sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 20, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kažu da je onaj od pre 15 godina guzijev kardan najbolji,samo prenosim nemoraju da se vredjaju oni iz bmw-a jer ipak su to sile osovine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17704 Napisano Novembar 28, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Otkrio... Uživao u pogledu 15 min... Pokrio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Novembar 28, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio garažu da uđe svež vazduh, bacio pogled da li je sve tu, zatvorio garažu. Ne pokrivam ga jer može jedino ceradom za auto Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 28, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba po sunčanom vremenu malo isterati da se malo prosuši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 28, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A sunčanog vremena nigde na vidiku naredne 2 nedelje minimum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Novembar 30, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probilo se malo sunca kroz sivilo pa sam dobio volje da uradim nešto... Podigao korman za par cm i rasturio satove jer mi se pri vožnji malo pomeralo. I vidim da jedan od nosača ništa ne drži jer se odlepio ili sta god...vidi se mesto gde je stojao na drugoj slici. Rešim problem dvokomponentnim lepkom I ujedno rastavim sajlu za km i isperem od rdje i očistim sajlu, pa sve lepo podmazem. Još da vratim na mesto i jedna stavka manje... Jol zna neko, ima li kod nas neko da reparira zadnji amortizer (sa treće slike), dal je izvodljivo ili da ipak tražim nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17704 Napisano Decembar 3, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upalio ga malo danas, prvi put od 19 Novembra, pali kao mina, bez vadjenja aku. Muzika za usi, peva Remus, peva ram-air i KN bem ti vreme, tek pocela zima a ja vec debelo kriziram... 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Decembar 3, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upalio ga malo danas, prvi put od 19 Novembra, pali kao mina, bez vadjenja aku. Muzika za usi, peva Remus, peva ram-air i KN bem ti vreme, tek pocela zima a ja vec debelo kriziram... На течин наговор шураков син (17г. има А1) пазарио кантасаки ер5 '03......ево дрка од среће. Код мене до пролећа Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 3, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, BaneVuk58 je napisao: На течин наговор шураков син (17г. има А1) пазарио кантасаки ер5 '03......ево дрка од среће. Код мене до пролећа Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka nije ni čudo kad je to najbolja firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Decembar 3, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, sasa ns 1 je napisao: nije ni čudo kad je to najbolja firma Nisam posedovao.............. ali razmišljam možda još jedan hitac.............neki ZRX 1100 mi se mota po vugla sa nakaradnom zadnjom viljuškom kako reče jedan moj prijatelj . Mada je to sve vrlo slično onome što već imam ali čisto da se kaže da sam imao i naravno da @BokyBoymogu da izadjem na crtu i kažem da je "moj" bolji od "njegovog" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2607 Napisano Decembar 6, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Danas skinuo akumulator, da definitivno zatvorim ovu sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Decembar 6, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Danas skinuo akumulator, da definitivno zatvorim ovu sezonu.........pao si u mojim očima Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2607 Napisano Decembar 6, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BaneVuk58 je napisao: ......pao si u mojim očima Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Evo baš sam se mnogo oznojio pod miškom zbog ovog stresa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga jesam pokrio, ali prvi "normalan" dan za vožnju i otkrivamo ceradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17350 Napisano Decembar 7, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3694 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Na mom motoru prestane da funkcioniše ABS (blinkaju sijalice za upozorenje) kada temperatura padne ispod nula stepeni i da bi sistem ponovo proradio mora da se sprovede "resetovanje". U mom slučaju to podrazumeva i prespajanje par provodnika (što sam do sada radio više desetine puta). Međutim, jutros krećem na put pa rekoh hajde da na brzaka odradim taj "reset". I normalno prespojim pogrešne žice i sjebem ABS. Eto šta sam ja danas uradio na svom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6103 Napisano Decembar 7, 2020 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Mozda si samo utepao osigurace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1990 Napisano Decembar 8, 2020 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam ih spakovao, Tomosa sam samo oprao jer on ne zna sta je zima i hladno vreme. Za ovo dvoje fale samo cirade i to je to. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17350 Napisano Decembar 10, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3694 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 7.12.2020. at 13:31, zika56 je napisao: Na mom motoru prestane da funkcioniše ABS (blinkaju sijalice za upozorenje) kada temperatura padne ispod nula stepeni i da bi sistem ponovo proradio mora da se sprovede "resetovanje". U mom slučaju to podrazumeva i prespajanje par provodnika (što sam do sada radio više desetine puta). Međutim, jutros krećem na put pa rekoh hajde da na brzaka odradim taj "reset". I normalno prespojim pogrešne žice i sjebem ABS. Eto šta sam ja danas uradio na svom motoru. Ja danas popravio ABS. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Decembar 12, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Nista na svom motoru, ali sam bio dokon da napravim ukras od dekle koju sam letos kupio za nekih 100ak dinara od cigana na pijaci... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Decembar 13, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas najzad zamenio retrovizore, poslusao sam savet kolege @malitomic, (hvala mu do neba, dodjem mu pivo ) da uzmem od r1 retrovizore jer su malo duzi od ovih na fzs600. Nisam ga isterao da ih testiram, ali onako u mestu, top! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1761 Napisano Decembar 13, 2020 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Igor86 je napisao: Ja sam danas najzad zamenio retrovizore, poslusao sam savet kolege @malitomic, (hvala mu do neba, dodjem mu pivo ) da uzmem od r1 retrovizore jer su malo duzi od ovih na fzs600. Nisam ga isterao da ih testiram, ali onako u mestu, top! Nema na cemu, drago mi je da si poslusao i da si zadovoljan. Ja sam ih uzeo na nevidjeno i tek sam kasnije nasao da su od R1. Vozio sam kasnije i novijeg Fejzera koji je dobio te produzene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Decembar 13, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, sad je skroz druga prica. Jedino su srafovi kraci, pa sam se tu malo zezwo oko toga, ali je odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za kolege. Na ovim mestima koja trebaju da se podmazuju i bilo koja jos druga koja stoje upustvu, sta koristite? Da li moze tovatna mast ili je preporucljivo nesto drugo? 123 IBB.CO Image 123 hosted in ImgBB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2837 Napisano Decembar 22, 2020 Ne silazi, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ланац са специјалним спрејом а друга места или литиумска маст или маст за кочионе системе(тешко се испира, одбија воду и стабилна на веома високу температуру). Негде користим и графит у праху, рецимо сајле за километражу, за куплунг, за задњу кочницу. Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Krokodilo said: Ланац са специјалним спрејом а друга места или литиумска маст или маст за кочионе системе(тешко се испира, одбија воду и стабилна на веома високу температуру). Негде користим и графит у праху, рецимо сајле за километражу, за куплунг, за задњу кочницу. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Hvala kolega. Naravno za lanac sprej, nego su me zanimala ova mesta gde oni oznacavaju "grease". Uzecu onda litijumsku mast. Sta mislis da li ona moze da se koristi i na viljuskamam kao sto ovaj cika radi na 2:06 u klipu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...