CharlieSt 8 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Split-Dalmacija Motocikl: BMW R 80 RT Prijavi odgovor kao problematičan Prije otprilike godinu dana crkne mi akumulator i ja odem i kupim Unibat akumulator za moj motor(bmw R 80 RT). Evo nakon cca godinu dana crkne i on, gledam koliko dođe isti ka ono šok. Akumulatori poskupili i to previše. Sad bi me Unibat za moj motor došao oko 90eura. Kako orginal akumulator ima 28Ah ja pogledam malo auto akumulatore, Da Vas ne zamaram dalje, na BMW R serije(air head) odgovara po dimenzijama akumulator od Daewoo Matiza. Trebate pribacit i kleme od Matiza i nema problema sa montažom u motor. Ja sam kupia Energizer akumulator 35Ah suhi (bez održavanja) i imam dvi godine garanciju na njega. I prezadovoljan sam, jeftin, duža garancija, nema održavanja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Charlie , ubacio si Energizer u punom nazivu 12v 35 Ah Asia EP35J-TP ili JX-TP u zavisnosti od polozaja plusnog pola.Kleme za njega su dosta uze od standardnih. Inace garantni rok kod nas je 24/36 meseci . Akumulator je kiselinski .Cena 4190 din ili oko 40 e. Duzina 187mm Sirina 127mm Visina 227 mm Cisto da pojasnimo zainteresovanim kolegama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CharlieSt 8 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Split-Dalmacija Motocikl: BMW R 80 RT Prijavi odgovor kao problematičan Charlie , ubacio si Energizer u punom nazivu 12v 35 Ah Asia EP35J-TP ili JX-TP u zavisnosti od polozaja plusnog pola.Kleme za njega su dosta uze od standardnih. Inace garantni rok kod nas je 24/36 meseci . Akumulator je kiselinski .Cena 4190 din ili oko 40 e. Cisto da pojasnimo zainteresovanim kolegama . Točno taj, hvala na preciznim podacima. Kleme su uže od standardnih i zato sam napisao da se tribaju stavit i kleme od Matiza. Cijenu nisam navodio jer neznam cijene tu kod vas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 31, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj bre, ako to može na R80RT onda može i na R100RT! Mislim... j... Unibat, Excide, Energo-qrac, Energo-palac... Matiz, kažeš Dođi čici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeli bre kolki su vam to motori kad pasuju od auta?!!? U svakom slucaju nadam se da taj akumulator nije pretezak da utice na voznju! A i 3 godine je 3 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 31, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeli bre kolki su vam to motori kad pasuju od auta?!!? ... Pa veliki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeli bre kolki su vam to motori kad pasuju od auta?!!? Nisu rekli od auta vec od Matiza :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u tempu ovde u KG neke akumulatore koji mi ne lice ni na auto ni na moto. Imaju neke kao auto kleme kupice (ali male) i ne pun krug nego kao krug zasecen ravno sa obe strane. Igledaju po dimenzijama kao veliki moto akumulatori. imaju tako po 30-40 Ah... Garancija 2 godine. Cena se ne secam... Da nije mozda to to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Januar 31, 2011 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ziveo BMW,u auspuh ga ljubim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CharlieSt 8 Napisano Februar 1, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Split-Dalmacija Motocikl: BMW R 80 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam nekome pomogao :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CharlieSt 8 Napisano Februar 1, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Split-Dalmacija Motocikl: BMW R 80 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj bre, ako to može na R80RT onda može i na R100RT! Mislim... j... Unibat, Excide, Energo-qrac, Energo-palac... Matiz, kažeš Dođi čici! Naravno da može i na 100 RT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan charlie kralju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CharlieSt 8 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Split-Dalmacija Motocikl: BMW R 80 RT Prijavi odgovor kao problematičan evo još jedan detalj, ne tiče se akumulatora. Riječ je regleru, naime kad rikne orginalni regler isti se može uspješno zamjenit reglerom od pegle(Zastava 126 P). Provjereno radi bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 2, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan I komutator je od kola. Par desetna marki i modela imaju isti komutator. Takođe i Hal senzor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoranrt 0 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: svilajnac Motocikl: BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi taj akumuator od Matisa. Kod mene ganema.Najmanji sto sam nasao je 45ah i on mi ne odgovara zbog dimenzija. Stari mi je nacisto crko pa mi je prilicno hitno. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoranrt 0 Napisano April 2, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: svilajnac Motocikl: BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigo aku. Ugurao sam ga uz manje prepravke. VARTA 40ah-4800din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...