Jump to content

Moto Zajednica

VFR750F (RC24) 1986–1989

Recommended Posts

  • Ne silazi, 5813 postova
  • Lokacija: Minhen
  • Motocikl: K1600GT '23

Honda VFR750F (RC24) 1986–1989

 

Honda%20VFR750F%2088%20%204.jpg

 

Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan.

 

1. Godište motocikla koji ste vozili:

Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili..

 

2. Vreme provedeno na motociklu:

"Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka"

 

3. Šta mi se dopada:

"Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje.

 

4. Šta je moglo biti bolje:

"Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja.

 

5. Moj utisak:

Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju...

 

Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor:


[b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b]


[b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b]


[b]3. Šta mi se dopada:[/b]


[b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b]


[b]5. Moj utisak:[/b]

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 7 postova
  • Lokacija: Laktasi BiH
  • Motocikl: Honda VFR 750F

1. Godište motocikla koji ste vozili:1989.

2. Vreme provedeno na motociklu:2 godine.

3. Šta mi se dopada: dopada mi se povlacenje iz niskih obrtaja, bez potrebe za vracanjem u nizu brzinu, povozitost uopsteno. Takodje jako dobra stvar udobnost u pogledu svega, amortizacije, polozaja sjedenje... Skoro savrseno rijeseno pitanje povezanosti faznih djelova masine, dakle zupcanici su jedna od najboljih rjesenja na ovom motoru. Vozim ga vec dvije godine, kupio sam ga sa 43000 KM iz Svajcarske, jos nisam promijenio svjecice niti dirao karburatore, a isao sam u Istru na more s njim i presao do sada 20000 KM...

 

4. Šta je moglo biti bolje:Svi se zale na taj regler, ali evo ni ja nisam bas zadovoljan, sreca je sto ne odlazi odjednom, kod mene se vec javlja problem sa punjenjem 6 mjeseci, ali ipak jos uvijek sluzi. Zupcanici u masini su jako dobra stvar, ali kod motora koji su vise presli javljaju se zazori izmedju zubaca tako da motocikl na odredjenom broju obrtaja kao da zatryuje ili se "poigrava". Na ovom modelu jos je mana zadnja felga na koju ne moze stati sira guma od 140...

5. Moj utisak:Ja sam motorom prezadovoljan, preporucujem ga svakome... Sigurno se nece pokajati. Ovaj motor vas nauci kako da vozite! Ma samo rijeci pohvale, VFR je bila i ostat ce legenda u moto svijetu...

  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 2 postova

1. Godište motocikla koji ste vozili: 1988<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;"><br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">2. Vreme provedeno na motociklu: Tri godine<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;"><br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">3. Šta mi se dopada: Svojom argelom KS (107) korektno parira R-ovima, mada ga ne smatraju R-om. Odlicnu udobnost u voznji pruza visokim vozacima, polozaj tela sasvim prirodan, ne umara u voznji. Sasvim je ok na nizim obrtajima, ali na vecim se budi zver i tada i sa prigusenim auspusima (po Svajcarskim standardima) zaurla i zna se kolko je sati ;)<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;"><br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">4. Šta je moglo biti bolje: Kada je vrucina u gradskoj voznji zna da se uzari, sediste postaje bas vruce. Kazu da nije za pocetnike jer je tezi i veci malo ali ako na njemu naucis sa laksim motorima ces plesati.

<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;"><br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">5. Moj utisak: Moj utisak je da je ovo izuzetno zahvalan motor. Sipaj mu kvalitetno ulje (npr. Motul), odrzavaj i teraj.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 200 postova
  • Lokacija: Subotica
  • Motocikl: vfr750f rc24,rc-36

Godište motocikla koji ste vozili:1986. Vreme provedeno na motociklu:3 godina,i jos ga uvek vozim . Šta mi se dopada:Ceo motor je dobar,v4 zvuk,dosta konja,povlacenje sa manjih obrtaja,pouzdanost,touring pozicija sedenja,itd. Šta je moglo biti bolje:Kocnice bi mogle biti bolje,retrovizori losi(samo svoja ramena vidis),ostalo je ok Moj utisak:Generalno veoma dobar motor,nema nekih decijih bolesti,redovan servis i samo vozi.Od pozadi zbog tanke felne i gume,malo izgleda ko motori iz mad max filmova,ali zato pegla krivine.Pri kupovini treba obratit paznju na punjenje,jer svaki vfr ima bolest reglera,auspusi dosta propadaju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja