Alexandra995 4539 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, nafetS je napisao: nemoj da preteruješ, pa da ti bude žao da ga voziš Kaže mi muž ovo sad je greota da se vozi, ko novo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan prodaj opremu, parkiraj ga u sobu... šta si vozila, to je to... a i ide toplo vreme, bljak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, nafetS je napisao: prodaj opremu, parkiraj ga u sobu... šta si vozila, to je to... a i ide toplo vreme, bljak. Neeee, idem posle da ga vozim... Da probam nove gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ruke su mi bile crne, ali srce puno sreće, bilo je vredno truda. Petrolej u spreju i četkica čine čuda. A гумице????Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Krokodilo je napisao: A гумице???? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Tu su, hrabro su se držale... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 15, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Marko05 said: 'Ајде ако те не мрзи пусту линк за индикатор. Каним се већ две године да га наручим и никако. Evo meni stigo pre nedelju dana Stecker Montieren 1 6 Geschwindigkeit Getriebe Anzeige Meter Für Yamaha YZF R1 R6 FZ8 Mt03 MT 01 Fzs600 XJR400 FZ400 FZ6 Xv1900a Ys250 Xv1600A Xj6|Instruments| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ekozelj je napisao: Evo meni stigo pre nedelju dana Stecker Montieren 1 6 Geschwindigkeit Getriebe Anzeige Meter Für Yamaha YZF R1 R6 FZ8 Mt03 MT 01 Fzs600 XJR400 FZ400 FZ6 Xv1900a Ys250 Xv1600A Xj6|Instruments| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Јеси ли монтирао? Како ради? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Marko05 said: Јеси ли монтирао? Како ради? Nisam još. Čekam da se prolepša vreme. Motor mi je još uvek u zimskom snu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, ekozelj je napisao: Nisam još. Čekam da se prolepša vreme. Motor mi je još uvek u zimskom snu. Јави резултет како ради кад уградиш. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2475 Napisano Mart 17, 2022 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao Tomos, prva registracija posle 34 godina . A Hondu nisam još ni oprao, čekam prvi lep dan da je malo isteram 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan David i Golijat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2475 Napisano Mart 17, 2022 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, the_doctor je napisao: David i Golijat Darth Vader & Luke Skywalker 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam kupio motor receno mi je da ne radi senzor brzine i da ima da se nadje zamenski u louisu. Pitao na par mesta ovde kod nas da uzmem polovan, ali niko nema. Malopre reko daj da skinem stari da vidim o cemu se radi, krenem da ga odvijem, i vidim ide sa unutrasnje viljuske (do tocka) prolazi kabl, a sa donje starne na zadnjoj viljusci ima neka kanalica koja vodi kociono crevo, krenem da pipam kabl i nadjem problem zbog kojeg ne radi senzor - kabl se trljao uz gumu i evo rezultata 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Lemilica, termobužir i gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Sanirano vec Mali je falilio da kupim drugi, sreca pa sam proverio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, JankelA said: Kad sam kupio motor receno mi je da ne radi senzor brzine i da ima da se nadje zamenski u louisu... Super. Većina kad se javi neki problem odmah pomisli da je neki veliki kvar u pitanju a u velikoj većini sliučajeva bude nešto ovako banalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ekozelj je napisao: Super. Većina kad se javi neki problem odmah pomisli da je neki veliki kvar u pitanju a u velikoj većini sliučajeva bude nešto ovako banalno. I ja sam na prvu pomislio, preseo mi i motor i sve, ne za senzor, nego kad mi je prodavac doterao motor (posto smo radili zamenu) upalio ga normalno, probao sam sve super radi, parkiram u garazu sutra dan nece da upali, skinem akumulator na punjacu pokaze prazan, napunim ga, upalio ga 4 puta u toku dana, posle toga opet nista, reko nesto ne valja, raspitivao se ovde i ustanovi se da je ili regler ili namotaji, oteram kod majstora i ispostavi se da nije ni jedno ni drugo vec da ima neodgovarajuci akumulator, a i moj punjac ne puni do kraja kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Mart 18, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nista posebno danas... rasturio ga i oterao u Mak moto na jos malo turpijanja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas zamenio sijalicu u faru, Osram blue, montirao vizir Puig Naked, dopumpao gume i otišao na posao, sutra kreću ozbiljniji radovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Mart 19, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam gume, ležajeve i semeringe na točkovima.Po preporuci sa foruma uzete su Michelin Pilot Road 4. Razmišjao sam o novijoj verziji guma, ali sam na kraju kupio četvorke, dokazane.Sad je sve na mestu. Promenio Mart 19, 2022 član icecool 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mali servis, zamenio ulje (bilo ok, prethodni vlasnik nije slagao ) i filter, filter vazduha izduvao, bio ok, ali me šraf jedan namučio, radilo čekić i dleto. Posle se provozao, pao mi motor na izlasku iz sokaka, nezgodan izlaz na desno ali krivica je samo moja, srećom bez vidljivih tragova. Podesio snop fara, naštelovao ler gas i dotegao ručicu gasa. Lep dan danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam cele zime nabavljao delove,menjao,danas uhvatih vreme da sinhronizujem karburatore i da ga malo osunčam,Ostalo još da zamenim zadnji disk i pločice,poručeno samo da stigne.Imam snimljeno sinhronizaciju samo ne umem da ubacim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Okacis na YT pa onda prebacis ovdeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee bato moj,možda kad bi imao 20 god. možda bi se i snašao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee,snašo sam se. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...