El Muerte 355 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Videh na LOUIS-ovom sajtu ovo ulje pa me interesuje da li je neko kupovao: http://www.louis.de/_40f218cd11fbf14e959ce245d8b5925d48/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=325&wgr=432&list_total=50&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10038450 br : 10038451 Posto kod nas ima dosta 'laznjaka' a da ne govorim o ceni koja je astronomska, sta mislite o kupovini ovako necheg ? Takodje, od 19 kritika, naisao sam na 2 negativne gde se zale na proklizavanje kvachila, dok su ostalih 17 pozitivne. Nisam ga jos probao ali mi uliva poverenje ono : MADE IN GERMANY. KUPITI ILI NE ? Saveti su dobrodosli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Januar 29, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Moj dugogodisnji prijatelj (i motordzija) ima auto servis i od skoro je zastupnik Pro -cycle ulja,naime ima ulje za automobile a na moje nagovaranje je uvezao malu kolicinu ulja za motore (ono iz Louisa).Probacemo na nekom motoru ,pa cu javiti na forumu koga zanima (moje neobavezujuce misljenje.Nisam siguran al mislim da ce cena biti niza od Louisove jer se uvozi veca kol direktno od proizvodjaca.Interesantno je napomenuti da smo obojica dobri drugari sa uvoznikom (ime ti nista ne znaci) nemackog ulja Adinol,koje ima fenomenalnu gamu ulja za motore al koga sam god pitao niko nikad nije cuo!! Pozdrav Lukac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59136-transalp-motul-7100-10w40/page__view__findpost__p__1002214__fromsearch__1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 29, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Videh na LOUIS-ovom sajtu ovo ulje pa me interesuje da li je neko kupovao: http://www.louis.de/_40f218cd11fbf14e959ce245d8b5925d48/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=325&wgr=432&list_total=50&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10038450 br : 10038451 Posto kod nas ima dosta 'laznjaka' a da ne govorim o ceni koja je astronomska, sta mislite o kupovini ovako necheg ? Takodje, od 19 kritika, naisao sam na 2 negativne gde se zale na proklizavanje kvachila, dok su ostalih 17 pozitivne. Nisam ga jos probao ali mi uliva poverenje ono : MADE IN GERMANY. KUPITI ILI NE ? Saveti su dobrodosli ! Uzmi MODRIĆU MOTOTAKTOL RACING HCX-4 oko 500 din.lit. Ja ga koristim i za sada sam extra zadovoljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ej i ja sam cuo da je modrica pocela da pravi moto ulje. Bas me zanima kakvo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Za traktore (Vulcani, Shadowi, Starovi i slično) je sigurno dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi MODRIĆU MOTOTAKTOL RACING HCX-4 oko 500 din.lit. Ja ga koristim i za sada sam extra zadovoljen. Nekako mi ovo i traktori ne idu u istu recenicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aiiiii, racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Januar 30, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam Motul i Bel ray zadnjih godina i po malo Castrola od preko a od prosle godine koristim Bardahl i jako sam zadovoljan. Evo nekih motora koje sam imao prosle god u kojima je stavljen Bardal;CBRf4 karburatori 2000god, zx10r 2006, cbf 600 2004, moj fzs 600 2002, Kawasaki Concourse 1000 2005, Suzuki intruder 750 1986 Magna v30 1984 da ne nabrajam dalje .Inace Milan Kompp mi je komsija i imam popuste a cene su tu negde na nivou ostalih ulja.Ako nekog interesuje javicu mu cene Pro cycle-a kad saznam Pozz Lukac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 634 Napisano Januar 30, 2011 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam ga i bio zadovoljan, ulje ko ulje, mada kad sam ga kupovao je bilo 17e 4l sad kad je 24e blizu mi je cenovno Bel Rey-u koji mi je ovde dostupan, koji sam takodje koristio bio zadovoljan. Jedino ulje koje više neću sipati u motor je Castrol , košta ko sam djavo a posle 2000km postade ko voda, razgradilo se skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Januar 30, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom , a govorim konkretno za Bardal 10-40 sintetiku koja mi je prigusila zvuke luftova