stari roker 4294 Napisano Mart 22, 2018 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, brdy je napisao: Ne pada mi na pamet da otvaram masinu koja dobro radi, ne dimi, ne cuka, trosi ulje u granicama, kad je do sad preso 80k i kusur preci ce i jos upola manje, bez intervencije, ako ga ostavljam i bude morala da se otvarala masina tad cu u to da sredim. Sad ne planiram da ga popravljam nego da se vozim. Ja bih uradio kako sam i napisao. Ako tako vec vozi gomila ljudi,nema razloga da tako ne fercera i kod tebe. Ako imas strah da ce se sarafi odviti-zavari ih slobodno. Kad budes hteo da skines,obrusis var i odvijes. Ne moze biti gore nego sto je sad. Znaci- nov lancanik; osigurac; ploca od starog lancanika. Za nju zavaris i caio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Mart 22, 2018 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi italijani koji rade te lancanike ja mislim da jos uvek nemaju u ponudi njihov lancanik za starije verzije transalpa 600 sa vecim krupnijim nutovima...Ako ne zelis da sam budzis nesta kontaktiraj ovog lika (http://www.xrv.org.uk/forums/members/stefter.html) na xrv forumu...Francuz,pravi prosirene lancanike iz komada,mislim da bi trebao da ima za starije modele transalpa kao sto je tvoj...Ja sam uzeo sebi za Africu.Mislim da izlazi negde izmedju 60-70e sa postarinom do Srbije...A covek inace svake godine ako ima interesovanja na forumu pravi pre pocetka sezone neku kolicinu lancanika za sve Trandze i Afrike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Mart 22, 2018 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan A po meni do ovog ostecenja dolazi zbog:pretegnutog lanca,zamora materijala,loseg fabrickog resenje osiguranja lancanika i jos nekih stvari...Dobra stvar kod francuzovog lancanika je sto se on ne oslanja samo na ove zdrave nutove na pocetku osovine,vec i na unutrasnjem delu do bloka motora...jer i tamo ima par mm zdravog dela nutova koje nije zahvatao fabricki lancanik(barem je tako na africi,na ovoj tvojoj slici se ne vidi bas najasnije da li ije isti slucaj)...a zazor koji ostaje na pojedenom delu nutova mozes da probas da zapunis sa loctitom 660 mada nisam siguran koliko bi to pomoglo jer je zazor poveci,a taj loctite nije bas jeftin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Mart 22, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan danas zamenio ulje i filter, sutra na sajam po diskplocice, dot 4 iLi 5.1 i helmet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Katadiopteri, u narodu poznatiji kao mačije oči, maknuti, nervirali me od početka .... kao i ogromni plastični nosač stop svetla i tablice, ne ide plastika na 'vaki motor Mnoooogo lepše ! 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj Slovenac mi kaze da bez tog macjeg oka ne pustaju u Austriju ako natrcis na kontrolu i ako uopste planiras tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Mart 24, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, veljabandit je napisao: Katadiopteri, u narodu poznatiji kao mačije oči, maknuti, nervirali me od početka .... kao i ogromni plastični nosač stop svetla i tablice, ne ide plastika na 'vaki motor Mnoooogo lepše ! koliko je cena koštanja za takav motocikl ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan @peratrap staviću u džep kad krenem @Kuki73 eno ga na sajmu ovakav za 12.900 ... ja sam uvezao iz Švice i koštao me 11 soma registrovan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 24, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj Slovenac mi kaze da bez tog macjeg oka ne pustaju u Austriju ako natrcis na kontrolu i ako uopste planiras tamo Misliš da će biti kao sa onim turistički autobusom u Beču - 26 kvarova, od toga se za 8 oduzimaju tablice Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 24, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan [mention=939]peratrap[/mention] staviću u džep kad krenem [mention=42634]Kuki73[/mention] eno ga na sajmu ovakav za 12.900 ... ja sam uvezao iz Švice i koštao me 11 soma registrovan. Nisam video... Šta je ovo? Bembara bandit? Jel ima opciju za kofere da se montiraju, nešto mi ne deluje pozadi da ima... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan BMW R nine T '17 1170 ccm 110 ks Pa ne idu koferi ovde, ima nesto lepse od kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano Mart 24, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, veljabandit said: BMW R nine T '17 1170 ccm 110 ks Pa ne idu koferi ovde, ima nesto lepse od kofera Dok sam vozio Spirit-a 1100 na ove torbe sam balavio, a jos lepse leze na motoru kao sto je tvoj, mislim da ima i roll torba na taj fazon za rep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 24, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Može, može, slažem se... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Mart 24, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sneg. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Mart 24, 2018 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Igrali se sa novom igrackom, M.Unite....super moto gedzet, nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Mart 24, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lažem,sam se otopio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 24, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Kuki73 je napisao: koliko je cena koštanja za takav motocikl ako nije tajna za bmw meni je mngo lepse fabricki,iovaj stari je mali a ovaj novi ko da ga nema .Ako te uhvati kiša nadero si odnazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17303 Napisano Mart 24, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Oprao i "podmazao" K&N filter za vazduh. Piše u uputstvo kako (i koliko) naprskati ulje na filter, (da svuda bude podjednako crven), ali koliko god ga ja prskao on ostaje gotovo crn? Deluje mi da sam na kraju "malo" preterao sa uljem, ali mi ni na kraj pameti nije da ga ponovo perem. Neće verovatno ništa da mu fali ni ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Mart 24, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, sasa ns 1 je napisao: za bmw meni je mngo lepse fabricki,iovaj stari je mali a ovaj novi ko da ga nema .Ako te uhvati kiša nadero si odnazad ... razumeo sam samo za kišu...?! šta znači ono ispred?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinem za kišu, ide nosac za tablicu iza tocka pa će štiti dodatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 24, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Kuki73 je napisao: ... razumeo sam samo za kišu...?! šta znači ono ispred?! pa ja mislim da je onaj stari blatobran fabrički a i on pada u jako male blatobrane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 25, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, alexvicent je napisao: Skinuo sneg. A šta drugo i raditi oko VFR-a... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Mart 25, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, sasa ns 1 je napisao: pa ja mislim da je onaj stari blatobran fabrički a i on pada u jako male blatobrane ...pa da ali mu je izgled poboljšan a i videće šta mu je bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 25, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema u glavi ima u nogama kaže moj otac..Namontirao sam bio priključke za benzinska creva na rezervoar. Uredno ih zadihtovao teflonskom trakom. A onda mi se crv sumnje podvukao i naterao me da proverim jel to dobar izbor dihtunga navoja. Naravno da nije, zašto bi bio, samo da ja ne bih morao ponovo jedno te isto..malo sutra!Jbg..krenuh da vraćam rezervoar i da sklapam motor kako bih proverio hoće li upaliti i koliko će mu trebati vremena da vergla pa prepakovah spojnice za gorivo. Nije se imalo izbora. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 25, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo običan crveni za 300 stepeni? Da neće benzin da ga rastvori? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...