Jump to content

Moto Zajednica

KAWA ZX6R 2007 ili SUZUKI GSXR 600 K7

Recommended Posts

• Rashodovani bajker, 1731 postova
Uzivo sve to mnogo drugacije izgleda i djeluje...

upravo tako , i meni je novi zx6r na slikama izgledao sljampavo , ali ovih dana je u Krusevac pristigao jedan zeleni i juce sam ga bas zagledao - izgleda super 8) ... jbg neki motori nisu bas fotogenicni...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In memoriam, 170 postova

O kawi ti mogu reći sljedeće: Motor je super (voznost, kočnice, ubrzanja...itd), jedino je dosta tvrd ali to i nije toliko loše.

A ta razliku u cijeni o kojoj govorit je vjerojatno zbog amortizera volana kojeg kava nema u serijskoj opremi!(barem u Hr)

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

A ta razliku u cijeni o kojoj govorit je vjerojatno zbog amortizera volana kojeg kava nema u serijskoj opremi!(barem u Hr)

Ma i kod nas nema, a nema ga nigde! Jednostavno Kawa nema seriski amortizer volana. A to je jako veliki minus! Ja cu je uzeti (novu zx6) ali to je velika mana.

nema, a nema ga nigde! Jednostavno Kawa nema seriski amortizer volana. A to je jako veliki minus! Ja cu je uzeti (novu zx6) ali to je velika mana.

Ja sam uzeo novog, i meni ne smeta što nema amortizer! Malo zna zatrest na izlazu iz zavoja!

Uzeo sam netipičnu boju za kawu(narančastu) tj. ovu iz avatara!

• Drug član, 2754 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

nema, a nema ga nigde! Jednostavno Kawa nema seriski amortizer volana. A to je jako veliki minus! Ja cu je uzeti (novu zx6) ali to je velika mana.

Ja sam uzeo novog, i meni ne smeta što nema amortizer! Malo zna zatrest na izlazu iz zavoja!

Uzeo sam netipičnu boju za kawu(narančastu) tj. ovu iz avatara!

Cestitam kolega ! Dok se ovde tupe misljenja ti si uzeo pravu spravu. Jeste da nije zeleni ali je prelep.

A da ne upadnem u kategoriju filozofa, juce sam ga vozao i SVIDJA mi se jako. Malo manje snage u nizim obrtajima od 636 ali lezanje, lakoca , sedenje - moze li bolje ?! Vec znam da ce za 2 godine biti noviji model ali stvarno nema potrebe.

Cestitam kolega ! Dok se ovde tupe misljenja ti si uzeo pravu spravu. Jeste da nije zeleni ali je prelep.

A da ne upadnem u kategoriju filozofa, juce sam ga vozao i SVIDJA mi se jako. Malo manje snage u nizim obrtajima od 636 ali lezanje, lakoca , sedenje - moze li bolje ?! Vec znam da ce za 2 godine biti noviji model ali stvarno nema porebe.

Hvala!

Mislim da teško može bolje!(barem za sada)

Motor jednostavno leti! Što se tiče boje: svi skoro imaju zelene pa sam odlučio biti jedan od "unikatnih", a i o ukusima se ne raspravlja ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja