Atorn 5996 Napisano Decembar 30, 2025 Drug član, 1245 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pravio se važan pred devojkom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9380 Napisano Decembar 30, 2025 Ne silazi, 2372 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Atorn je napisao: Pravio se važan pred devojkom Još ako je ,,utego" bulju u tesne kožne pantalone...iiiiiiiiiiitekako. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 97 Napisano Subota u 13:55 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Nova godina, koleginice i kolege. Ja sam ovu počeo sa laganom vožnjom kroz uske Beogradske ulice na "zimskom" motoru, a letnji sam parkirao i krenuo u VELIKI servis svih pokretnih elemenata na "letnjem" dok čekam da mi Srđan odradi sedišta. Nisam se doktor, ali mogu da pogledam: 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14400 Napisano Sreda u 19:41 Ne silazi, 3162 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Upalio ga, radi. Šta ću, jbga, snega kolko oćeš, nema vožnje sa letnjim gumama Pokrio ga, pa nek odmori malo i on... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 16632 Napisano juče u 10:10 Drug član, 1460 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan okrenuo prednji točak pola kruga, otkrio, pomazio po rezeorvaru i izašao kao popišan, jebem ti sneg 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22501 Napisano juče u 11:26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2812 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, piki je napisao: okrenuo prednji točak pola kruga, otkrio, pomazio po rezeorvaru i izašao kao popišan, jebem ti sneg Isto... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21919 Napisano pre 22 sati Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stgle "yoshimure"... Malo se izgrebao fejk karbon al ok prezivecu. Sad samo da otopli. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11514 Napisano pre 22 sati Hronični Motociklopata, 7733 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan 'beš kolektor, daj da vidimo topove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21919 Napisano pre 22 sati Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Disko Nindža said: 'beš kolektor, daj da vidimo topove Ima db kilere sto se vade, propratne sitnice, onu omcu sto ide oko njega mada je necu stavljati. Opruge i pasta ce drzati. Stavljam zvuk od kolege sa neta uskoro. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21919 Napisano pre 22 sati Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo zvuk. Watch gsr | Streamable STREAMABLE.COM Watch "gsr" on Streamable. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11514 Napisano pre 21 sati Hronični Motociklopata, 7733 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim pristojno se čuju Inače nisam baš fan karbona ni fejk ni pravog, jer izgara i lakše se oštećuje, prohrom je bolji izbor, pa i na tim jeftinim auspusima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21919 Napisano pre 21 sati Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Disko Nindža said: Sasvim pristojno se čuju Inače nisam baš fan karbona ni fejk ni pravog, jer izgara i lakše se oštećuje, prohrom je bolji izbor, pa i na tim jeftinim auspusima. Nisam ni ja ali to je sto je, inace mislim da je neki aluminijum. Kolega tera vec dve godine kaze bez problema. Sve se bolje cuje od fabrike Nadam se da cu uspeti da sam sve montiram kako treba, da ne dira plastike itd. Svidja mi se i sto ne mora taj obruc da se stavi jer ga bas ruzi kad tako ide preko pola auspuha. Jos nesto. Kolega mi je napisao da je ispod, zbog selne kolektora, morao da skine zastitni pleh, a ispod njega ima i folija za blokiranje toplote itd... Kaze da nesto i ne greju. Ja nisam fan skidanja fabrickih delova, probacu da modifikujem ili selnu ili lim ako bude moguce. Mozda ga udubiti ili zarezati, ako je to nesto minimalno. Doduse, on je tu jer je fabricki auspuh kao kod automobila pa je velika toplotna povrsina ali opet voleo bih da je tu iz zbog blata npr. Ovde se vidi taj lim, a ispod ima i folija ili kako se vec to zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2184 Napisano pre 20 sati Drug član, 1366 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam to sto ces ostaviti izolaciju, znaci nije greda ni staviti te cajnizere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 198 Napisano pre 20 sati U prolazu, 45 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan A aluminijumske nalepnice nisi hteo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21919 Napisano pre 19 sati Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Daniel68 said: A aluminijumske nalepnice nisi hteo? Dobio sam uz njih ali sam na