Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 15, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na, vec za...Na novom se motociklu nema sta raditi vec samo produziti registraciju do 20.08.2020. za 11774 din ili 100E. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Avgust 15, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Oprao lančugu bitcoin atm locations near me 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Avgust 15, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 13.8.2019. at 23:33, el classico je napisao: Pitanje, koliko dugo traje poliranje a koliko dugo ostanu chiste? Ja sam zimus šmirglom 1000 i 1200,na kraju Autosol-om Metal polish i evo već oko 7000km Ovo je od danas anthropology jobs salary Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Avgust 15, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A bile 'vake find the nearest shell station Tri četiri dana po malo... doduše samo dve cevke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11756 Napisano Avgust 16, 2019 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, bocca_bastard je napisao: Imam ja jedan takav. Ko nov nista mu ne fali. Pocinje da mi ide na zivac vec pravo da ti kazem Brate moj ima resenja za to,tako sam i ja sta bi mogao sad a sve sredjeno,i onda resim za @mradomir u kanal da ne bude ortak sam i sad ima poneka sitnica da se uradi,rucicu kvacila vec zamenio,cekam novu plocu za kofer jer nisam hteo da varim,i dekl malo izgreban ali to cu ostaviti za preko zime,sto bi babe rekle pazi sta zelis mozda ti se ostvari,ali znam kako je ljudima koji su po prirodi čačkači pa nemaju mira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Avgust 18, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan nisam danas al sredih far na freewindu. Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sta si mu sve uradio druze? Ovo izgleda predobro, otkrij nam tajnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Avgust 18, 2019 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje ogledalo, kako je vraceno u zivot? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Купио ново 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod fara, kao sto znate imam retku CB verziju, zanimljivo da nijedan oglas nigde nisam nasao sto se fara tice. Prosle godine u Parizu gledam one BMW C1 skutere parkirane, ma nesto mi izgleda slicno, kad otvorim oglase original isti. Skoro na moto skupu gledam motor, kad ponovo original isti far, Aprillia RS125 Extrema, i Aprillia Pegaso stariji model. Tako da ako neko jos ima ovaj model da zna da farova ima na pretek. Ali ako vec moze restauracija ogledala onda jos bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Avgust 18, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ogledalo nije matiralo samo su popucale žabice koje ga drže i od vibracija plastika se strugala i unutra se stvorilo kao brašno. Samo oprano, žabice zatopljene i ko novo. Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 19, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Једно питање , тај лепак у пиштољу колико може да трпи грејање ( фар се угреје добрано или грешим ) , занима ме да ли је то само привремена варијанта или може да држи за вјеки вјековма Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Avgust 19, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan fenom je grejano mesto gde su žabice pa je zajedno stapano, koliko će držati videćemo. Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 20, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio nosac za led bar od materijala koji sam nasao u garazi,prvenstveno mi je bilo bitno da se brzo montira i skida posto mi je naravno potrebno samo nocu kad zaguzim negde van naselja tako da cu da ga nosim u rancu da mi ovako ne smeta,jos da ga ofarbam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 20, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Дошло на ред Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Avgust 25, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan sređen crash bar i štitnik auspuhaPoslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Avgust 26, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...samo da je mat crn i kres bar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Заменио оригиналан реглер који је дотрајао после 21 године рада са Јошкиним реглером. Све то уз помоћ Г. Рајка. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1329 Napisano Avgust 26, 2019 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Jbt , Joska POD-HITNO mora da napravi brend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Septembar 3, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nadjem danas u garazi parce folije za farove i resim da zatamnim migavce i stop svetlo, kao sto sam radio i na Busi. Jeste da sam sve prste izgoreo fenom al je vredelo, ispalo do jaja... A i vidi se dobro, maltene isto (aparat bas i ne docarava realno) 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Septembar 3, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mocno izgleda samo, sta ce na to kasti gospoda na tehnickom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Septembar 3, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Biker-Boy je napisao: Mocno izgleda samo, sta ce na to kasti gospoda na tehnickom... Ima do tehnickog jos dosta vremena, ako bude problem, skida se u roku od pet sekundi, imam cak i fabricki izduv i vizir za Ninju... mada ne verujem, imam tehnicki pregled u ulici, registrovali su mi pre par meseci R1 sa sklopivim nosacem tablice, protocnim auspuhom, led migavcima i tamnim dabl babl vizirom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Septembar 3, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Имаш проблем са мигавцима,кад један ради други не? Нинџа је сад у фулу 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Septembar 3, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Jel znas mozda koliko % je ta folija zatamnjena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...