Jump to content

Moto Zajednica

Trebinje 15.16.17. Jun

Recommended Posts

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Trebinje je stvarno lijep grad. Ko nije bio jos, recimo da se zajebao. Odmah smo otisli na skup, odnosno krenuli tamo jer nismo znali gdje je tacno. Malo smo se iznenadili da je prilicno daleko od grada (17 km) pa smo stalno zapitkivali narod kol'ko jos ima. Kamp je bio relativno dobro odabran, mjesto je lijepo, pored rijeke ali je malo tako da je bila poprilicna guzva u subotu. Jedina zamjerka u vezi s ovim je ulaz u kamp, poprilicno nizbrdo sa sljunkom. U subotu su postavljene gumene prostirke pa je bilo lakse. Svirali su Isnogood is Trebinja,  PRORock. i Taxi iz Zenice. Ljudi moji ove zadnje, matorce, je trebalo cuti i vidjeti. Pa ne da prase ljudi nego je strahota. Oni su moja topla preporuka svima koji organizuju skupove. Znaci full-njih trojica mislim prosjek 55-60 god imaju i repertoar i svirku i scenski nastup i mladog pjevaca koji ima doooobar glas etc, etc...

Mala digresija: na sajtu TNT Trebinje bilo je receno da ce pivo biti 1KM a bilo je 2. Obzirom da ulaz nije placan, niko ne bi pravio pitanje ni da je bio najavljeno da ce biti ta cijena, nego jednostavno nema razloga da se daju pogresne informacije, znate vec o cemu govorim.

Za vasu informaciju, put Trebinje-H.Novi je zatvoren u terminu 8-14 i 17-20h.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Vjerujte da mjesta blize gradu ili u samom gradu ili nema ili je nemoguce dobiti dozvolu. I ovako su dva drota dosla u 23:30 u Jazini koja je 17 km od grada da gase muziku,kako kazu zbog remecenja javnog reda i mira. I jos je bila jedna mala frka,ali srecom su predsjednik i ostatak clanova to rijesili,takodje ta dva drota su bili totalno beskorisni,za razliku od saobracajaca koji su bili na visini zadatka.

Za cijenu toce,meni je receno da ce biti toliko,ja se stvarno izvinjavam sto to nisam promjenio,nisam bio dole,a oni su mi zaboravili to napomenuti.

• , 1322 postova

Trebinje je stvarno lijep grad. Ko nije bio jos, recimo da se zajebao. Odmah smo otisli na skup, odnosno krenuli tamo jer nismo znali gdje je tacno. Malo smo se iznenadili da je prilicno daleko od grada (17 km) pa smo stalno zapitkivali narod kol'ko jos ima. Kamp je bio relativno dobro odabran, mjesto je lijepo, pored rijeke ali je malo tako da je bila poprilicna guzva u subotu. Jedina zamjerka u vezi s ovim je ulaz u kamp, poprilicno nizbrdo sa sljunkom. U subotu su postavljene gumene prostirke pa je bilo lakse. Svirali su Isnogood is Trebinja,  PRORock. i Taxi iz Zenice. Ljudi moji ove zadnje, matorce, je trebalo cuti i vidjeti. Pa ne da prase ljudi nego je strahota. Oni su moja topla preporuka svima koji organizuju skupove. Znaci full-njih trojica mislim prosjek 55-60 god imaju i repertoar i svirku i scenski nastup i mladog pjevaca koji ima doooobar glas etc, etc...

Mala digresija: na sajtu TNT Trebinje bilo je receno da ce pivo biti 1KM a bilo je 2. Obzirom da ulaz nije placan, niko ne bi pravio pitanje ni da je bio najavljeno da ce biti ta cijena, nego jednostavno nema razloga da se daju pogresne informacije, znate vec o cemu govorim.

Za vasu informaciju, put Trebinje-H.Novi je zatvoren u terminu 8-14 i 17-20h.

a sto se nisi javio...

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Aha...crne rupe ;D Bili smo zajedno majstore pod platanima. Ja sam onaj visoki zgodni dasa ::) i bio sam u drustvu sa Vudu-om i Grunf014. U subotu uvece ni traga ni glasa od tebe. Ko zna gdje si ti bio ;D

• , 1322 postova

Aha...crne rupe ;D Bili smo zajedno majstore pod platanima. Ja sam onaj visoki zgodni dasa ::) i bio sam u drustvu sa Vudu-om i Grunf014. U subotu uvece ni traga ni glasa od tebe. Ko zna gdje si ti bio ;D

u jebote,stvarno lose pamtim imena,sad sam se sjetio ali je poruka vec otisla

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Jebiga , opet sam propustio jedan od najboljih skupova(zdravstveni problemi)....

Ali zato u nedelju nisam mogao da izdrzim a da se ne spustim od Donjeg Vakufa da docekam ekipu na povratku iz Trebinja!!!!!!!!!!!

Sale hvala za CD!

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978)

Ciao!!!

Nikako da nadjem vremena da kazem nesto o Trebinju.

Iz BL sam krenuo sa Zokom u petak, i na Makljenu sreo SASA iz Umaga i momke iz MC THE CROWS. To je prvo upoznavanje sa njima. bilo mi je drago upoznati nekoga sa bjb-foruma. Vozili smo do Mostara gde smo se Zoka i ja odvojili prema Capljini. Mislili smo samo da se vidimo sa momcima, ali tu mi je pukla guma, pa smo morali da prenocimo. Svaka cast momcima iz Capljine jer su se svi zauzeli za resavanje tog problema. Od odlaska u Metkovic da kupe novu gumu, do montiranja na motor. Posebno HVALA ZELETU!!!

U TB smo dosli tek na defile. Tu sam upoznao i URKE-ta sa foruma. Slucajno, ali lepo upoznavanje!!!

KADA CE NALEPNICE ZA CLANOVE FORUMA ZA LAKSE UPOZNAVANJE PO BELOM SVETU???  ;D ;D ;D

Sto se tice Trebinja imam samo DVE ZAMERKE: 1-daljina od grada, 2-cena piva. ;D ;D ;D Sve ostalo je ODLICNO!!!

POZDRAV SASI I URKETU!!!

PAR SLICICA ;D

• Zainteresovan, 774 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV

Stvarno je super bilo u trebinju.Mnogo lep grad,skup malo dalje kao sto je vec receno,mali problemi ulaz,strmo,pesak ali ni to nije bio problem jer je imao pored ogradjen prostor gde se mogao parkirati motor.Ulaz besplatan uz lepe devojke koje docekuju bajkere(sta reci).Mislim da to sto se tice placanja kod nas ne postoji,a i covek se mnogo drugacije oseca kad ga na ulazu niko ne posmatra kao 400 din. a ne kao bajkera,znaci ljudi nemaju za cilj da uzmu sto vise love,a mogli su,svaka cast.Bendovi,manje zvucna imena,ali no problem.Cudno mi je za tu frku jer su stvarno ljudi bili ok.Pucanja je bilo,standardno kao i na svakom skupu ali momci su bili stvarno uvezbani na prekidacu,cak je u jednom trenutku prekinut program jer se covek sa bine nije cuo preko ozvucenja posto se radilo o gsx-r-ovima 1100. :).Jedan vrlo lep skup i uvek cu rado otici u Trebinje.

Grad je uvece bio pun motora,svi u svim radnjama i kaficima prijatni prema bajkerima,zaista lepe devojke sto rece Sasa.Da i upoznao sam neke ljude sa foruma :).I neka fotka za kraj:

Sa skupa

404.jpg

404.jpg

Trebinje,iz dvorista crkve

404.jpg

Sa izuzetnog puta

404.jpg

404.jpg

Krivo mi što nisam imao čime da dođem , mnogo lepe slike

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

p.s. DIRRTY,ne da si duzan,nego si DUZAN DO JAJA!!!!!

Neka si mu rekao....možda se iskupi ako uspije da nas napije...a to će biti  teeeeško...

Uh,ja sam se tek danas dočepao tastature....bilo je lijepu u Trebinju ( da nisam vodio dragu mi ženicu...možda bi bilo i ljepše..hm...ko zna  ;))

Žao mi se bilo vratiti,ali je utiske popravila jagnjetina sa pekarskim krompirom na polasku kući,vino i rakija u manastiru Tvrdoš  i ...nakon 300 km,pita "gužvara" sa 'ladnim kiselim mlijekom u zemljanim ćupovima na Igrištu iznad Vlasenice.

Iduće godine popravni...mislim na mnogo više dana koje ću odvojiti za ovaj skup.

Guest diRRty

p.s. DIRRTY,ne da si duzan,nego si DUZAN DO JAJA!!!!!

Neka si mu rekao....možda se iskupi ako uspije da nas napije...a to će biti  teeeeško...

Uh,ja sam se tek danas dočepao tastature....bilo je lijepu u Trebinju ( da nisam vodio dragu mi ženicu...možda bi bilo i ljepše..hm...ko zna  ;))

Žao mi se bilo vratiti,ali je utiske popravila jagnjetina sa pekarskim krompirom na polasku kući,vino i rakija u manastiru Tvrdoš  i ...nakon 300 km,pita "gužvara" sa 'ladnim kiselim mlijekom u zemljanim ćupovima na Igrištu iznad Vlasenice.

Iduće godine popravni...mislim na mnogo više dana koje ću odvojiti za ovaj skup.

Zare brate molim za oprostaj, uzelela se sirotinja mora posle 3 godine

• Svrati ponekad, 272 postova

Bilo je super,i Žare ne kukaj što si poveo ženu,jer da nisi ja bi bio jedini sa ženom,a to nije u redu vi da se zezate,a ja da gledam.

Extra mi je drago što sam i lično upoznao neke ljude sa foruma koje nisam znao do sada,a o kojima sam čuo lepih reči.

Puno pozdrava Saši,Neni a ti Vlade puno mi pozdravi Dr.Duleta i reci mu da mi je žao što sam malo duže spavao pa nismo pili kafu ujutru.

Žare vidimo se u Užicu,a Dirrty tj. Fifti nas za kaznu vodi na sladoled da vidi koliko kugli možemo da pojedemo.

Guest diRRty

Bilo je super,i Žare ne kukaj što si poveo ženu,jer da nisi ja bi bio jedini sa ženom,a to nije u redu vi da se zezate,a ja da gledam.

Extra mi je drago što sam i lično upoznao neke ljude sa foruma koje nisam znao do sada,a o kojima sam čuo lepih reči.

Puno pozdrava Saši,Neni a ti Vlade puno mi pozdravi Dr.Duleta i reci mu da mi je žao što sam malo duže spavao pa nismo pili kafu ujutru.

Žare vidimo se u Užicu,a Dirrty tj. Fifti nas za kaznu vodi na sladoled da vidi koliko kugli možemo da pojedemo.

Mnogo je pobratime, Vas dvojicu je lakse obuci nego naraniti

• Svrati ponekad, 369 postova

Zene,zene,uh tesko vam je bilo verujem.Ja nisam uopste spavao tako da ni ja nisam pio kafu ujutru(krenuo sam oko 5h nazad i smrzo se kao p....Prenecu pozdrave Dr. Dulu jos se nismo videli,nastavio je na more(i ja sam trebao na dva tri dana) ali jbg.,drugi put.

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

kako sam uspeo da ukacim u Trebinju samo slepac nije natovario nesto na motor,takva klima valjda,sta ja znam

Pa znas kako ,pored rijeke, pitomina! ;D

• U prolazu, 96 postova

Evo nekih slika sa zakasnjenjem jer sam produzio boravak na moru.

Visegrad

404.jpg

Tjentiste

404.jpg

Bilecko jezero

404.jpg

404.jpg

Fenomenalni matorci(izuzev pevaca koji je dosta maladji)-TAXI band Zenica

404.jpg

Pod platanima-Trebinje

meCPk_picture041rn4.th.jpg

Posto sam kako-tako uspeo da pandura uverim da mi rade farovi(samo levi pod oborenim svetlom),on me iz zahvalnosti,na dobijenoj lekciji,fotografisao.

2tugT_picture044we4.th.jpg

Kotor

404.jpg

Stare kuke na putu iz Austrije preko Albanije za Krit.

404.jpg

Moja malenkost pored jedne od njihovih masina.

404.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja