Гоша 890 Napisano Petak u 06:38 (promenjeno) Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 i ja idemo sutra ujutro za Rumuniju iz Beograda, na samo jedno noćenje, samo Translapina, plan oba smera. Idemo preko Požarevca, Golubca, Dunavskom do Đerdapa, Targu Jiu, Novaci, na Transalpinu, kad je pređemo spavamo u nekom selu Capalna na magistrali, to nam je oko 500km prvi dan. Za nazad nismo definisali, drugi dan, nedelja. Neki plan je Transalpina obrnut smer, pa ka Dunavu, pa ili u Srbiju Dunavskom, tj isti put nazad, ili na Rudna Glava - Majdanpek - Kučevo, ili možda Rumunskom stranom uz Dunav pa na Belu Crkvu. Te dve alternative, preko Majdanpeka ili Bele Crkve, su oko sat više vožnje, po google maps. Možda deo u Rumuniji na povratku promenimo, pa sa Transalpine skrenemo na taj potez Petrosani - Targu Jiu... ili ćemo to ze neki drugi put, videćemo. Prvi put u Rumuniju, sigurno ne i poslednji . Samo da mi se Ranko ne smori zbog mog tricikla . Promenio Petak u 06:45 član Гоша 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1927 Napisano Petak u 06:50 Никад не једи жути снег!, 818 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan On 8/9/2025 at 3:33 PM, miljanvasic said: Evo malo slika iz Rumunije od ove radne nedelje Ето, имао си среће са временом а не као ја, а у исто време смо били и иста места обишли. Кукао сам већ на оном путопису... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1190 Napisano Petak u 08:46 (promenjeno) Zainteresovan, 401 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan put ramnicu petrosani Ti se delimicno radi, ali je manje-vise ok Promenio Petak u 08:46 član bobi_krofna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7960 Napisano Petak u 13:54 nocni cuvar, 2593 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Korto Malteze said: Hmm, to je zanimljiv predlog. Predložiću ekipi, pa ćemo da vidimo. Hvala puno na savetu! Sent from my SM-S926B using Tapatalk I jos nesto se setih. Kurtea do Brasova preko Kampulunga je deonica koja se radi. Ima preko 10 semafora zbog radova na putu. Skoro cela deonica Bran - Kampulung je takva. Prosle nedelje smo se vukli tuda 70 km za 3 sata i pored toga sto smo svaku kolonu prelazili i bili prvi po otvaranju semafora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11246 Napisano Nedelja u 09:03 (promenjeno) Ne silazi, 3577 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko iskustva sa smeštajem, jedno noćenje u Petrošaniju, može i van grada ka TA. Uslov je naravno parking za motore. Isto u Ramnicu Valcea... Za dvojicu delija 21 idemo Promenio Nedelja u 09:18 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8742 Napisano Nedelja u 09:17 (promenjeno) Drug član, 1829 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja noćio u Vila ADR Petrošani, bilo mi skroz OK: https://www.google.com/maps/place/Vila+ADR,+Strada+Valea+Sebeşului+32,+Petrești+515850,+Румунија/@45.9159422,23.55529,16z/data=!4m6!3m5!1s0x474c1f63c4b6917f:0x7485723e308ed343!8m2!3d45.9159422!4d23.55529!16s%2Fg%2F11byz9fprr?hl=sr&utm_campaign=ml-ardl&g_ep=Eg1tbF8yMDI1MDgxM18wIJvbDyoASAJQAQ%3D%3D Promenio Nedelja u 09:20 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11246 Napisano Nedelja u 09:24 Ne silazi, 3577 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan A motori? Ima smeštaja vazda, motori najbitniji,da su na sigurnom, barem u dvorištu i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8742 Napisano Nedelja u 10:42 (promenjeno) Drug član, 1829 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Ima dvorište sa kapijom, ja sam parkirao motor pod strehom,na onom suprotnom kraju od ulice, bliže recepciji (donja slika). PS: link se šalje da se pogledaju slike, cccc... Promenio Nedelja u 10:49 član DraganNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1190 Napisano Nedelja u 19:26 Zainteresovan, 401 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, shoyyka said: Ako ima neko iskustva sa smeštajem, jedno noćenje u Petrošaniju, može i van grada ka TA. Uslov je naravno parking za motore. Isto u Ramnicu Valcea... Za dvojicu delija 21 idemo vidim da Ti je kolega postavio nocenje, deluje fino, a ja kada sam u petrosaniju i vozim ka ramnici budem ovde, preporuka... https://maps.app.goo.gl/zbA2S2wNTBkF9Gf4A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8742 Napisano Nedelja u 20:21 Drug član, 1829 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se ispravim - smeštaj koji sam naveo se nalazi u Petreštiju a Milan je pitao za Petrošani. My fault Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1927 Napisano juče u 06:58 Никад не једи жути снег!, 818 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan On 8/15/2025 at 3:54 PM, Mikulanac said: I jos nesto se setih. Kurtea do Brasova preko Kampulunga je deonica koja se radi. Ima preko 10 semafora zbog radova na putu. Skoro cela deonica Bran - Kampulung je takva. Prosle nedelje smo se vukli tuda 70 km za 3 sata i pored toga sto smo svaku kolonu prelazili i bili prvi po otvaranju semafora. Нас је ту у неком тренутку навигација скренула преко неких села. Јесте узано али нигде никог нема, призори предивни, брда, долине, потоци, баш нам било драго што смо туда прошли... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5593 Napisano juče u 07:31 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo zagazile u Rumuniju, ali naravno sve suprotno Valjalo je iskoristiti priliku jer sam otišla par dana u Kladovo da se sama odmorim , naučim nešto o sebi istražim prirodu itd.. Dok ste vi vozili gore Transalpinu, nas dve smo zujale dole kanjonom od Tuturutu ( tako sam nazvala ) Jiu do Petrosana Svima preporučujem , ovde je divota- lepota.. oznaka puta je 66 Pčelica je uživala u dobrom asfaltu i krivinama , a ja dobila još jednu boru smejalicu , nadisala se čistog vazduha , obogatila srce i mozak srećom .. Taj dan 370 km. zadovoljstva i nikad se čuda ne načudim šta se sve meni desi dok se tako vozam pa to je ludilo Sledeće godine pravimo veći krug ( sad znam i smislila sam kako ) , ali se nadam sve to u društvu 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5049 Napisano pre 23 sati Drug član, 2535 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kratak video dok ne resim nesto vece. https://youtu.be/-xT4zTQxljY?si=NRVfnQKUKp5N5z6C 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3070 Napisano pre 23 sati (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2842 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 Tu rutu sam odvozao prošle godine, kontra smer, kad sam se vraćao TA iz pravca Sebeša. Od TA do Petrošanija je malo lošiji put ali priroda predivna. Na tom delu smo svratili u neku kafanicu, sa leve strane, u samoj šumi potok protiče kroz dvorište, ptice cvrkuću, nije nam se išlo odatle. Promenio pre 23 sati član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7960 Napisano pre 22 sati nocni cuvar, 2593 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, GR 46 said: Malo smo zagazile u Rumuniju, ali naravno sve suprotno Valjalo je iskoristiti priliku jer sam otišla par dana u Kladovo da se sama odmorim , naučim nešto o sebi istražim prirodu itd.. Dok ste vi vozili gore Transalpinu, nas dve smo zujale dole kanjonom od Tuturutu ( tako sam nazvala ) Jiu do Petrosana Svima preporučujem , ovde je divota- lepota.. oznaka puta je 66 Pčelica je uživala u dobrom asfaltu i krivinama , a ja dobila još jednu boru smejalicu , nadisala se čistog vazduha , obogatila srce i mozak srećom .. Taj dan 370 km. zadovoljstva i nikad se čuda ne načudim šta se sve meni desi dok se tako vozam pa to je ludilo Sledeće godine pravimo veći krug ( sad znam i smislila sam kako ) , ali se nadam sve to u društvu Samo ti je falila jos jedna 6 u oznaci puta pa da budes u elementu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8742 Napisano pre 21 sati Drug član, 1829 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to put pod nagibom, kao kada se ide preko 67C ? Pošto pretpostavljam da je odgovor potvrdan koji pravac je lepši za vožnju: jug - sever ili obratno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5593 Napisano pre 16 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DraganNS je napisao: Da li je to put pod nagibom, kao kada se ide preko 67C ? Pošto pretpostavljam da je odgovor potvrdan koji pravac je lepši za vožnju: jug - sever ili obratno? Pa ne znam , to moraš da pitaš nekog iskusnijeg.. Mi smo bile sve vreme pod nagibom zbog krivina ali ćopava i dalje nagne motor više nego ja .. Šalim se malko ne zameri ... Prošla sam dva puta ovu rutu i nije mi bilo dosta .. stvarno je fantastična... Skretanje za Transalpinu sam samo ispratila pogledom pri povratku u Kladovo i to je to .. ima još put E79 kroz nacionalni park, kazu da je odlican ... A da .. aplikacija Here WeGo za sve koji se razmišljaju vrhunski sve pokazuje .. može bez interneta što je super iz nekoliko razloga a naročito kada zalutate a nema interneta Apsolutno mi je sve pokazala tačno @Mikulanac za treću šesticu se borim sledeće godine .. @ZEMZEM hvala ti za informaciju ,proćićemo svakako .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 693 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sliku gore i ne verujem da nisam stao tamo da slikam... A prošao sam Bio kraj septembra, nije bilo tako lepo sunčano @DraganNS Ravno, krivudavo, odlično 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...