Aliju porucio Yoshimura, koje mi deluju kvalitetnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21919 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Zarkela said: Podrzavam to sto ces ostaviti izolaciju, znaci nije greda ni staviti te cajnizere Ma nema tu nista lose. Zvuk na nekim brendiranima uopste nije bolji, cak je na nekima i losiji. Nijanse. Niti se tu sta dobija sa promenom topa. Akrapovic oridjidji na sajtu navodi 1ks... Tu je najbitnija razlika sto su oridjidji kvalitetnije odradjeni na pogled i na dodir, zavrsna obrada, trajace dozivotno i provereno pasu kako treba bez modifikacija. Da li sve to vredi 700e+ to je vec pitanje. Promenio pre 19 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2184 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Drug član, 1366 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem, serpa serpa. Al da ovaj ne progori posle godinu, dve. Mislim za te pare ok, al ako se kupe dva puta onda mu dodje ko cena oolovnog oridjidji. Promenio pre 17 sati član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21919 Napisano pre 17 sati Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Zarkela said: Ne kazem, serpa serpa. Al da ovaj ne progori posle godinu, dve. Mislim za te pare ok, al ako se kupe dva puta onda mu dodje ko cena oolovnog oridjidji. Ne vidim zasto bi progorio posle dve godine, na topu, pogotovo sto je udaljen toliko od grana i katalizatora. Neka izdrzi 3-5 godina i odlicno, uzmem nove. Pa cena jednog me je izasla 3.600din mislim. Problem je kod polovnih oridjidji sto ne postoje za GSR-a kod nas. I preko je naci relikvija, ko ih ima uglavnom trazi masne pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2184 Napisano pre 17 sati Drug član, 1366 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan To znam, nego uopsteno zborim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21919 Napisano pre 17 sati Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Projekat, zezancija a opet dobro zvuci. Ne bih dao 500+ e za neki krsteni auspuh, pre bih kupio brendiran zadnji amortizer, ili promenio opruge, odradio komplet servis i slicno. Bitno je da je fabrika sacuvana pa ako dosadi vratim na staro i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11514 Napisano pre 17 sati Hronični Motociklopata, 7733 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Nisam ni ja ali to je sto je, inace mislim da je neki aluminijum. Kolega tera vec dve godine kaze bez problema. -U tom slučaju još bolje, najverovatnije je taj "karbon" ustvari samo folija sa karbon dezenom. -A što se tiče toplote ne sekiraj se, otvoreni auspusi se manje greju jer gasovi brže i lakše prolaze kroz topove pa se manje greju jer se toplota manje zadržava u njima, mada svakako nije na odmet da staviš neku zaštitu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 13448 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 1383 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nije folija već hidrografika. @Motorcyclist mislim da bi ipak trebalo da staviš onaj prsten-nosač jer teško da samo opruge mogu držati lonac,ako i budu držali od vibracija u vožnji će sigurno landarati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21919 Napisano pre 17 sati Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Disko Nindža said: -U tom slučaju još bolje, najverovatnije je taj "karbon" ustvari samo folija sa karbon dezenom. -A što se tiče toplote ne sekiraj se, otvoreni auspusi se manje greju jer gasovi brže i lakše prolaze kroz topove pa se manje greju jer se toplota manje zadržava u njima, mada svakako nije na odmet da staviš neku zaštitu. Ma da folija je obicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21919 Napisano pre 17 sati Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Interceptor BP said: Nije folija već hidrografika. @Motorcyclist mislim da bi ipak trebalo da staviš onaj prsten-nosač jer teško da samo opruge mogu držati lonac,ako i budu držali od vibracija u vožnji će sigurno landarati. To cu videti jer eto na snimku od kolege je bez i on vozi vec dve godine. Kad montiram znacu vise. A i dodatna mi je zezancija gde njih usrafiti itd. A ispod metalnog prstena je kao zastitna guma, da se ne izgrebe folija. Ako se ta guma ne topi, onda bas i ne greju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 13448 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Ne silazi, 1383 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i na skuteru takvu šelnu sa gumom i nije joj falilo ništa tako da za to nema brige. A ta kopija karbona to imam i ja na završetku auspuha i sve lepo drži ne reaguje na temperaturu. Promenio pre 17 sati član Interceptor BP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...