Nimmin 6717 Napisano April 12, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, de, nije ono "na svom motociklu", pre bi bilo "od svog motocikla" (mada ni to nije baš tačno - donor postolja srećom nije moj motor...) , LM: tabure. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8110 Napisano April 12, 2016 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dodatna dnevna led svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano April 12, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan upasovao blatobran, zavario nosače,sredio još neke stvari na Harliju.....guma dimenzije 300 naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16907 Napisano April 16, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Odradjen servis na 5k (36k,) ulje i filter, ulje u kocnicana i kvacilu stavljene krace koske nazad, EX-UP ventil sevisiran i podesen lanac opran,podmazan i nastelovan, ...spreman za sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Instaliran USB socket u konektor ispod front panela (ne iz baterije) Izolovao sam par plasticnih delova ispod front panela koji su verovatno uzrok zvuka/vibracije izmedju 4900-5000 RPM. Danas nisam stigao da testiram da li je ovo urodilo plodom, tako da cu sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 22, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas montirao prednju viljusku i tocak ( farbani i polirani rubovi oba tocka kod Andjelka u B.Crkvi ) na motor uz jucerasnju zamjenu semeringa i ulja u viljusci i poliranje sarafa diskova, kljesta i stapova viljuske kod Stampara u B.Koviljaci gdje sam proveo dan u prijatnom druzenju i radu. Odradili smo sve to momacki. Ceka me zamjena i zadnjeg tocka dok Stampar upicani ( nikluje ) zadnji lancanik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 22, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio novi akumulator, Varta gel, 19Ah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano April 29, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Komšijsko kuče voli ukus mog sedišta, nedavno ga malo gricnuo, a pre neki dan odgrizao poveći komad: Morao sam da sašijem novo, ovog puta nisam upotrebio skaj nego onaj materijal kao za rance ("šuteks"). Da zahvalim Bobanu po čijem uzorku sam i skinuo kroj. Ovako to sada izgleda: Štepove nisam baš preterano dobro odradio, ali za prvi put je podnošljivo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2544 Napisano April 29, 2016 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan @ Nimmin Nikako da te pitam,šta je sa onom vf 750 što si kupio kod mene u komšiluku?Beše odavno kako smo je uguravali u kombi,ima 6-7 godina :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Maj 1, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Par meseci kasnije sam kupio još jednu, identičnu, isto godište.. Ona lazarevačka je bila donor svih delova koji su bili u boljem stanju pa napakovani na drugu, sve što se spolja ne vidi skinuto, spakovano i predstavlja rezervni deo. Preostalo još samo da ofarbam rezervoar i plastike i biće ukras u stanu sina, ali nismo žurili jer je renoviranje i opremanje stana tek sada pri kraju. Za mesec, mesec i po unosimo (ne znam kako, ne staje u lift, VI sprat ) pa ću postaviti i slike. Pozdrav tebi i komšiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa imas lift. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 11, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas montirao prednju viljusku i tocak ( farbani i polirani rubovi oba tocka kod Andjelka u B.Crkvi ) na motor uz jucerasnju zamjenu semeringa i ulja u viljusci i poliranje sarafa diskova, kljesta i stapova viljuske kod Stampara u B.Koviljaci gdje sam proveo dan u prijatnom druzenju i radu. Odradili smo sve to momacki. Ceka me zamjena i zadnjeg tocka dok Stampar upicani ( nikluje ) zadnji lancanik. Danas zamjenio i zadnji tocak , sa ciscenjem zadnjih kljesta da zamjenim disk plocice. Nisam stigao da stavim plocice, posto sam ovo radio popodne poslije posla, pa je umor i lose tmurno vrijeme ucinilo svoje. To be continued. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 11, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U, pa ima tu mesa za najmanje još 4-5 'iljada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 11, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali necu da razmisljam kad sam vec imao kupljene disk plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno motorno ulje filteri i ulje u kocnicama...spreman za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Šta radite sa starim, zamenjenim uljem iz motora? Čuvate, bacate, gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 11, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Neki podmazivaju lanac, neki skupljaju za zimu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 11, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan A neki farbaju drvenu ogradu, ako imaju oko kuce. Ma *ebes ogradu bitno je imati motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Maj 11, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim za podmazivanje lanca uglavnom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Promenio ulje (sipano Marly 4T Racing 5W/50), zamenjeni filteri, ocisceni karburatori, opran i ociscen rezervoar, zamenjena sva 3 para plocica i ulje u kocnicama, zamenjeni semerinzi i ulje u vilama... Motor osetno bolje ide i lepse se ponasa u voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 12, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Šta radite sa starim, zamenjenim uljem iz motora? Čuvate, bacate, gde? Od mog majstora uzimaju drugari, koji ulje sipaju u stare dizelaše (na tri litra ulja, 7 l dizela). Kažu da odlično ide, jedino malo purnja! Znači, nisam mogao da verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 12, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan U sve stare dizele sa bosch pumpama moze staro procjedjeno ulje da se mijesa sa dizelom. Cak su Amerikanci testirali Mecku 124 u koju su sipali sve sto ima veze sa uljem, pa cak i jestivo iz friteze poslije przenja pomfrita i Mecka je isla na sva ta govna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 12, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan U sve stare dizele sa bosch pumpama moze sataro procjedjeno ulje da se mijesa sa dizelom. Cak su Amerikanci testirali Mecku 124 u koju su sipali sve sto ima veze sa uljem, pa cak i jestivo iz friteze poslije przenja pomfrita i Mecka je isla na sva ta govna. Daaaa i to mi je rekao i kaže da idu bez problema. Da ne veruješ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 12, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Šta radite sa starim, zamenjenim uljem iz motora? Čuvate, bacate, gde?А неки копају много рупа иза куће и сипају у њи'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 12, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ekolog, ali ne bih baš prosipao bilo gde. Zato pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...