Jump to content

Moto Zajednica

BEVERLY TOURER VS NOV BEVERLY

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 315 postova
  • Motocikl: Yamaha Xmax 300

Planiram da pazarim skuter jer za razliku od nekih mojih kolega mislim da je to ipak mnogo prakticnije za gradsku guzvu. I kao sto i sam naslov kaze dvoumim se izmedju novog Beverly-a ili Tourer-a. Svaki savet je dobrodosao, takodje i prihvatam i maaaala odstupanja od ova 2 modela samo da je kubikaza od 250-300cc.

Hvala svima i zivi bili :D

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pametan potez,za guzve nista bolje od skutera... vidi jos yamahu x city 250 mislim da je na snizenju.a i sym citycom je u toj klasi,bas lep i kvalitetan.

X city nisam imao prilike da vidim uzivo tako da ne znam nista o njemu, a i iskreno nekako kad su skuteri u pitanju uvek prednost dajem italijanima, naravno u japanci su sam krem ponude ali ostale ipak nekako ne bih. Razmisljam se ja i o vespi, ali me odbijaju ti prokleto mali tockovi :)

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Poslao sam ti PP. Jednu stvar zaboravih da napomenem. Proveri razliku u registraciji između 250 ccm

i 300 ccm. Mislim da nije baš mala. I pored toga moj glas stoji kako sam ti napisao. Pozdrav !

Poslao sam ti PP. Jednu stvar zaboravih da napomenem. Proveri razliku u registraciji između 250 ccm

i 300 ccm. Mislim da nije baš mala. I pored toga moj glas stoji kako sam ti napisao. Pozdrav !

Nije to toliko velika razlika za registraciju da utice na odluku.....

Imas i ti PP :)

• Svrati ponekad, 147 postova

Razlika u reg. je oko 2000din. Mislim da je to smesno. Beverly toplo preporucujem! Ja sam uzeo Turera. Dugo sam se dvoumio, da li novi model ili stari ali ipak je odluka ostala na starom. Ipak je vise retro, ovaj novi mi malo vuce na istocne space shuttle.

Moj glas Tureru!

Razlika u reg. je oko 2000din. Mislim da je to smesno. Beverly toplo preporucujem! Ja sam uzeo Turera. Dugo sam se dvoumio, da li novi model ili stari ali ipak je odluka ostala na starom. Ipak je vise retro, ovaj novi mi malo vuce na istocne space shuttle.

Moj glas Tureru!

Eto sada je nereseno 1:1 :)

I ja sam generalno vise ljubitelj retro izgleda, zato mi se valjda i svidjaju toliko vespe :)

Ne moram ja bas danas da kupim :) , mislim da cu negde u februaru jer ce podignuti cene pred sezonu, mozda samo kaparisem neki. A koji ubite me ako i ja sam znam bar za sada :)

• Svrati ponekad, 147 postova

Turera novog mislim da neces naci. Ja kada sam uzimo nesto pre nove godine ostalo je neki par komada. Cinimi se da su bila u pitanju dva crvena i jedan beli. 500cc imaju jos, ali za 300 nisma siguran.

provozao nexus 300 ie pa dajem glas za 300 a model stvar ukusa 0a-smiley.gif

Ja nisam vozio nijedan od pomenutih, zato i trazim savet kolega, pa kad sve to saberem i oduzmem nadam se izaberem onaj koji meni najvise lezi :)

Somi, moje misljenje si procitao, novi Bev :D

Procitao i primio k znanju :)

Iskreno mislim da ce najverovatnije i da bude novi Beverly, ali znacemo definitivno u februaru :)

I bicete naravno blagovremeno obavesteni, cak i neki mali test mozemo da organizujemo za sve one koji se slicno dvoume ;)

• Zainteresovan, 518 postova

ako neces da vozis mnogo van grada uzmi beverly,ako hoces uzmi nesto drugo jel nije udoban za duze voznje i ima slabu zastitu od vetra...

nexus,malaguti.....

• MotoDJIR.com, 1362 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Svojevremeno sam dosta bio upucen u tematiku maxi skutera...

I shvatio sam tri stvari...

- Do 250ccm idealno za grad,malo za put

- 500ccm mnogo za grad,odlicno za put

- Svi u svojoj kategoriji su prilocno slicni po performansama,upotrebnoj vrednosti i

troskovima odrzavanja,..

...Piaggio,Yamaha,Suzuki,Aprilia,Kymco,Honda...

Sve je to isto,ali moj glas uvek ide PIAGGIO Beverly tourer...zbog svog retro izgleda koji nikada ne zastareva,jos u kombinaciji crna boja sa bez sedistima i niklovanim retrovizorima i instrumentima...FOREVER!

Mozda mu neko nadje manu,ali nijedan nije lepsi od njega,italijan je to,uvek smeker... 8)

• Podržavam 1

Svojevremeno sam dosta bio upucen u tematiku maxi skutera...

