malitomic 1870 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, zovem se Milan Tomic imam 34 godine iz Beograda sam. Prve moto korake zapoceo sam pre 5 godina sa Apriliom Pegaso 650, a od jesenas sa jednim opasnim suzukijem gsx 750 inazuma. U okviru profesije kilometre zbrajam vozeci taxi po Beogradu, Toliko za sada, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane i dobrodosao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Januar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...