klimbra 13 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitance.....kakav put mi predlažete od Kladova......prema Makedoniji????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitance.....kakav put mi predlažete od Kladova......prema Makedoniji????? autoput :moto3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2022 Napisano Februar 18, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitance.....kakav put mi predlažete od Kladova......prema Makedoniji????? Poezija... Kladovo-Negotin-Zajecar-Knjazevac-Pirot-Kalna-Vlasinsko jezero-Surdulica-Vladicin Han pa dalje autoputem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Poezija... Kladovo-Negotin-Zajecar-Knjazevac-Pirot-Kalna-Vlasinsko jezero-Surdulica-Vladicin Han pa dalje autoputem. Dalje, kao ni bliže, nema autoputa, osim ako nisu pustili ono malo km kod Preševa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitance.....kakav put mi predlažete od Kladova......prema Makedoniji????? Poezija... Kladovo-Negotin-Zajecar-Knjazevac-Pirot-Kalna-Vlasinsko jezero-Surdulica-Vladicin Han pa dalje autoputem. E pa to sam i ja mislio......puno fala. Imao sam čak i jendnu ludu ideju, da idem dalje pored Dunava.....al nekako mi se ne ide u Rumunjsku...... Mislim,, da će ovaj put biti mnogo bolji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I... hoće li biti neke vožnje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6115 Napisano Februar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Po snegu? Teško... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro nisam mislio baš sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Mart 6, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan BOK BAJKERI!! u petek poslepodne 22.04.2011 dolazim u beograd i tu ostajem u suboto i nedelju a onda krečem u bugarsko. u suboto bi provozao reku DUNAV sa romunjske i srbske strane --beograd--pančevo--bela crkva-- moldova nua (rom)--drobeta--preko đerdapa u srbiju--donji milanovac--veliko gradište --smederevo ,( na skup motorista) --beograd !u nedelju bi razgledao BEOGRAD ,(šta mogu da vidim za jedan dan , za razgledanje BEOGRADA računam na mog druga VLADA AFRIKA , sada VLADO BMW )a u ponedeljak bi krenuo u sofiju i dalje u tursku:::--beograd-- kučevo --bor--zaječar --sofija. interesuje me vaše mišljenje za ruto , da li nešto promenim ili slično .za spavanje sam zamislio JAHTING KLUB KEJ ili KONAK VUKAŠINOVIČ zbog sigurnog parkinga --vaše mišljenje ... lp milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan BOK BAJKERI!! u petek poslepodne 22.04.2011 dolazim u beograd i tu ostajem u suboto i nedelju a onda krečem u bugarsko. u suboto bi provozao reku DUNAV sa romunjske i srbske strane --beograd--pančevo--bela crkva-- moldova nua (rom)--drobeta--preko đerdapa u srbiju--donji milanovac--veliko gradište --smederevo ,( na skup motorista) --beograd !u nedelju bi razgledao BEOGRAD ,(šta mogu da vidim za jedan dan , za razgledanje BEOGRADA računam na mog druga VLADA AFRIKA , sada VLADO BMW )a u ponedeljak bi krenuo u sofiju i dalje u tursku:::--beograd-- kučevo --bor--zaječar --sofija. interesuje me vaše mišljenje za ruto , da li nešto promenim ili slično .za spavanje sam zamislio JAHTING KLUB KEJ ili KONAK VUKAŠINOVIČ zbog sigurnog parkinga --vaše mišljenje ... lp milan Sve je sredjeno. Zvaces me sa Granice, a ja cu te cekati na naplatnoj rampi nadomak Beograda. Sprovodim te do smestaja, i za dalje ne brini. U Subotu cemo ici na malu voznjicu do Arandjelovca ( da malo vidis nasu Srbiju ), pa neka klopa, i tako to..... Have a nice trip!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Poslaću ti moj broj ako ti šta zatreba u Požarevcu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan BOK BAJKERI!! u petek poslepodne 22.04.2011 dolazim u beograd i tu ostajem u suboto i nedelju a onda krečem u bugarsko. u suboto bi provozao reku DUNAV sa romunjske i srbske strane --beograd--pančevo--bela crkva-- moldova nua (rom)--drobeta--preko đerdapa u srbiju--donji milanovac--veliko gradište --smederevo ,( na skup motorista) --beograd !u nedelju bi razgledao BEOGRAD ,(šta mogu da vidim za jedan dan , za razgledanje BEOGRADA računam na mog druga VLADA AFRIKA , sada VLADO BMW )a u ponedeljak bi krenuo u sofiju i dalje u tursku:::--beograd-- kučevo --bor--zaječar --sofija. interesuje me vaše mišljenje za ruto , da li nešto promenim ili slično .za spavanje sam zamislio JAHTING KLUB KEJ ili KONAK VUKAŠINOVIČ zbog sigurnog parkinga --vaše mišljenje ... lp milan Kalemegdan ne možeš fulati .... Skadarliju isto tako ... Pa