LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.9.2019. at 2:13, velvetwolf je napisao: Na TF je u sred leta temperatura 10 - 15 stepeni, u septembru 3 -10 a u oktobru ide cesto u minus. Znaci..ne ides. U protivnom ces se smrznuti kao ona stvar. A ako ipak odes i uspes, bices jedini clan BJB koji je pokorio Karpate posle 10-og oktobra Iskreno se nadam da ces odloziti RO za sledecu god. E pa drugari, s obzirom na obzir i na to da ce ovih dana biti 20-25c u celoj regiji, sutra popodne krecem za Tekiju pa preksutra ujutru za Rumuniju. Drzite nam palceve da vam se javimo sa vrha Transalpine i Transfa...Transfi...Transfu.......TF-a ! Ako nas nema da se javimo tamo negde do nedelje - saljite gorsku sluzbu spasavanja ! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15509 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, LuckyVladano said: E pa drugari, s obzirom na obzir i na to da ce ovih dana biti 20-25c u celoj regiji, sutra popodne krecem za Tekiju pa preksutra ujutru za Rumuniju. Drzite nam palceve da vam se javimo sa vrha Transalpine i Transfa...Transfi...Transfu.......TF-a ! Ako nas nema da se javimo tamo negde do nedelje - saljite gorsku sluzbu spasavanja ! Sreli smo se nedavno kada si uzimao ulje za motor... Vidim da si ipak resio da ides. Zelim ti srecan put druze ali prvo pogledaj ovaj video od pre par dana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, prociscen put, nema nikakvih prepreka. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Octobar 10, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecan ti put druze. Verujem da ces znati da se izboris sa neprilikama ako ih kojim slucajem bude. Nisi mali, ako bude zajebano, lagano polukruzno i nazad. Cuvaj se i temperaturne razlike izmedju podnozja i vrha, moze biti i 20 step. i moze ti biti neugodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15806 Napisano Octobar 10, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno al mi nije jasna poenta otici na TA i TF u ovo doba godine, pogotovo sto je tamo zabelelo? Bez zajebancije.... sta je draz takvom poduhvatu, obogaljiti sebe, motocikl, dovesti u pitanje svoje zdravlje? Hoce neko sutra reci hvala, tesko.... potapsati po ramenu, mozda! Sad se treba mlatiti po nasoj zemlji koja ima dosta toga pokazati ili eventualno skok negde do mora.... kakav TF il TA, kake pm 6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobar nakurnjak i pici, ič se ne boj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis, procitaj sta sam odgovorio 27.9 Stevanu85. Ako ne bude moglo gore, idemo okolo kojekude. Nije pod moranje, cilj je da se PROVOZAMO ZAJEDNO. VelvetWolf, Savan: bas tako ! Otvorio sam temu u putopisima. Odgovaranja od puta nema, krecem za par sati iz Beograda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Srećan vam put i povratak Ostaje samo da verujemo meteorolozima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan T.j. legalnim proricacima buducnosti Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15806 Napisano Octobar 10, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, LuckyVladano je napisao: Odgovaranja od puta nema, krecem za par sati iz Beograda. U to ime..... nek vas sreca prati i Bog cuva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Octobar 13, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Laki se lepo voza po rumuniji,vreme ce do kraja vikenda biti dobro. Da li bi neko isao u cetvrtak,petak i subotu na TA i TF? Dvoumim se uzmedju Jadranske i Rumunije...idem sigurno,samo da resim gde. Ako ima zainteresovanih otvoren sam za dogovor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15806 Napisano Octobar 13, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Danas sedimo @GAGI74 s'lepsu polovinu, @bbocko, @Kuzma63, @Alekre i moja malenkos kod Bivka u SD. Cavrljajuci prokomentarisah kako mi se ide u RO i da ocu d'umrem sto nisam bio na TF i TA ove godine u Avg. mesecu a mogao sam. Sad mogu samo da gledam kako uzivate..