gox 1867 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan U Crnoj Gori je to OK jer ide spram plata,veće su vam. A tebi bi u Boki digao još na 400 eura jer ti brate uživaš tamo mnogo više i duže. Ja moj još nisam kresnuo ove godine. Ubi zimakiša. Čekam 1 jul. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Preradio adapter ploču za nosač motora tako da sad novi crni paše na njega. I tim činom sam ustedeo nekih 80€!Nego, izvinjavam se na haosu u garaži. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 13, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ona polirka neće pomoći na ovoj mat varijanti samo ,zlu netrebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1772 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Čučnuli rol barovi ko dete na nošu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 14, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan merio sam šublerom debljinu osovine na nožici menjače-deo gde ide guma.Tolko je ladno da sam morao da grejem fenom za skidanje farbe da bi zavukao šubler.Obradovao sam se jer je 8mm kao i na tomosu od kurble.Znači kupiš jednu za kurblu i imaš za 2 menjača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18312 Napisano Maj 16, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stavio Duble Buble vizir i crne srafove za isti... cucnuo mu do 00... sada cak vidim ceo sat a ne samo do pola... Ovih dana farbam prednji blatobran i gornji trougao u crno... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18132 Napisano Maj 17, 2019 Integrisan, 5360 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio svecice, oprao i nauljio filter vazduha. Cekam painkillera da uskoro menjamo opruge kvacila ?:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Motorcyclist je napisao: Zamenio svecice, oprao i nauljio filter vazduha. Cekam painkillera da uskoro menjamo opruge kvacila ?:D Što se mene tiče, možemo i u ponedeljak popodne, ako tebi odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18132 Napisano Maj 17, 2019 Integrisan, 5360 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, ThePainkiller said: Što se mene tiče, možemo i u ponedeljak popodne, ako tebi odgovara... Cucemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18312 Napisano Maj 17, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio lanac i lancanike, stavio zlatni DID zvmx 530 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao ga, voskirao, silikon sprej... Sve po redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18312 Napisano Maj 18, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Uradio servis EXUP-a malopre...mrzelo me da slikam, jbg moracete da mi verujete na rec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 19, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Servis exup-a si odradio?? Ma daaaj, kako da ne... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Maj 19, 2019 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Opr'o ga...tik pred kišu...pa dobro,nije padala odavno...od juče... Idem u onu sekciju da se "iznerviram"...zbog kiše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan prognoza rhmz do 15 juna--- 21 dan sa kišom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 19, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomislio kako me mrzi da ga vadim iz garaze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18312 Napisano Maj 20, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2019. at 23:25, BokyBoy je napisao: Uradio servis EXUP-a malopre...mrzelo me da slikam, jbg moracete da mi verujete na rec... Upalio mi juce gresku exapa iako sam ga servisirao...danas pocupam sve napolje i vidim da je pukao mali plasticni zupcanicic u servo motoricu tako da dok ne nadjem isti takav ili ga napravim, vozim ovako bez... evo dimenzija pa ako neko ima, neka javi...kupujem i pokvaren motoric... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano Maj 20, 2019 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Upalio mi juce gresku exapa iako sam ga servisirao...danas pocupam sve napolje i vidim da je pukao mali plasticni zupcanicic u servo motoricu tako da dok ne nadjem isti takav ili ga napravim, vozim ovako bez... evo dimenzija pa ako neko ima, neka javi...kupujem i pokvaren motoric... Pogledaj kod ovih sto rade 3D print.Mogu da ti urade sve sto pozelis... www.voxellab.rs Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano Maj 20, 2019 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Upalio mi juce gresku exapa iako sam ga servisirao...danas pocupam sve napolje i vidim da je pukao mali plasticni zupcanicic u servo motoricu tako da dok ne nadjem isti takav ili ga napravim, vozim ovako bez... evo dimenzija pa ako neko ima, neka javi...kupujem i pokvaren motoric... https://www.facebook.com/deloviodplastike/ prave ljudi svašta nešto možda mogu da pomognu...Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18312 Napisano Maj 20, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu im...Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano Maj 20, 2019 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu im...Hvala kolegaNMNČ, završiće ti oni to, bez brige, to im je osnovna delatnost.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Maj 20, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prinovu doveza doma, iskrca ju i uglanca....Vozim motor, nisam bajker. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18312 Napisano Maj 22, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I, dok cekamo taj zupcanik servo motora, hajde malo da se igramo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18132 Napisano Maj 24, 2019 Integrisan, 5360 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Resio drndanje blatobrana, zahvaljujuci painkilleru. Pre neki dan zamenio mi i opruge kvacila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Maj 25, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao oklope. Jes da nije pro rad i vidi se da je sprej izbliza, ali za fotke ce biti ok. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...