korpe kvacila, lanca bregaste na nekim motorima.U klasi polusint 15-50 ne vidim neku razliku,cak vrlo rado koristim Selenia 20-50 koje se pokazalo odlicno u odnosu cena-kvalitet (500din lit ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Aiiiii, racing Na svom ZZR-600 sam ga lično probao. Sipao sam ga krajem sezone i sa njim prešao 3.800 km bez ikakvih problema. Pre Modričinog ulja sam koristio isključivo samo Motul naravno ni sa njim nisam imao problema. U Arilju sam upoznao čoveka koji duže vreme koristi ovo ulje. Čovek je išao na skup u Sevastopolj 8.000 km bez zmene pomenutog ulja. Ja ne vidim razliku da li mi je u agregatu Modriča ili Motul niti moja Kawa pravi razliku. A tebe moram da pitam. Jel ti misliš da si neki frajer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Januar 30, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Skim pricas i u vezi cega brate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Skim pricas i u vezi cega brate? Acim vređa (traktori i ...), njemu sam se obratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 30, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se šalim, oni koji su duže na forumu znaju to Provokacija je posebno bila upućena bigbad86 koga lično poznajem. Polako, bez agresije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Hahah ali ja vozim kruzera koji ima masinu od GPZ tako da ta prica o traktorima ne stoji "All is fine when pistons are in line" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 30, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, znao sam to, ali sam zaboravio Onda nije traktor Nego, da ne offujemo više, nego bi možda bilo pametnije da napravimo anketu i proverimo šta ljudi najviše koriste, mada bi onda Motul najverovatnije pobedio. Treba smisliti nešto, hajde bigbad, ti si mladji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa bezveze je svadjati se oko renomiranih marki tu svako svoga konja hvali i samo moze da predje u svadju. Ali imam konkretan predlog. Da se napravi neka anketa o manje poznatim markama. Na primer ja koristim Statoil koji je cak i M900 rekao da se sasvim ok ulje. Onda moze da se ubaci i Procycle i Modrica i onda da ljudi ubacuju svoja misljenja o tim manje renomiranim uljima. Ali samo oni koji ih vec imaju u masini kao ja a ne rekla kazala. Ja mislim da je ok ideja? Evo linka za statoil sa brojem telefona uvoznika i svasta nesto. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50897-statoil-svedsko-ulje-ima-li-neko-iskustva-sa-njim/page__p__875051__hl__statoil__fromsearch__1#entry875051 Za Procycle i Modricu se sam snadji Evo znam samo info iz druge ruke da moj serviser stavlja u svog SLR 600 Modricinu sintetiku i kaze da je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce svracao u metro da nesto kupim i vidim da su dobili repsol 10-40 oko 850 din kosta.e sad neznam kako se pokazao taj repsol,jel koristio to neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Znam da odavno ima REPSOL za kola. A taj sto si ti video jel MOTO REPSOL? Cisto sumnjam da velika firma kao METRO sme da prodaje falsh robu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Repsol sme da se sipa samo u Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa bezveze je svadjati se oko renomiranih marki tu svako svoga konja hvali i samo moze da predje u svadju. Ali imam konkretan predlog. Da se napravi neka anketa o manje poznatim markama. Na primer ja koristim Statoil koji je cak i M900 rekao da se sasvim ok ulje. Onda moze da se ubaci i Procycle i Modrica i onda da ljudi ubacuju svoja misljenja o tim manje renomiranim uljima. Ali samo oni koji ih vec imaju u masini kao ja a ne rekla kazala. Ja mislim da je ok ideja? Evo linka za statoil sa brojem telefona uvoznika i svasta nesto. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50897-statoil-svedsko-ulje-ima-li-neko-iskustva-sa-njim/page__p__875051__hl__statoil__fromsearch__1#entry875051 Za Procycle i Modricu se sam snadji Evo znam samo info iz druge ruke da moj serviser stavlja u svog SLR 600 Modricinu sintetiku i kaze da je ok. Dobro bre, jesi ti razmotrio ovaj moj predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...