acim 765 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Raptor / V-Raptor 650 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: -2006.vozim ga i posedujem od prosle godine 2. Vreme provedeno na motociklu: -oko 3500km,jedna sezona 3. Šta mi se dopada: -Suzukiev agregat(provereno dobar) -Brembo kocnice -Marcoki napred i Ohlins pozadi(ogibljenje) -MV Augusta je "sklepala"ramu(svaka im cast) -Polozaj sedenja je opusten(meni odgovara) 4. Šta je moglo biti bolje: -Nista,sve je perfektno za naked 5. Moj utisak: -Naravno ovo je moje licno vidjenje,motor je zadovoljio moje potrebe,sto ne znaci da nema boljih. Samo da dodam da motore vozim od svoje 12.godine a sad mi je 52. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam negde da je ubrizgavanje doradjeno posle 2005. i da su ram i felne od te godine u crnoj boji. Da li je ubrizgavanje znacajno menjano i jel' obavezno da felne i ram posle ove godine budu u crnoj boji i da li ih uopste u toj boji ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Avgust 9, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos neko neki komentar? malo bump.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan nije tacno da su samo u crnoj boji ram i tockovi posle 2005 godine..inace ram je uzet i adaptiran za njega od MV Aguste Brutale.motorcikl je 2007 godiste i lepo ide.ogibljenja su apsolutno da se doradjuju iako je prednja viljuska obrnuta,samo je standardna Marzzocchi kao i na Monsteru 600,bez podesavanja...Suzuki agregat je isti koji pogoni SV650 i o njemu se manje vise zna sve...auspusi su totalno bljak,za moj ukus,i to bih menjao da ne kazem odmah sa nekim aftermarket...pozicija sedenja u voznji je malo vise komotna pa nekom ko je navikao na sportsku voznju,treba malo vremena da se navikne.visina sedista od zemlje je niska pa je udoban i za manje vozace.kao i na SV-u,agregat je ustrojen u drugoj i trecoj brzini zbog homologacije euro standarda na zagadjenje sto se lako otkloni..samo sa sportskim filterom se oseti razlika u performansama.ne ocekujte brdo konja ali se moze reci da je malo zivlji.mali je potrosac,narocito ajnspric verzija i veoma pouzdan motor,napravljen od kvalitetnih materijala i naravno italijanski dizajn...preporucujem! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi nekom ko je visok 190+ odgovarao ovaj motor? Planiram da predjem sa skutera na nesto zivlje ,a ovaj motorcic mi se mnogo svidza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan nije za visinu preko 185 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan nije tacno da su samo u crnoj boji ram i tockovi posle 2005 godine..inace ram je uzet i adaptiran za njega od MV Aguste Brutale.motorcikl je 2007 godiste i lepo ide.ogibljenja su apsolutno da se doradjuju iako je prednja viljuska obrnuta,samo je standardna Marzzocchi kao i na Monsteru 600,bez podesavanja...Suzuki agregat je isti koji pogoni SV650 i o njemu se manje vise zna sve...auspusi su totalno bljak,za moj ukus,i to bih menjao da ne kazem odmah sa nekim aftermarket...pozicija sedenja u voznji je malo vise komotna pa nekom ko je navikao na sportsku voznju,treba malo vremena da se navikne.visina sedista od zemlje je niska pa je udoban i za manje vozace.kao i na SV-u,agregat je ustrojen u drugoj i trecoj brzini zbog homologacije euro standarda na zagadjenje sto se lako otkloni..samo sa sportskim filterom se oseti razlika u performansama.ne ocekujte brdo konja ali se moze reci da je malo zivlji.mali je potrosac,narocito ajnspric verzija i veoma pouzdan motor,napravljen od kvalitetnih materijala i naravno italijanski dizajn...preporucujem! Preseku se dve zice ili izbace iz samog konektora. Onde daju indikaciju da je u drugoj i trecoj... i GOTOVO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo sam mislio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo baš šema od Raptora 650? Ove dve žice prekinuti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sema je za SV, ali bi trebalo da bude isto.... imas masu. ler i indikaciju za drugu i trecu... za probu je dovoljno otkaciti konektor, vidis ima li razlike P.S. za koji dan cu imati RAPTOR u garazi pa proveravam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ok, probaćemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 6, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Sema je za SV, ali bi trebalo da bude isto.... imas masu. ler i indikaciju za drugu i trecu... za probu je dovoljno otkaciti konektor, vidis ima li razlike P.S. za koji dan cu imati RAPTOR u garazi pa proveravam! Da li mi preporučuješ istu operaciju i na SV-u? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 6, 2013 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja sam to odradio sam.nisam mogo da verujem kad sam vido da niko to nije dirao do sad. mislim na mom motoru. edit: @RAmireZ, dobićeš "dužu" drugu i treću, drugu oko 20km je kod mene po sećanju. Promenio Februar 6, 2013 član Lug Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 6, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Pretpostavljam da nema nekih nuzpojava? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nema. motor samo dobija optimalniji ugao paljenja i pomenutim brzinama.bar se meni tako čini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano April 29, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, menja se mapa paljenja, tj. bude ista kao i u svim drugim brzinama.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...