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Octobar 13, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajmo,ne trazi izgovore ako ti se ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15806 Napisano Octobar 13, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lako je kazti, gotovo nemoguce uraditi u mome slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 15, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Laki se lepo voza po rumuniji,vreme ce do kraja vikenda biti dobro. Da li bi neko isao u cetvrtak,petak i subotu na TA i TF? Dvoumim se uzmedju Jadranske i Rumunije...idem sigurno,samo da resim gde. Ako ima zainteresovanih otvoren sam za dogovorVidim ja da cu ovom nasom voznjom objasniti kolegama da se putovanja ne zavrsavaju sredinom septembra. Izuzetno mi je drago zbog toga ! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Octobar 24, 2019 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Miholjsko leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sledeće godine u svakom slučaju na TA i TF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Novembar 3, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mozda ponovim sledece godine Rumuniju samo druga ruta. TF, Bran i malo do Konstance.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Januar 15, 2020 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi, ima li neko volje i zivaca da mi ako je to moguce slozi Rumuniju TA i TF u tri dana. Polazak i povratak Kladovo - Vrsac , ili obrnuto. Maloooo detaljnije posto ne koristim tehnicka dostignuca vec po sistemu karta-seljak. Ta dva prevoja su prioritet a sve preko je plus. Hvalaaaaaa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 8, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledajući kartu videh da postoji selo od par ulica koje je administrativno u Beogradu,geografski u Vojvodini,uže u Banatu a zove se Sebeš.Nalazi se na pruzi Beograd Pančevo pre Ovče.Sa obzirom da je nekad Ovča bila naseljena samo Rumunima verovatno je i Sebeš čim ima takvo ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 29, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Kog datuma se otvara TF tj kad je prvi put moguće odvozati celu deonicu bez ikakvih zabrana ... Kontam da će i RO oko 15, juna otvorirti granicu pa bih odma išao da to odvozam. Vremenska prognoza mi je manje bitna, bitno samo da je otvorena celom dužinom. Uvek sam išao krajem avgusta pa su mi ti detalji nepoznati. Drugo što me zanima je sledeće ... ... da li je i TA istovremeno zatvorena celom dužinom kao i TF ili postoji mogućnost da je TF zatvoren a TA otvorena ... Treće ... u slučaju zabrane da li je vredno ići iz pravca C.d.A. do zatvorenih vrata na tunelu a onda se istim putem vratiti nazad ... Generalno, najviše me zanima da celokupnu TF i TA spakujem u petak popodne + subota i nedelja. Neka slična ruta mi nije zanimljiva, treba mi nešto konkretno da bi razbudio uspavani adrenalin a TF i TA su mi najbliži za tu vrstu avanture. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Maj 29, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kog datuma se otvara TF tj kad je prvi put moguće odvozati celu deonicu bez ikakvih zabrana ... Kontam da će i RO oko 15, juna otvorirti granicu pa bih odma išao da to odvozam. Vremenska prognoza mi je manje bitna, bitno samo da je otvorena celom dužinom. Uvek sam išao krajem avgusta pa su mi ti detalji nepoznati. Drugo što me zanima je sledeće ... ... da li je i TA istovremeno zatvorena celom dužinom kao i TF ili postoji mogućnost da je TF zatvoren a TA otvorena ... Treće ... u slučaju zabrane da li je vredno ići iz pravca C.d.A. do zatvorenih vrata na tunelu a onda se istim putem vratiti nazad ... Generalno, najviše me zanima da celokupnu TF i TA spakujem u petak popodne + subota i nedelja. Neka slična ruta mi nije zanimljiva, treba mi nešto konkretno da bi razbudio uspavani adrenalin a TF i TA su mi najbliži za tu vrstu avanture. Rumunija otvara od 1 juna zvanicno koliko ja znam. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 29, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Mora da mi je promakla ta info, ja se još čudim kako niko ne spominje rumuniju. Još da neko javi datum otvaranja TF, kucam u pretragu al nikako da ubodem taj podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovde imaš informacije koje te zanimaju: https://www.martin-adventures.com/blog/2017/4/27/when-does-the-transfagarasan-highway-open-and-close Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...