acim 765 Napisano Jun 5, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Juču ugradio oklop i zalepio bočne zaštitne folije na rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Jun 5, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kupao suzy i ujedno dotegao sraf od oklopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 7, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konacno zamjenio ulje ( Motul 5100 10W40 ), uljni i vazdusni filter. Karbovi, semerinzi i ulje viljuske ( sve kupljeno ) cekaju neke bolje dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Stavio Vicma zadnje plocice. Videcu dal ista valjaju (s obzirom na povoljnu cenu) pa turam iste i napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksit 3 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napravio ram za ventilatore i namestio na hladnjak posto ih suzana nije imala. Nadam se da ce time da obori temperaturu.U pitanju je suzuki tsr125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jun 7, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pao novi amortizer i rearsets 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 12, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sve sajle i stavio novu prednju i gasssssssssssss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 15, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Na Yamahi promenjen lanac i lančanici, na Kinroadu dotegnut lanac i sada detaljno pranje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jun 15, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio throttle tube or R6 na FZ8 i usput rek'o da stavim rental gripovi koji mi stoje već mjesecina i evo sta se desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1281 Napisano Jun 15, 2015 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nabio sam za vikend (subota - nedelja ) 1158 km !!! bulju ne osecam , ko da nije moja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nov filter vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 27, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao prednju masku koju sam dobio 'skoro na poklon' od kolege forumasa iz NL. Inace jako retka stvar. Sad jos samo da se odabere prava boja. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Jun 27, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nove zadnje plocice... Posto su se prethodne potrosile za manje od 2,5k... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jun 28, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio Sena SMH10r komunikator na zeninu i moju kacigu odlična stvar!!! Do sada najbolja investicija. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Jun 28, 2015 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan napravio odstojnike bisaga http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109595-odstojnici-za-bisage/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuce oprao BMC filter, skinuo sekundarne leptire = Drugi motor. Danas ocistio sistem za kocenje, primenio ulje u kocnicama = Doziranje kocnice ,pogotovo prednje neuporedivo bolje. Promenio ulje i filter = Osetna razlika na polugi menjaca. (fala Djunti) Vratio fabricke topove = Jedino zena i komsiluk zadovoljni Kazu boli ih glava od brundanja otvorenih topova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Avgust 3, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ulje, filteri, plocice napred/pozadi, nova Regina. Kad je stavljen novi lanac... kao da vozim drugi motor... lakse saltanje, rastereceniji i mirniji rad... manja potrosnja... kao prackica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Avgust 7, 2015 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ojačao izolir trake koje mi drže stakla zadnjih migavaca, dotegao vezicom od vibracija puknutu registracionu tablicu, obrisao ulje što slini, namestio papirnu maramicu oko slavinice pošto i ona slinka, pa da ne kapne na vrelu mašinu. Vozio ga ko i svaki dan, Ekrem relacija, 80-ak km dnevno. Još oko 1000 km do druge zamene ulja ove sezone. Ne izgleda, al se kotrlja.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Avgust 15, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao drzac telefona? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 15, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Montirao ovo. A evo i o cemu se radi. http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,10921.0.html Послато са GT-I9301I 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16917 Napisano Avgust 15, 2015 Vozim motor, nisam BAJKER, 2351 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...danas-nista...juce-ulje,filter,lanac,lancanike...konacno dodjoh do tog stadijuma...ulaganje u motor-nula...samo gorivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 22, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam ga zamalo zapalio jer je opet otkazao poslušnost. Obukao sam se, nabio kacigu, rukavice navukao, izgurao iz garaze da bi potom konstatovao da nema ni trunke struje u njemu.. prvo sam otisao i popio pivce da se opustim A onda sam ga za kaznu oprao i spremio za zimski san jer mu više nema vozanja. Juče je odvozao zadnjih par km ove godine. Posle kupanja sam mu podmazao lanac na hladno. A posle toga pokrio da mu ne bude zima Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Montirao danas ovo, mnogo zgodna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao danas ovo, mnogo zgodna stvar Da li si kupio kod nas i gde? Imao sam jedan kupljen napolju ali je ovog leta nekako dobio krila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam sa Aliekspresa, ovde. € 0,87, besplatna poštarina, stiglo za oko dve-tri nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...