Čika Dule 152 Napisano Mart 31, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo crno spustanje cene ? pa msm da od ovoga nema povoljnije. Ne daj se druze! :aha: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan novi momenat : Kofere zadrzavam za sledeci motor . Ostade motor bez kofera za 1500e sem ako neko nece da kupi dobre bocne Krauser sa sve nosacima isto bili na TDM-u samo na 4TX 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano April 1, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček, ti to imaš 2x3kofera! Koliki su ti krauseri i koliko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ne, ne. Imam ova tri Givi sa wingrackom koji ostaju i vise nisu na prodaju a imam dva bocna krauser sa nosacima original, a dodat je i za top case samo sto se lako skida i meni se ne svidja. Koliki su -slikacu pa vidi, ali jos juce se prvi javio robbief pa cu mu dati prednost. Evo cim dodjem sa posla slikam i cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Da li je i ako jeste dokle je registrovan? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 2, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste registrovan do 06.04.2011. i ako je za tebe 50e popust jer se blizi registracija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje ponude nema Jeste registrovan do 06.04.2011. i ako je za tebe 50e popust jer se blizi registracija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sedam strana i 12000 pregleda..svaka čast..definitivno privukao pažnju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba druze 12000 pregleda ...gledaM po moto berzi moj TDM najjeftiniji i garantujem da je u odlicnom stanju sto se i vidi. Medjutim svi se jave da ce doci , onda naravno nedodju a ni da se jave e kretenu ,idiote,budalo necu doci. Nego sve zivo odlozim i ....nista. Ma nacice se neko kome treba TDM. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marakg 16 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ti ovaj iz Smedereva na moto berzi nacisto ubi cenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan opusteno svako ima svoju cenu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marakg 16 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi da li je to razlika u modelu ( 3VD ) sto neki imaju jedan aneki dva izduva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Jok brate svaki ima dva fabricki pa ko hoce budzi na jedan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A posto uz njega dajes jos jedan set topova moze da stavi po dva sa obe strane to jos niko nije probao :moto3: :moto3: Jok brate svaki ima dva fabricki pa ko hoce budzi na jedan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano April 5, 2011 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 700e 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kastro 5 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Aprilia Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan sramota! 700e 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano April 5, 2011 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto sramota ja toliko nudim ti ako imas vise ponudi. Trziste je cudo ako neko mora da proda neko moze da kupi jevtino. Ja znam za 3 TDM-a koji su se prodali mnogo jevtinije od ovog u ovom oglasu od kada se on prodaje. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ok, ne zelim da komentarisem . Cena je 1500e i vise nije zurba. Hvala na ponudi. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo je oglas OBAVEZNO POGLEDATI, na jednom drugom sajtu imao vise pregleda. Evo ja sam i ovaj obavezno pogledao 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sa koje li si ti planete, to je stvarno premalo pa ni kinezi nisu toliko 700e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vi stvarno ne shvatate tržište. Ovaj motor je na svim oglasnicima toliko nametan da ga više neće kupiti ni neko ko se bavi preprodajom motora jer to bar dve godine neće moći da se proda. Ako pak neko bude hteo da kupi TDM-a naćiće novijeg u dobrom stanju za približnu cifru. Nije mi jasno zašto neki misle da motori koje vozimo vrede puno para.Ja sam promeno nekoliko motora u poslednjih par godina ,i to motora koji važe za venčanice na tržištu i ni jedan nisam prodavao duže od dva meseca.Što bi reklo svaka roba vredi onoliko koliko je neko spreman da je plati ,a ne onoliko koliko para fali vlasniku.Ko nije spreman da izgubi određenu količinu novca kad kupi motor za ličnu upotrebu možda treba da se razmisli da to i nije za njega,možda je bolje otići u kladionicu verovatnije je da će tamo dobiti Sve u svemu kad je nokom frka da proda mora da se pomiri da će prodati ispod cene ili nek traži pare ne drugom mestu. A što se tiče vrednosti ovog motora izračunajte sami njegovu krajnju cifru kad na prodajnu cenu prodavca dodate prevod , registraciju,ako bog da samo manji servis i sređivanje onoga što je vlasnik naveo .Ta računica će vam pokazati jednu cifru koju niko čak ni taj vlasnik ne bi bio spreman da plati za taj motor.A da ne kažem o cifri od 2800 sa kojom je krenula prodaja jesenas. Molim administratore da mi ne brišu post jer bez obzira na silne minuse koje ću dobiti ja iza ovoga stojim. 25 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan sa koje li si ti planete, to je stvarno premalo pa ni kinezi nisu toliko 700e A tebi ako se ne sviđaju tuđe ponude izvadi pare pa ga kupi za više prodao si tvoj motor i pisao si da te interesuje ovaj motor .Ne vidim šta te sprečava da ga kupiš osim zle namere. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan srecava me smrtni slucaj, barem za sada,zle namere nema nigde samo mi je zao da se omalovazi ovako dobar motor!!! sa koje li si ti planete, to je stvarno premalo pa ni kinezi nisu toliko 700e A tebi ako se ne sviđaju tuđe ponude izvadi pare pa ga kupi za više prodao si tvoj motor i pisao si da te interesuje ovaj motor .Ne vidim šta te sprečava da ga kupiš osim zle namere. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Žao je subjektivni osećaj. Ja sam dao objektivnu ponudu i prema njoj se tako i ponašaj. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan oke samo navali sa ponudama,mozda neka i prodje Žao je subjektivni osećaj. Ja sam dao objektivnu ponudu i prema njoj se tako i ponašaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...