KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Januar 29, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us na prodaju Kawasaki Gpz 550 Unitrack...1984. godiste motor nije registrovan i slabo je vozen zadnje dve sezone... motor poseduje originalne cajgere i fabricke auspuhe kao i fabricku prednju masku...ne vide se na slici... motor je kompletan, stanje guma solidno... motor se moze videti u Beogradu... CENA 700 eur kontakt tel. 064/11-47-001 063/220-105 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoS 52 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Strasan Motor! Vozio sam jednom prilikom! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 3, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan doslo je do izmene cene cena od 01.02.2011. je 600 eur... za ozbiljne kupce...i ljude koji bi hteli da pogledaju isti obavestenje da cena nije fiksna... hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li te interesuje neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 15, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan ne hvala... vidim da ti je MZ uredan...ali imao ih vise komada... ako je neko zainteresovan nova cena je 550e kes..... ako ne ode u komadu za ove pare...ide za delove... pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan steta bi bila da ode u delove. Al ako to bude jedina solucija jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 15, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan steta... al i sam vidis kakva su vremena... ljudi danas imaju para sve manje, posao se tesko nalazi i uopste sve je veoma klimavo... pa i cene... secam se 2005. je ovakav motor kostao oko 1.600e a sada nepunih 600... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan znam evo ga i moj tdm na oglasima, katastrofa samo zamene prolaze kes nikako. Jedino da probam da ga menjam ......za kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 2, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje cena 550 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 6, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo slika, da bi bilo jasnije u kakvom je stanju motor, bar vizuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Avgust 16, 2012 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze da se zakljuca tema Hvala... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 16, 2012 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tebe li sam sreo ja juče u bulevaru gore, kad sam te pitao treba li pomoć, kad si otključavao motor ? Plava CB400N, JNA lone, crna kaciga, naočare, siva enduro jakna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Avgust 17, 2012 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe li sam sreo ja juče u bulevaru gore, kad sam te pitao treba li pomoć, kad si otključavao motor ? Plava CB400N, JNA lone, crna kaciga, naočare, siva enduro jakna... Mislim da nisi, cini mi se da nisam juce radio niosta na Bulevaru, odnosno nisam bio tamo parkiran u Cetvrtak 16.08. ali nema veze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...