjaci" i tako je predvidjen da tezinu nosi... Ako se razumemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Septembar 1, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako dozvolis, obelezih kako treba da stoji.... Gurnes ispred lancanika zadnjeg da bi mesta imao za donji deo L nosaca, zatim, nastelujes sirinu tako da se zid nosaca blaaaago nasloni na viljusku, obostrano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Septembar 1, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da ovaj bocni (levi) deo L profila nije dobro pricvrscen za nosac. Takodje, cini mi se da se zbog tezine motora profil savija na dole. Trebalo bi ga "pecnuti" sa bocnih strana i/ili podbaciti vinklu sa donje strane i opet "pecnuti". Naravno, pod uslovom da se sirina ne podesava ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Septembar 1, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Ninja66 je napisao: Ovu opremu jos nisam video na motoru. Gde se ti vozas ? po sremačkim i banatskim gudurama.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 2752 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, dangubas said: po sremačkim i banatskim gudurama.. Ok. Kapiram da je vazdusna puska za zabe, kanap za slepanje ali za cega je bic ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Septembar 1, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Баш се и ја то питам?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Takav nosač za zadnji imam ja i to je smeće nevidjeno. Taman i kad ga staviš, ne možeš od njega prići maticama osovine, jedino može da posluži za čišćenje lanca.Iz ovoga Pontisa. A prodaje se i u nekom army shopu. I pripazi, moj XT je mnogo lakši motor i jedna ta ušica gde naslanjaš viljušku je kod mene odmah pukla, tj krenula da se cepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Kapiram da je vazdusna puska za zabe, kanap za slepanje ali za cega je bic ? Pa "bičuj, bičuj me, bičuj Stojane, bičuj modrica da ostane..." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Septembar 1, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas, ali je ovih dana: 1. zamena plocica, sva tri diska - EBC FA185TT i FA140 Osetno bolje kocenje u odnosu na stare plocice. 2. zamena ulja za kocnice Motul; Doziranje kocnice sa novim uljem - nova dimenzija. 3. fensi smensi sijalica - Osram Night braker laser. Nisam imao prilike po mraku jos uvek da je probam, mada po danu sam primetio da vise sija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 1.9.2020. at 20:00, Bojan82 je napisao: Takav nosač za zadnji imam ja i to je smeće nevidjeno. Taman i kad ga staviš, ne možeš od njega prići maticama osovine, jedino može da posluži za čišćenje lanca.Iz ovoga Pontisa. A prodaje se i u nekom army shopu. I pripazi, moj XT je mnogo lakši motor i jedna ta ušica gde naslanjaš viljušku je kod mene odmah pukla, tj krenula da se cepa. Gde se ne moze prici,samo nemoj nista ti da cackas @branko_stefanovic ovo je ono na sta je @N.F.S. mislio Prvo za Dzeja koji ne moze da pridje Na ovo je NFS mislio I to motor od bezmalo 250kg,neko pomenu tezinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Septembar 3, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @piki, kada si tu druze, imas li neki savet sto se Suzane tice, bese dugo je kod tebe? Na sta obratiti paznju, sta voli, sta ne? Hvala, Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...