nikvuksa 1688 Napisano Avgust 17, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Za koliko vremena si izvozio TF-TA? Tj kad si krenuo ujutru kad si u 13h vec bio u Novacima? Kakav je utisak o svemu u tom pravcu? Jos se dvoumim da li voziti TA pa TF ili TF pa TA... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15832 Napisano Avgust 17, 2018 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene pitas TF jug-sever pa TA sever-jug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Avgust 17, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, nikvuksa je napisao: Za koliko vremena si izvozio TF-TA? Tj kad si krenuo ujutru kad si u 13h vec bio u Novacima? Kakav je utisak o svemu u tom pravcu? Jos se dvoumim da li voziti TA pa TF ili TF pa TA... Krenuo sam oko 6 ujutru iz Curtea de Arges na TF pa TA znaci oko 7 saati. Nemoj da se dvoumis uopste skoje ces strane, samo kreni skoje god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Avgust 17, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 17, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Konačno da su se i meni sklopile kockice za RO... Krećem u ponedeljak ujutro iz NS i prvo noćenje sam rezerisao u Targu Žiu. Drugi dan produžavam do K. de Arges pa TF iz pravca jug-sever i noćenje u Sebešu. Treći dan, ako stignem, do Hunedoare i zamka pa zatim TA iz pravca sever-jug, pa ponovo preko T. Jiu do Kladova na treće noćenje. Četvrtog dana dunavskom magistralom, laganini, kući... Zanima me kako ide oko zamene novca, da li primaju evre na pumpama, restoranima, kafićima, smeštaju...ili se insistira na plaćanju u lejima. Prelazim kod Bele Crkve pa gde da zamenim evre, kod nas ili kod njih? Jel postoji neki "lanac" menjačnica npr. pri nekoj benzinskoj pumpi i sl.? Tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo Lei,benzin na pumpa isključivo karticom bilo je pokušaja varanja pri plaćanju kešom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ortega 1 Napisano Avgust 17, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Evo dela snimka mog putovanja kroz Rumuniju. Transalpina i Transfagarašan... Svašta smo videli i zamkove, prirodu, medvede 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jefto, kakvom karticom-deviznom? Hmmm, nemam karticu, jedva se i sa ovom debitnom snalazim ...stara škola. Promenim evre i sipam usput na nekoj npr. LUKOIL pumpi - kako mogu da varaju, na aparatu piše iznos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 17, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio 2 puta i sipao na raznim pumpama nije bilo problema. Mozes da zamenis u Beloj Crkvi nesto para tako je najjednostavnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A gde menjaš u BC? Zamisli mene na motoru sa bisagama i rol tašnom, tank tašnom i navigacijom na volanu - nisam baš u mogućnosti da se negde parkiram i tražim menjačnice a da mi motor nije na oku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima banaka i menjačnica.Obavezno zameni ima u temi ovde mislim ili po putopisima ko je imao problema sa sve policijom. Ja se oko kursa na putovanjima ne stresiram to može biti mala razlika odeš o banku i završiš posao.Mada kad smo zadnji put išli dosta kasno stigli pa smo napadali menjačnice redom da nađemo koja radi Evo ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako dolaziš od Vršca, na semafor desno i posle 150-200 metara sa leve strane je menjačnica, a ako dolaziš iz Kovina onda na drugi semafor levo i posle sledeće raskrsnice 150-200 m. sa desne strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, ne bih se zezao zbog sitnog ćara u razlici između uličnog vs zvaničnog kursa. Promenim u BC da imam usput za gorivo i osveženje dok ne stignem u Žiu, a tamo u nekoj banci promenim koliko msm da će mi trebati ukupno. Hvala za info, drugari. Btw rezervisao sam ovaj smeštaj: - Hotel Palace Targu Jiu http://www.booking.com/Share-l1EnNa - Vila Adr Sebes http://www.booking.com/Share-AGeMie - Apartmani Atrium Kladovo https://www.kladovosmestaj.com/smestaj/atrijum-apartmani/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odmah zameniš sve što misliš da ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 17, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Snimak vožnje sa TA 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12561 Napisano Avgust 23, 2018 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kasno polovina septembra za TF i TA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 23, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva jbg, ali meni su svi pricali da jeste, da gledam jul ili avgust. Kažu da može da bude dosta loše vreme. Ja sad hvatam skoro zadnji voz, krećem za 3-4 sata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 23, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Alekre said: Jel kasno polovina septembra za TF i TA? Nadam se da nije, zadnje dve godine smo isli zadnji vikend u avgustu ili prvi u septembru. Ove godine planiramo ako bude moglo tek od polovine septembra. Videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Avgust 23, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Moram da konstatujem da je severni deo TA malo propao..asfalt je vidno losiji nego zadnjih godina... Bio za vikend..upoznao kolege iz backe topole i malo se vozio sa njima a posle nastavio sam. Jaka kisa na TA ali sam je izbegao..pokisao jako malo..inace ceo dan bilo odlicno vreme ali u povratku se oblak prevalio preko planine i pocelo da grmi i lije. Znaci oni koji su vec bili pa ocekuju da je ravno ko staklo malo da obrate paznju na put. gornji deo asfalta je odlomljen u komadima pa zna da bude nezgodno ako naletis u brzini a nisi pripremljen. Juzni deo je i dalje odlican. Inace nemojte menjati novce god ulicara...cujem pricu od kolega iz backe topole da su jednog zavrnuli za 50 eura...ja sam dizao na bankomatu sa svojom karticom sa kojom dizem i ovde pare. nisam primetio da su me zakinuli ili naplatili nesto iznad. Inace provereno..najbolje vreme za TA i TF su druga polovina avgusta. TF nikako vikendom..TA mozes i vikendom (ja uvek isao vikendom i nikad guzvu veliku nisam imao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 23, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Alekre je napisao: Jel kasno polovina septembra za TF i TA? Evo kako je bilo 09.septembra , odlicno vreme za razliku od jula iste godine kad nam je bili kisovito. Nema pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Avgust 23, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru planiram da krenem za TF i TA Da li je bolje sutra prvo TF, a prekosutra TA zbog guzve, ili je manje vise svejedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Avgust 24, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan svi smo se slozili da je vikendom bas guzva i da ga treba izbegavati. Jedno kajanje ti ne gine,gde god prvo da odes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Avgust 24, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam se vratio sa solo vožnje, TF plus TA, sa tri usputna noćenja onako kako sam gore napisao. Vreme je bilo veoma promenljivo, npr. na vrhu TF sam se skuvao u kišnom odelu dok su oko mene šetali u šortsevima i majicama, a na vrhu TA sam vozio po takvom monsunu da sam mislio da ću završiti u ponoru! Pokušaću da utiske saberem u mini putopis ali nisam baš nešto mnogo slikao... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...