I shvatio sam tri stvari...

- Do 250ccm idealno za grad,malo za put

- 500ccm mnogo za grad,odlicno za put

- Svi u svojoj kategoriji su prilocno slicni po performansama,upotrebnoj vrednosti i

troskovima odrzavanja,..

...Piaggio,Yamaha,Suzuki,Aprilia,Kymco,Honda...

Sve je to isto,ali moj glas uvek ide PIAGGIO Beverly tourer...zbog svog retro izgleda koji nikada ne zastareva,jos u kombinaciji crna boja sa bez sedistima i niklovanim retrovizorima i instrumentima...FOREVER!

Mozda mu neko nadje manu,ali nijedan nije lepsi od njega,italijan je to,uvek smeker... 8)

Dok sam se ja neckao ostao je samo jedan sivi Tourer, a sive boje mi je preko glave :)

Tako da je ipak odluka pala za novi Beverly, ubedise me oni koji se vise razumeju....

Bolje kocnice, vise prostora ispod sedista,board kompjuter, nesto i prepravljen motor (nemam pojma sta )

Citao sam i neke testove, nahvalise ga na sva usta. Ima cak i diode kao Audi :takoje:

Tako da u subotu odoh da pazarim bas ovakav

post-10730-0-98505200-1296562517_thumb.jpg

• Podržavam 1

ako neces da vozis mnogo van grada uzmi beverly,ako hoces uzmi nesto drugo jel nije udoban za duze voznje i ima slabu zastitu od vetra...

nexus,malaguti.....

Imam je zdrebce za duze voznje, ovo je iskljucivo za po gradu :)

• Podržavam 1

• Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova
  • Motocikl: Forza 350 ('22)

U teskoj si dilemi

novi beverly - mnogo tehnicki napredniji, disk 200mm, dva mesta za kacigu ispod sedista itd.

tourer- jeftiniji (ako je bitno) lepsi ali ne dovoljo lep kao i cruiser samim tim i manje popularan, losa opcija za vizir ako ti treba zastita od loseg vremena

Piaggio je popustio dosta sa kvalitetom kad je izbacio cruiser i tourer nadam se da je sa novim druga prica,ako nista drugo ima fabricke michelinke.

Ja cekam neki bolji i lepsi od mog ali se jos nije pojavio, he he

U svakom slucaju razmisljaj odmah o nekoj vrhunskoj zastiti, da ne baksuziram ali ovo su 90te

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa

definitivno se masina 250ie pokazala kao prava za grad...ja sa njom na semaforu i vise nego dobro sa dvoje izvlacim!

o otvorenom putu da nepricam....skinem zadnji gepek i udri! fabricki vizir je sasvim dovoljan jos ako si ispod 190cm ne osecas vetar

probao sam 500 nije mi se svideo jer je tezi ide brzinom koju zbog aerodinamike ne moze da izdrzi, a o potrosnji da nepricamo...

za turera sam cuo od moto Davora da ima reklamacija koliko hoces...i to je neka fabricka greska za zadnjim amortizerom?! ili sta vec?!

novi mi je kao sto je neko pre rekao malo...peugeot, ili istocnjak?! nomalno da ima poboljsanja sa kocenjem i prtljagom..kako bi ga drugacije i prodali ???

toliko

pozz

definitivno se masina 250ie pokazala kao prava za grad...ja sa njom na semaforu i vise nego dobro sa dvoje izvlacim!

o otvorenom putu da nepricam....skinem zadnji gepek i udri! fabricki vizir je sasvim dovoljan jos ako si ispod 190cm ne osecas vetar

probao sam 500 nije mi se svideo jer je tezi ide brzinom koju zbog aerodinamike ne moze da izdrzi, a o potrosnji da nepricamo...

za turera sam cuo od moto Davora da ima reklamacija koliko hoces...i to je neka fabricka greska za zadnjim amortizerom?! ili sta vec?!

novi mi je kao sto je neko pre rekao malo...peugeot, ili istocnjak?! nomalno da ima poboljsanja sa kocenjem i prtljagom..kako bi ga drugacije i prodali ???

toliko

pozz

Hvala na misljenju, ali ja sam vec prelomio, pa se nadam da nisam pogresio :)

Uzimam sutra novi, danas sam vec uplatio registraciju , i ako nekoga zanima, izasla me je 14600din sa svim uplatnicama i tehnickim, i sutra idem u ljermontovu da zavrsim ostalo

Vidim da si se vec odlucio i moram reci da je prelep skuter. Cestitam i da te lepo sluzi. :)

Hvala puno care, jes da ce sutra biti hladno ali u ponedeljak vec 12 stepeni pa mogu da ga provozam malo,i moram vizir da ugradim sto pre, zbog ove nove nalepnice :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja