BokyBoy 17142 Napisano Maj 5, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi dosadno pa sam ponovo poskidao deklove i od kvacila I od pikapa, nije mi se dopadao plavi silikon kojim sam zadihtovao, takodje mi se učinilo da vlazi na jednom mestu pa rekoh, ajd da stavim crn i sve lepo operem i predihtujem. Sad je sve kako treba. Sutra cu da ofarba tegice heblova. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Maj 5, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јеси ли ти местио ламеле или неко други?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 5, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Krokodilo je napisao: Јеси ли ти местио ламеле или неко други? Ne razumem? Lamele je menjao prethodni vlasnik, kvačilo je kao puška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10165 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan BokyBoy, koliko je bio od pomoći taj frame slider kad ti je bajk skliznuo na bok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 5, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, bajker71 je napisao: BokyBoy, koliko je bio od pomoći taj frame slider kad ti je bajk skliznuo na bok? Bio je od velike pomoći, plastike nisu dodirnule asfalt ali se, nazalost, oslonio na dekli koji je pukao kao da je od stakla, bem ti magnezijum, džaba što je lak kao pero. Slajderi su dobri za pad u mestu, nisu za klizanje, prilikom klizanja se saviju i zabiju u plastiku oklopa koja tom prilikom puca...proverio licno Smisljam neke slajdere da zaštitim deklove za ubuduće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10165 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to baš gledam kako stoji na tvom motoru. Ti si ga ušrafio gde ti je bilo najpraktičnije ali je njegov optimalan položaj nešto niže. Da ima neko ojačanje u visini tog spojlerčića na oklopu. Na Honda ST 1100 su to pametno rešili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 5, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bajker71 je napisao: Pa to baš gledam kako stoji na tvom motoru. Ti si ga ušrafio gde ti je bilo najpraktičnije ali je njegov optimalan položaj nešto niže. Da ima neko ojačanje u visini tog spojlerčića na oklopu. Na Honda ST 1100 su to pametno rešili... Tu gde su slajderi, nalaze se srafovi tj nosači oklopa, najlogicnije mesto, bez bušenja i sečenja... Jer 12-ica ram Nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10165 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno, kapiram. Ko bi bušio oklop negde niže i tražio dovolno jaku tačku na ramu... Možda nije ni pametno da neka tačka na ramu primi sav udarac pri padu motora. Koji bi to bio bedak, motor neogreban a ram povukao. Najbolje bi bilo da ti oklopi budu pristupačni za kupovinu, kao rezervni deo u nekoliko kolor šema. Pri padu da plastika strada. Odšrafiš, baciš, montiraš novu plastiku i bajk kao nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Smisljam neke slajdere da zaštitim deklove za ubuduće. Imaju već smišljeni slajder tj zaštitnici za to. Imaš ih od yoshimure a i od drugih marki npr T rex su lepi i ja se dvoumim izmedju njih i yoshimure. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: Ne razumem? Lamele je menjao prethodni vlasnik, kvačilo je kao puška. Kraci ove lamele koja je na kraju, skroz spolja, ne treba da budu u zlebovima gde su sve ostale lamele. Imas zlebove samo za tu krajnju lamelu koja treba da bude malo zarotirana u odnosu na ostale. Nadam se da sam uspeo da objasnim, mada nije neka preterano bitna greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 5, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su izmišljeni slajderi iliti kres padovi, problem ih je naći za moj motor, napraviću ih na cnc masini. Ne znam to za lamele, videću sutra sa majstorom, pokazaću mu sliku, kaže prošli vlasnik da je u vezi kvacila sve odradjeno, I lamele I korpa, kvačilo radi perfektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma baci pogled u service manual i videces, pretpostavljam da ima. Opusteno, nije neki razlog za brigu niti nerviranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan U pocetku je bio plan da se urade i pozicija i stop svetlo, ali sam odlucio da ne bude novogodisnja jelka pa sam se odlucio samo za stop svetlo. Inace nisam ja ugradio vec prijatelj cije delove od MZ-a poliram, sto bi se reklo svako radi svoj deo posla. Na prvoj slici je samo prikaceno da se isproba led traka, a na drugoj je sve postavljeno kako treba i cekamo da stegne silikon. Vise slika kad bude ugradjeno na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Interesantna ideja moram priznati. Meni već izgleda kao jelka, nema šanse da te neko otpozadi ne vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, popovich je napisao: @Zlatko LA Interesantna ideja moram priznati. Meni već izgleda kao jelka, nema šanse da te neko otpozadi ne vidi. Slazem se, ali jelka samo kad stisnem kocnicu. Poenta je da se izbegne pokretna jelka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Zlatko LA said: Slazem se, ali jelka samo kad stisnem kocnicu. Poenta je da se izbegne pokretna jelka. Da da, na to sam i mislio, kad kočiš nema šanse da neko ne ukapira da kočiš. Osim ako nije totalno zaribao pa misli da su zadnje maglenke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu morati da izbegavam maglu definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Maj 6, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Nightrider Z je napisao: Kraci ove lamele koja je na kraju, skroz spolja, ne treba da budu u zlebovima gde su sve ostale lamele. Imas zlebove samo za tu krajnju lamelu koja treba da bude malo zarotirana u odnosu na ostale. Nadam se da sam uspeo da objasnim, mada nije neka preterano bitna greska bokyboy ima kviksifter sve vreme a da to nije ni znao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 8, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 5.5.2020. at 22:13, Nightrider Z je napisao: Kraci ove lamele koja je na kraju, skroz spolja, ne treba da budu u zlebovima gde su sve ostale lamele. Imas zlebove samo za tu krajnju lamelu koja treba da bude malo zarotirana u odnosu na ostale. Nadam se da sam uspeo da objasnim, mada nije neka preterano bitna greska Bio malopre kod majstora, lamele su super, nista im ne fali sto tako stoje... Odradili neka fina podesavanja ogibljenja, po mojoj tezini i nacinu voznje, ozracili kocnice jos jednom, spustili malo polugu menjaca, za brze saltanje... To je to... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Maj 9, 2020 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Konačno zamenio ulje i filter ulja koje sam se kanio da zamenim od pre dve hiljade kilometara kad je kupljen motor. Konačno iskorišćeni ulje i filter koji su kupljeni pre dve godine za prethodnog Zefira. Konačno samostalno uradio "mali servis" na nekom vozilu iako nisam nevešt sa alatom. Moj konačni odgovor, nije loše ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 11, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao tegice heblova, eno ih na suncu, posle cu da ih montiram, nikako da se nakanim da skinem levu stranicu da ofarbam levi dekli, da bude iste boje kao desni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Počeo da konstrisem I ugradjujem automatski podmazivac lanca. U toku testiranja uspe da mi crkne akumulator a prošle nedelje i na drugom motoru. Kurata sreća. Danas kupio 2 nova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Stigao kappa nosac topcase-a, skinuti tockovi da sutra (danas) zamenim gume, i usput oprane felne i lancanik... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2730 Napisano Maj 14, 2020 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Oterao motor kod majstora da zameni prednje pločice i komplet kočiono ulje napred i pozadi. Nekako nemam mu.a da sam menjam plocice i petljam oko kočnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Maj 15, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prpa a? ipak to čudo ide debelo preko 200, nije zajebancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...