Evil_Zo 9 Napisano Maj 31, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uzivo sve to mnogo drugacije izgleda i djeluje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 31, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Uzivo sve to mnogo drugacije izgleda i djeluje... upravo tako , i meni je novi zx6r na slikama izgledao sljampavo , ali ovih dana je u Krusevac pristigao jedan zeleni i juce sam ga bas zagledao - izgleda super ... jbg neki motori nisu bas fotogenicni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Jun 16, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan O kawi ti mogu reći sljedeće: Motor je super (voznost, kočnice, ubrzanja...itd), jedino je dosta tvrd ali to i nije toliko loše. A ta razliku u cijeni o kojoj govorit je vjerojatno zbog amortizera volana kojeg kava nema u serijskoj opremi!(barem u Hr) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A ta razliku u cijeni o kojoj govorit je vjerojatno zbog amortizera volana kojeg kava nema u serijskoj opremi!(barem u Hr) Ma i kod nas nema, a nema ga nigde! Jednostavno Kawa nema seriski amortizer volana. A to je jako veliki minus! Ja cu je uzeti (novu zx6) ali to je velika mana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Jun 17, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan nema, a nema ga nigde! Jednostavno Kawa nema seriski amortizer volana. A to je jako veliki minus! Ja cu je uzeti (novu zx6) ali to je velika mana. Ja sam uzeo novog, i meni ne smeta što nema amortizer! Malo zna zatrest na izlazu iz zavoja! Uzeo sam netipičnu boju za kawu(narančastu) tj. ovu iz avatara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SUZUKI Jest da bi uvek hondu ja uzeo. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan nema, a nema ga nigde! Jednostavno Kawa nema seriski amortizer volana. A to je jako veliki minus! Ja cu je uzeti (novu zx6) ali to je velika mana. Ja sam uzeo novog, i meni ne smeta što nema amortizer! Malo zna zatrest na izlazu iz zavoja! Uzeo sam netipičnu boju za kawu(narančastu) tj. ovu iz avatara! Cestitam kolega ! Dok se ovde tupe misljenja ti si uzeo pravu spravu. Jeste da nije zeleni ali je prelep. A da ne upadnem u kategoriju filozofa, juce sam ga vozao i SVIDJA mi se jako. Malo manje snage u nizim obrtajima od 636 ali lezanje, lakoca , sedenje - moze li bolje ?! Vec znam da ce za 2 godine biti noviji model ali stvarno nema potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Jun 17, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega ! Dok se ovde tupe misljenja ti si uzeo pravu spravu. Jeste da nije zeleni ali je prelep. A da ne upadnem u kategoriju filozofa, juce sam ga vozao i SVIDJA mi se jako. Malo manje snage u nizim obrtajima od 636 ali lezanje, lakoca , sedenje - moze li bolje ?! Vec znam da ce za 2 godine biti noviji model ali stvarno nema porebe. Hvala! Mislim da teško može bolje!(barem za sada) Motor jednostavno leti! Što se tiče boje: svi skoro imaju zelene pa sam odlučio biti jedan od "unikatnih", a i o ukusima se ne raspravlja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...