terazije i SNP Bar se u BG ima šta vidjeti ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo mene opet ... datum je sve bliže.... nego, nitko mi nište nije preporučio za smještaj ... znači trebamo smještaj negdje u BG (Moover suputnik je izrazio želju vidjeti BG bar nabrzinu) i trebamo smještaj negdje tamo oko Kladova Kako sam na početku rekao, ne tražimo nekakav pretjerani luksuz, bitno da je čist krevet, da se možemo otuširati i da su motori na sigurnom ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 10, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan OK ... BG riješen smještaj .... ali kako stvari stoje, trebat će mi i negdje oko Čačka----- Užica... ?!?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 10, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan evo mene opet ... datum je sve bliže.... nego, nitko mi nište nije preporučio za smještaj ... znači trebamo smještaj negdje u BG (Moover suputnik je izrazio želju vidjeti BG bar nabrzinu) i trebamo smještaj negdje tamo oko Kladova Kako sam na početku rekao, ne tražimo nekakav pretjerani luksuz, bitno da je čist krevet, da se možemo otuširati i da su motori na sigurnom ... Za smeštaj u Kladovu možeš da pokušaš u Kampu Đerdap. Oni su doduše orijentisani na grupne posete ali imaju i nekoliko bungalova (1/2 i 1/3) i moguće je da primaju i individualne goste. Dole imaš link na njihov web sajt i telefone. Pozovi i traži Lidiju i pozovi se na mene. Ako već ne primaju individualne goste može ti možda preporučiti nešto drugo. http://www.kampdjerd.../bungalovi.html Ako to ne pomogne, napiši ovde da je problem aktuelan i dalje, za koliko osoba je potreban smeštaj, pa ćemo sigurno naći neko rešenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 10, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Za Kladovo moooožda i neće trebati jer je ruta malo promjenjena, pa ne idemo za Rumunsku već idemo prema Sarajevu, pa je sad Čačak u igri .. ali ko zna... hvala na informaciji, svakako ću pogledati šta se nudi, ako ipak odlučimo tamo noćiti .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 24, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo i jedan od zadnjih javljanja prije puta... za par dana se kreće.... Ruta je otprilike zamišljena i ide nekako ovako ... Požega - Osijek - Vukovar - NS - BG - (što više uz Dunav) Kladovo - Čačak - Užice - Sarajevo - Orašje - Đakovo - Požega Predviđena dilometraža je cca 1500 km ... 4 dana... Ako netko za kraj ima još nešto dodati što bi moglo biti od neke važnosti, slušam ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 24, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kladovo-Cacak? Ovde izmedju ima neka praznina... Jel imate neku ideju kuda ste planirali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 24, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a znam da je praznina... ali moramo ju nekako popuniti ... imaš nešto pametno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano April 24, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kladovo, Negotin, Bor(Borsko jezero), Zajecar, Nis, Vrnjacka banja, Kraljevo, Ivanjica, Guca, Cacak... - pa biraj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 24, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vas ide? Mogli biste bez problema da prenocite kod mene u Kragujevcu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 25, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kladovo, Negotin, Bor(Borsko jezero), Zajecar, Nis, Vrnjacka banja, Kraljevo, Ivanjica, Guca, Cacak... - pa biraj Ovo deluje OK...samo bez Nisa, mnogo je juzno. Iz Zajecara, preko Cestobrodice, Paracin, Krusevac... Evo moj mob. 063/466403 ako prolazite kroz Kraljevo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 25, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kladovo, Negotin, Bor(Borsko jezero), Zajecar, Nis, Vrnjacka banja, Kraljevo, Ivanjica, Guca, Cacak... - pa biraj ići ćemo vjerovatno Bor-Kragujevac-Čačak-Užice .... Niš nam je previše južno, a vremena je malo .. Koliko vas ide? Mogli biste bez problema da prenocite kod mene u Kragujevcu. dva motora, dvoje ljudi i jedna žena.... znači troje + dva motora.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moover 75 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: SC29 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo pa pokret... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 26, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nisi se uplašio kiše ? ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...