Guest diRRty Napisano Januar 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne nove slike .Rossi u Camel bojama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 23, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo zraci ta zuta, stavljajte zastitu na oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 23, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Naviknucemo mi na boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Naviknucemo mi na boju Tako je Cale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Januar 24, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan STRAVA :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 24, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Uh,strava boja. Sad mogu da se pravdam da mi je kaciga camel-zuta zato sto podrzavam rossia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valentino rossi 0 Napisano Mart 26, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ala volem zutu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 27, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Boja je bas lepa ali je Rossi danas, nazalost, u prvoj krivini otvorio sezonu padova i guljenja motora. P.S. Nisam ocekivao da je Ducati ovoliko ojacao u MotoGP-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 27, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce zbog ovoga sto se desilo danas, Rossi sledecu trku voziti 120%. Skoro sam siguran u njegovu pobedu na sledecoj trci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 27, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce zbog ovoga sto se desilo danas' date=' Rossi sledecu trku voziti 120%. Skoro sam siguran u njegovu pobedu na sledecoj trci.[/quote']Da Cale tako je , sledecu tkru pobedjuje garantovano.Ovo jucerasnje sranje ce morati da naplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 27, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih bio tako siguran u to, Katar je znao da bude bas malerozan za Rossija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9466 Napisano Mart 27, 2006 Drug član, 4363 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce zbog ovoga sto se desilo danas' date=' Rossi sledecu trku voziti 120%. Skoro sam siguran u njegovu pobedu na sledecoj trci.[/quote']Da Cale tako je , sledecu tkru pobedjuje garantovano.Ovo jucerasnje sranje ce morati da naplati Pa ljudi ima i boljih vozaca od Rossia.Sta se svi palite na njega koda vam je rodjeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 27, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce zbog ovoga sto se desilo danas' date=' Rossi sledecu trku voziti 120%. Skoro sam siguran u njegovu pobedu na sledecoj trci.[/quote'] Onda Cale, ja stavljam kintu na to. Ako puknem pare, dodjes mi pice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 27, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi ima i boljih vozaca od Rossia.Sta se svi palite na njega koda vam je rodjeni Ima, evo na primer ja, nego je bedak sto ne volim Rove, pa ne mogu da iskoristim taj svoj talenat Nego, bio sam prosle nedelja na vaterpolu Partizan-Jug (Dubrovnik) i u Jugu igra neki Racunica. Da ti ne dodje nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9466 Napisano Mart 27, 2006 Drug član, 4363 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi ima i boljih vozaca od Rossia.Sta se svi palite na njega koda vam je rodjeni Ima' date=' evo na primer ja, nego je bedak sto ne volim Rove, pa ne mogu da iskoristim taj svoj talenat Nego, bio sam prosle nedelja na vaterpolu Partizan-Jug (Dubrovnik) i u Jugu igra neki Racunica. Da ti ne dodje nesto?[/quote'] Eto Djuro ajmo mi da se angaziramo pa da pokazemo zabarima :wink: Da neskrecemo sa teme da Igor Racunica je moj daljni rodjak.Njegovi baba i dida su imali kucu priko puta moje i njegova caca Slobodan se uda u Dubrovnika tako da su samo liti dolazili u Raslinu(to je selo pokraj Sibenika odakle Racunice poticu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 27, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi ima i boljih vozaca od Rossia.Sta se svi palite na njega koda vam je rodjeni Da, ima nas preko nekoliko :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 28, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi ima i boljih vozaca od Rossia.Sta se svi palite na njega koda vam je rodjeni Jes da si mi brat , ali moram da ti kazem .Ne seri bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9466 Napisano Mart 28, 2006 Drug član, 4363 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi ima i boljih vozaca od Rossia.Sta se svi palite na njega koda vam je rodjeni Jes da si mi brat ' date=' ali moram da ti kazem .Ne seri bre[/quote'] Ako je to sa bratseke strane vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 28, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi ima i boljih vozaca od Rossia.Sta se svi palite na njega koda vam je rodjeni Jes da si mi brat ' date=' ali moram da ti kazem .Ne seri bre[/quote'] Ako je to sa bratseke strane vazi Sa bratske nego kako :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...