BokyBoy 17459 Napisano Octobar 9, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, misa-pei je napisao: Čekaj, Boki, pa to je Suza a ne Honda Kaze majstor da je regler vrv fabricki pa mu je i bilo vreme da umre... zamenjen je drugim, polovnim ali originalnim, sa nove Buse... Vidis Miso da postoji i model Suze sa oznakom CBR (Crko Brate Regler) edit: ofarb'o stender i probao ga jos jednom, radi pos'o za sve pare... (iz teme o ciscenju pogonskog lanca) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 11, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 10/6/2018 at 6:21 PM, vasa.93 said: Kupanje: Posle svake vožnje on bude očišćen, ali sutra imamo jubilej od 3000km, pa u to ime... Smanji malo...izlizace se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 11, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Oprao motor. Lanac oprao i podmazao. Sve plastike namazao onim sprejem za zastotu plastika. Motor onakon pranja ocistio nekim sprejem za odrzavanje mat povrsina. Prekontrolisao jel sve pritegnuto kako treba. Sutra ide na redovni servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2113 Napisano Octobar 11, 2018 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mali_veseljak je napisao: Oprao motor. Lanac oprao i podmazao. Sve plastike namazao onim sprejem za zastotu plastika. Motor onakon pranja ocistio nekim sprejem za odrzavanje mat povrsina. Prekontrolisao jel sve pritegnuto kako treba. Sutra ide na redovni servis. Pozdravi Majkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8633 Napisano Octobar 16, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.9.2018. at 16:31, BokyBoy je napisao: Vec dva-tri dana mi se sirena cuje kao ptica trkacica...nasao malopre neku fabricku od R6, ostala kad sam je zamenio jacom...eno je kresti na Busi za sve pare... i ja promenio sirenu, dao mi miškokolo njegovu koju je kupio za TDM-a koji je prodao. Još jednom , hvala Miško. jedno pitanje: Da li auspusi (topovi) za ZZR D (pre '93će) pasuju na ZZR E (od '93će) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Octobar 18, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I po cetvrti put ove godine, ovde sipam... ...ovde cekam da izadje Po starom dobrom obicaju, provera zategnutosti svih srafova, detaljna kontrola kocionog sistema, @SHOKLA zasto ovaj motor ovako ocajno koci? Koje mu plocice odgovaraju? Trenutno je vidim organski nissin... Kocionu tecnost sam zamenio i lepo odzracio sistem juce cim sam ga doterao... Hvala Nenad. P.S. Jedan savet ako dozvolite.... Crevce koje sa sisice ide u flasu treba biti uronjeno u neku tecnost, vodu npr. tako da kada vazduh izlazi nema setanja mehurica napred/nazad kroz crevce... P.P.S. Buziri oblozeni teflonom iznutra se ne podmazuju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Octobar 18, 2018 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To su dosta slabije kočnice nego na TDM-u, moraš da se navikneš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Octobar 18, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja oprao motor (već drugi put u ovoj sezoni). Živ nisam da se nešto ne pokvari zbog ovako čestog pranja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, zika56 je napisao: Ja oprao motor (već drugi put u ovoj sezoni). Živ nisam da se nešto ne pokvari zbog ovako čestog pranja. Nece mu nista biti... Nije to sapun da se istopi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oprao dva puta u sedam dana i opet prljav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Octobar 18, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mali_veseljak je napisao: Ja sam oprao dva puta u sedam dana i opet prljav Ja motor perem kad mi postane problem da ga pronađem u dvorištu (ili kada me milicija u kratkom periodu više puta opomene da to uradim). 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Ja nisam cuo za stariju Kawu da ima dobre kocnice, svi se zale da su nekako sundjeraste (neka me ispravi neko za opis), ne znam kakvi su ovi noviji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Octobar 18, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan danas sam na svom motociklu prvi put obišao novi asfalt avale i sreo kolegu po modelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami je i moj dobrano prasnjav i prljav... Morace sutra neko pranje da padne... Losa vest za one koje zele sutra da voze motor, a to je da ce sutra padati kisa, jer kad god ja operem motor, taj dan obavezno mora kisa da padne i da mi se usere na posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Octobar 18, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je tecnost higroskopna... Ali je takodje vec izasla iz sistema, ona nova je cista i bez vezane vode za sebe. P.S. Licno u flasicu sipam novu kocionu tecnost u koju uronim crevce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas je Honda i zvanicno pored radijatora. Automatika cu voziti i preko zime ako vreme dozvoli, i on je tu da mi leci komplekse, dakle briskanje, detaljisanje, jednom recju zimska zamena za Hondu. Zalepio sam mu reflektujuce trakice i stavio bolje retrovizore. Nemojte mi zameriti zbog korpe iz zamrzivaca kao zamenu za kofer, ipak treba da bude i usluzan moped za svakodnevno koriscenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Octobar 18, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovoj se Hondi divim kad god sliku vidim! Oba su motora pedantna, to je tvoj odraz.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nenade, lepo je videti reci hvale od coveka kao sto si ti. Za koji dan kada budem imao vremena krecem i rasturanje felni, farbanje, pa ponovo balansiranje. To be continued. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Narucio gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, ThePainkiller je napisao: Bogami je i moj dobrano prasnjav i prljav... Morace sutra neko pranje da padne... Losa vest za one koje zele sutra da voze motor, a to je da ce sutra padati kisa, jer kad god ja operem motor, taj dan obavezno mora kisa da padne i da mi se usere na posao... Etoooo... Jesam li oprao motor danas prepodne, eto je kiša popodne... Motor opet glibav kao da ga nisam ni prao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na mom motociklu uradio 120 - 150 km. i sutra cu to isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 19, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Gde pada kiša? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Octobar 19, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan u španiji i na siciliji potop.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, X8 Vračar je napisao: Gde pada kiša? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Vrbas i Kula celo popodne i još uvek pada, a ja došao motorom na posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Octobar 20, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 18.10.2018. at 9:30, N.F.S. je napisao: I po cetvrti put ove godine, ovde sipam... ...ovde cekam da izadje Po starom dobrom obicaju, provera zategnutosti svih srafova, detaljna kontrola kocionog sistema, @SHOKLA zasto ovaj motor ovako ocajno koci? Koje mu plocice odgovaraju? Trenutno je vidim organski nissin... Kocionu tecnost sam zamenio i lepo odzracio sistem juce cim sam ga doterao... Hvala Nenad. P.S. Jedan savet ako dozvolite.... Crevce koje sa sisice ide u flasu treba biti uronjeno u neku tecnost, vodu npr. tako da kada vazduh izlazi nema setanja mehurica napred/nazad kroz crevce... P.P.S. Buziri oblozeni teflonom iznutra se ne podmazuju! Ja sam na mom Z-u imao fabricke Tokico (motor presao nesto vise od 31k kilometara), i nisu bile sundjeraste nimalo, iako su stigle za zamenu. Imao sam primedbu na silu kojom sam morao da pritisnem rucicu, da bi to radilo kako treba. Vremenom sam navikao na to, a sada sam pazario sestoklipne Tokiko kocnice od ZX9r zajedno sa glavnim kocionim cilindrom. PS. Skini, ocisti, podmazi i razradi klizace u prednjim kocionim klestima. Ja odradio pocetkom sezone, i rucica se primetno civilizovala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...