acim 766 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan MZ 660 Mastiff / Baghira 1998–2006 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1999 2. Vreme provedeno na motociklu: u vlasnistvu za sada 8 meseci 3. Šta mi se dopada: Na prvom mestu kvalitet . Agregat je proveren i skoro neunistiv od XT-a 660 . Nemci su to u dobroj meri poboljsali ,ogibljenjem , dizajnom. Kocnice su odlicne . Mozda je ukus u pitanju ( o cemu se ne raspravlja) ali meni je BAS , BAS DOBAR 4. Šta je moglo biti bolje: Ovde ,bar zasada , nema komentara ! 5. Moj utisak: Verovatno nema ili nece biti mnogo poklonika ovom modelu . Mozda ce neko reci nije to MZ , mozda da nije ni jamaha nego Minareli ! ALI i moj pas , nemacka crna doga dobijena je ukrstanjem HRT-a i MASTIF-a ! BRZ i JAK a VISOK . Kakva koincidencija ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Evo , probam da stavim koju slicicu mog motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da pripomognem oko slika, a i da dodam ( posto sam imao cast da provozam ovaj motor - od Jigor-a ) da je motor zaista uradjen kvalitetno, prednja viljuska je Marcoki, a zadnje ogibljenje White Power . Takodje mi se dopada kako su resili bocnu nogaru, jer kad je podignuta stoji jako visoko uz samu cev od rama tako da nema sanse da vozac slucajno zapne nogom za nju u voznji . Evo nekoliko slika : Bocna nogara: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posteno, prvi put vidim ovu masinu i odusevljan sam, bas mi se svidja... Koja je okvirna vrednost ove masinerije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 14, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine u maju ( u Sloveniji) placen 1800 E + carina itd. = oko 2700 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 6, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Propao (dotrajao) km puz ! Ali nije problem ,isti takav ima i KTM 640 DUKE pa sam to porucio od domaceg KTM predstavnika. Stize uskoro kazu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jun 9, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad nema a kad ima , ima duplo ! Nabavio puz od drugarovog KTM DUKE 2005 god. identican , ispravan , sve ok . A posle toga i od KTM dobavljaca nov za 25 e ! Sad imam i rezerve , ako nekom zatreba ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jun 13, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Na 23000 km dodje vreme i za zamenu lanca,lancanika . Lanac 520 (110) , z.lancanik 43 z = stavili mu u srafove lancanika "speciju" protiv odvrtanja . Nije htelo ni da pomisli da krene bez grejanja ! Sada je to opet onaj dobri osecaj kada ne trza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 24, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Po naj novijem merenju : potrosnja 4,1 L/100 km ( opustene voznje , oko 100 km/h) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Octobar 24, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan totalno mi je cudna ova sipka iznad cepa na rezervoaru ,prvi put vidim,cemu sluzi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Octobar 24, 2012 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan totalno mi je cudna ova sipka iznad cepa na rezervoaru ,prvi put vidim,cemu sluzi? kontam verovatno da bi mogla neka torba (ili torbica) da se prikaci na sipku, posto na rezervoar nemoze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan totalno mi je cudna ova sipka iznad cepa na rezervoaru ,prvi put vidim,cemu sluzi? Stitnik, da u losem doskoku ne preletis napred ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan "opet" kvar ! , posle eto 14 godina izgore sijalicica indikacije praznog hoda . "Skupa" popravka : 50 dinara , istina , samo nije bilo jednostavno doci do nje (sijalice) , ne zbog nabavke , vec osloboditi kuciste a pre toga satove skinuti . Ali , ako svakih 14 godina to treba raditi , nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 17, 2013 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eee bre sijalica a bas sam bio odusevljen makinom...))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniro 7 Napisano Decembar 8, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni mnogo,al bas mnogo ruzan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 9, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Meni mnogo,al bas mnogo ruzan... Eto baš me zanima pojam lepog po tebi : daj neki primer ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 9, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Јако интересантан мотор по мени.....на први поглед су ми "засметали" ти фарови..... али кад се мало боље сагледа добро му стоји. Замерка остаје на сатовима....могли су бар километражу да додају дигиталну или мало да среде тај стари изглед. Резултат ; изненађен сам изгледом и мислим да би га возио! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Decembar 9, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Meni mnogo,al bas mnogo ruzan... Eto baš me zanima pojam lepog po tebi : daj neki primer ! @jigoro cano Lepota je kategorija koja se ne da izmeriti ni u metrima, ni u sec, ni u gr. ili nekoj drugoj konkretnoj jedinici. Meni se baš svidja kako motorče izgleda, možda i zato što odskače od ostalih "konfekcijskih" nesvakidašnjim rešenjima. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 16, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da zabelezim jos jedno iskustvo . Istina to se moze i desava se na svim motociklima ali je ( bar meni ) bilo dosta tesko da prihvatim takvu vrstu kvara . Radi se o tome da je prednja viljuska trtesla (preko 110 km/h ) i u krivinama se "otimao" , kao pod-upravljanje . Promenio sam ulje , gumu . Proveravao lezajeve u tocku u ramu . i na kraju . na sugestiju prijatelja : promenio oruge u viljusci . I , TO JE TO !!! "umorile" se stare opruge posle 17 godina Sada je opet onaj dobri ( da ne kazem : stari ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Septembar 16, 2016 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na ostalim mororciklima tesko, ja jos nisam cuo za takav slucaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 17, 2018 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Za 9 godina vlasništva prvi potrebni originalni deo za moj MuZ 660 Mastiff - gumena kuglica parkirne nožice 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 17, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Više nego očigledno da je motocikl kvalitetno urađen ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...